[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Όλα κομπλέ σε Μi5 pro. άψογος για ακομη μια φορά ! Μας βλεπω τέλος του μήνα με 7 Nougat ..απο χθες στα κινεζικα φορουμ τους κυκλοφορει αυτο σε alpha stage
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μία ερώτηση, πως ενεργοποιούμε το Google Now ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ολα καλα, εκτος του οτι χαθηκε η δονηση οταν ξεκλειδωνω με το αποτυπωμα.
θελει καποια ειδικη ρυθμιση; -
@thodorisls
Θα έχουμε αύριο ..
Για RedmiPro , RedmiNote4 , Mi4c και Mi4s ..
Αν προλαβω σήμερα ίσως δώσω και κάποια ακόμα εκτός από αυτές που ανέφερα ήδη ..
EDIT
Λίγο υπομονή , αυτή η βδομάδα θα πάει λίγο πίσω αλλά θα έχετε THUNDER Roms κανονικά και αύριο και την Τρίτη θα είναι όλες έτοιμες ..
@takis1976
Αν μπορείς να δοκιμάσεις να φλασαρεις τη ρομ αλλά άλλαξε το boot.img με αυτό από την GTV και πες μου αν ανοίγει ή συσκευή ..
Αυτό να το δοκιμασουμε για να σιγουρεψω ότι είναι από το boot.img το πρόβλημα .. -
Αυτό πάντως πρώτη φορά το είδα με την 6.9.29 και δεν το πίστευα. Μία ώρα οθόνη μιας και το χρησιμοποίησα ελάχιστα λόγω πολλής δουλειάς και υπόλοιπο 32% μπαταρίας.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχω pc λόγω καμένου τροφοτοδοτικου, αν τα καταφέρω από το τηλ θα σου πω
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν τα κατάφερα από το τηλ να κάνω το κόλπο που ειπες, περιμένω νέα εκδοση για να τεσταρω εκ νεου
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ισχύει αυτό που είπε ο Dimitris Dukas IV ότι θα έχουμε σύντομα android 7 Nougat;
-
@knight666 φιλε αυτα ειναι υποθετικα ολα και μιλησα για Mi5/pro συγκεκριμενα...ειναι σε alpha stage τωρα ...οτι νεοτερο εχω θα το γραφω εδω....δεν μιλησε ο κινεζος γ κτ παραπανω ..με translate το είδα..υπαρχει και στο xda στο νημα του mi5
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0