Διευθυνση Mac Wifi λεει 02:00:00:00:00:00Ο/H Bodai έγραψε:
Τσέκαρε αν έχεις mac addressΟ/H pankobios έγραψε:
Μπορει καποιος να βοηθησει με το κουμπι του Wifi,καμια ιδεα τι να δοκιμασω.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Δεν έχεις mac address γι' αυτό δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το Wifi. Προηγουμένως ανεφερες 6.10.13 Ποια απο όλες? Screenshot απο το Settings/About Phone ..Ο/H pankobios έγραψε:
Διευθυνση Mac Wifi λεει 02:00:00:00:00:00
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν έχεις mac address γι' αυτό δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το Wifi. Προηγουμένως ανεφερες 6.10.13 Ποια απο όλες? Screenshot απο το Settings/About Phone ..Ο/H pankobios έγραψε:
Διευθυνση Mac Wifi λεει 02:00:00:00:00:00
-
@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα.
@gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu?? -
αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω.Ο/H Bodai έγραψε:
@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα.
@gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu??
-
-
Ναι εχει efs παραθετω κ το screenshot.Να κανω δλδ ενα μαγειρεμα κ να αφαιρεσω το supersu απο το zip?Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
@pankobios
Φαίνεται ότ μει το unroot δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα και χτύπησε στο wifi , μου φαίνεται και γι'αυτο ευθύνεται ο συνδυασμός Supersu με Miui ..Είναι γνωστό ότι έχουμε προβλήματα με το Supersu , με αναβάθμιση μέσω Playstore κ.λ.π. και όπως φαίνεται έχουμε και νέο πρόβλημα ..
Για να είσαι Οκ , θα πρέπει να γίνει καθαρή εγκατάσταση Χωρίς το Supersu .
Σβήσε το Supersu μέσα από το ζιπ της ρομ και φλασαρε , έτσι δεν θα έχεις ροοτ αλλά ούτε και προβλήματα με Pokemon Go ή άλλες εφαρμογές που δεν δουλεύουν σε rooted συσκευές .. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να πάει σε restore .....
Δηλαδή ??
Βοηθα με λίγο , δεν το κατάλαβα ..
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εχω κανει πολλα restore Και παλι εχω αφαιρεσει το supersu και ειχα το ιδιο προβλημα.Να αναφερω κιολας οτι το ιδιο προβλημα το ειχα απο την 6.9.29.Backup εχω αυτην που εχω τωρα,την 6.10.13 δλδ.Ο/H gkalen έγραψε:
Δηλαδή ??Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να πάει σε restore .....
Βοηθα με λίγο , δεν το κατάλαβα ..
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0