[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
-
Μάλιστα....2 φορές έχω περάσει την rom και με clean install...Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται;; Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H karasarinis έγραψε:
Μάλιστα....2 φορές έχω περάσει την rom και με clean install...Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται;; Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο και σε μένα με redmi 3s με καθαρή εγκατάστασή
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπερα στο τεαμ! μικρο το κακο αλλα κατα την πληκτρολογηση σε οποιαδηποτε εφαρμογη η δονηση κατα το πατημα δουλευει κατα βουληση, οποτε την πιανει δλδ. εκει που δουλευει κανονικα σταματαει για κανα 2 λεξεις και ξεκιναει παλι.στις τελευταιες ρομ το παρατηρησα. το χει δει και καποιος αλλος? τι να φταιει?
-
Ο/H karasarinis έγραψε:
Καλησπέρα. Με την τελευταία αναβάθμιση σε kenzo στο icloud δεν μπορεί να συγχρονίσει μηνύματα και κλήσεις..Έχει συμβεί σε κανέναν αλλο αυτό;
Το ίδιο και σε μένα και δε βρίσκω άκρη
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
καλησπερα..και σε μενα δε δουλευει ο συγχρονισμος..(clean install). και επισεις δε δουλευει η δονηση στο FP. κατα τ αλλα ολα καλα....
να πω την αληθεια η .29 δουλεψε καλυτερα. -
Και σε μενα..ουτε το αλμπουμ...δεν κατεβαζει τις φωτο με τιποτα
-
Ο/H kon.geo έγραψε:
Και σε μενα..ουτε το αλμπουμ...δεν κατεβαζει τις φωτο με τιποτα
Εάν θέλεις να κατεβάσεις κάποια απο αυτές, την κάνεις "κλικ" και αρχίζει και τη κατεβάζει και γράφει επάνω στη φώτο "λήψη μικρογραφίας", όσο τη κατεβάζει... όπως στη φώτο απο κάτω:
(και όταν ολοκληρωθεί φαίνεται κανονικά)
--->>
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0