δεν έχω θέμα ωραία είναι και έτσι , όταν λες clean install εννοεις με wipe cache dalvik ή wipe data?Ο/H gkalen έγραψε:
@GiannizZ
Όπως ειδες και στη δικιά σου συσκευή ( αν έχεις φλασαρει με Clean install ) , έχει αλλαχτεί γενικά το default theme , έχω αλλάξει κάποια πράγματα συν και τα εικονίδια , νομίζω ότι είναι πιο όμορφα έτσι ...
Ξέρεις ν'αλλαζεις εικονίδια , μέσω της εφαρμογής θέματα ή από μόνος σου ??
Ποια προτιμας ??
Anyway , μάλλον πρέπει να κάνουμε και γκάλοπ για το πώς θέλετε να είναι το default theme ..![]()
Αν προτιμας τα εικονίδια που έχει ή GTV να σου στείλω ένα ζιπ να το έχεις να το περνάς αντί του Clean zip που έχεις τώρα , πες μου ποιά εικονίδια ήθελες ..
@LoukG
Για τη developer ROM μιλάμε...
Και να ξέρεις όπως ήδη έχω πει , έγιναν κάποιες διορθώσεις στο κερνελ και ή ρομ θ
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H cacau έγραψε:
edit: χαζή ερώτηση - όσοι δεν έχουν εξωτερική SD που βάζουν το αρχείο εγκατάστασης? Χύμα στην εσωτερική μνήμη?
Ναι εφόσον δε χρειάζεται να διαγράψεις την internal sd. Ακόμα και wipe data να κάνεις δε χάνεις κάτι από την internal.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@GiannizZ
Clean install ίσον wipe data factory reset..
@Gjimmys
Βγαλτην και θα την ανεβασω διορθωμένη το βράδυ , μάλλον δε δουλεύει στο Kenzo το sms mod που έχω βάλει , θα το ετοιμασω το βράδυ και θα την ανεβασω πάλι ...
Αν μπορούσαμε βέβαια να το διασταυρωσουμε και από αλλον ότι δε δουλεύουν τα sms θα ήταν καλύτερα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@GiannizZ
Clean install ίσον wipe data factory reset..
@Gjimmys
Βγαλτην και θα την ανεβασω διορθωμένη το βράδυ , μάλλον δε δουλεύει στο Kenzo το sms mod που έχω βάλει , θα το ετοιμασω το βράδυ και θα την ανεβασω πάλι ...
Αν μπορούσαμε βέβαια να το διασταυρωσουμε και από αλλον ότι δε δουλεύουν τα sms θα ήταν καλύτερα ..
-
Παιδιά μόλις εγκατέστησα την τελευταία stable gkalen. Κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μου έβγαλε ένα σφάλμα, δεν ήξερα να πάρω screenshot από twrp, που κάτι έλεγε can't copy system to system και το όνομα του zip της ρομ. Πάτησα για reboot και να μην εγκατασταθεί ο superuser. Τελικά φόρτωσε το λογισμικό. Το σφάλμα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλον; Τον super user πως τον εγκαθιστώ τώρα;
-
-
@tasospap1986 αν είδες μνμ ότι δεν μπορεί να γράψει στο /system θα έλεγα να ξαναφλασάρεις την ίδια rom πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Οταν σε ρώτησε το twrp για να γράψει στο /system θυμάσαι αν έκανες Swipe to Allow ??
-
Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο... Οπότε κάνω ξανά wipe από την αρχή και ξανά φλασαρισμα; Αυτό το allow μπορείς να μου πεις ποτε περίπου το ζητάει; Με το που επιλέξω να φλασαρω τη ρομ ή στο τέλος;
-
Οχι δεν χρειάζονται wipes , απλά ξαναφλασάρισμα. Την ερώτηση την κάνει το TWRP οταν μπαίνεις ..
-
Τον superuser; Επιτρέπω να εγκατασταθεί ή πατάω όχι;
-
-
Θα ξεζιπαρω τον φάκελο του superuser από την ρομ και μετά θα την ζιπαρω ξανά και εγκατάσταση μέσω twrp;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0