[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@osalonikios , και οποιοσδηποτε άλλος αντιμετωπιζει προβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Άλμπουμ ή και για το θέμα που ανέφερες , δοκιμαστε τα παρακάτω.
Πήγαινε με root explorer ή οποιοδήποτε file manager , στη διαδρομή ... sd card/MIUI/Gallery/cloud/.cache/ ... Θα σβησεις τα πάντα όλα από το φάκελο εκτός από το πρώτο αρχείο που βλέπεις ".nomedia" ..
Θα πας επίσης στη διαδρομή ... sd card/DCIM/.thumbnails/ .. και σβησε τα πάντα σ'αυτον το φάκελο ..
Μετά πήγαινε και ρυθμίσεις/ εφαρμογές /Άλμπουμ / .. και καθάρισε το cache αν υπάρχει .
Άνοιξε την εφαρμογή Aλμπουμ και μάλλον θα φορτώσει κανονικά όλες τις φωτό σου ..
Μετά δοκίμασε να στείλεις κάποια από αυτές που ειχες πρόβλημα ..
EDIT
Επίσης το ίδιο θα κάνετε και στην εξωτερική sd card αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε τους φακέλους MIUI και DCIM και στην micro sd σας , πάλι θα σβησετε τα ίδια πράγματα .. -
Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι το πρόβλημα με την αποστολή μέσω viber είναι στις φώτο που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα sd. 2 φώτο που έχω στην εσωτερική μνήμη τις στέλνει κανονικά.
-
@MyLord
Σ'εμενα στέλνει και από τις δύο κάρτες ..
Αφού έκανα αυτά που περιγραφω στο προηγούμενο ποστ ..
Είσαι σίγουρος ότι έκανες αυτά και πάλι δεν μπορείς να στείλεις ... -
Είσαι τεράστιος.
Even dead i will fight. -
-
Δεν άφησα καμια φωτογραφία μέσα τις πέταξα όλες. Φωτογραφίες πειράματα ήταν για να δω ρυθμίσεις.
Για να το λες όμως έτσι θα ναι.
Even dead i will fight. -
-
-
Κίτρινη?????You may think you can fly - but you better not try
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@MyLord
Σ'εμενα στέλνει και από τις δύο κάρτες ..
Αφού έκανα αυτά που περιγραφω στο προηγούμενο ποστ ..
Είσαι σίγουρος ότι έκανες αυτά και πάλι δεν μπορείς να στείλεις ...
Ναι το έκανα και το διπλοτσεκαρα αλλά δε μου τις στέλνει. Θα ξαναδοκιμασω το βράδυ μπας και μου κάτσει. Αλλιώς θα δοκιμασω να διαγράψω τα πάντα από φώτο και να τις περάσω ξανά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0