Ναι, αλλά πριν προχωρήσεις πες μας ποιά ROM έχεις τώρα...Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
μια ερωτηση αφου κανω flash thn 5.12.17 μετα να περασω την 6.1.21 ή την 6.2.18?
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Προσπαθω απο το mipad να κατεβασω την καινουργια ρομ κ δεν μου φορτωνει την σελιδα androidfilehost κ κολλάει
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
μια ερωτηση αφου κανω flash thn 5.12.17 μετα να περασω την 6.1.21 ή την 6.2.18?
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
τωρα εχω την 5.12.17 και εχω το xiaomi mi4
-
Προχωράς βάση του οδηγού, απλώς την δεύτερη φορά που βάζεις την ρομ με android 6.0, βάζεις την τελευταία.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
OffTopic
Βρε δεν βαρεθηκατε να κάνετε παρατήρηση και να κραζετε μολις κάποιο μέλος παει να πει την γνώμη του όσο αφορά τις Ρομ της ΧΙΑΟΜΙ?????
ΚΑΙ γιαυτό την έφτιαξαν αυτήν τη ομάδα για να κουβεντιαζουμε αυτά που μας προσφέρουν...... αφήστε το κόσμο να πει ότι θέλει τι σας πειράζει????αναφέρομαι σε ατομο-ατομα που έγραψαν ενα κατεβατο όλη την ιστορία της ζωής τους δηλαδη λίγο πιο πάνω αλλά και σε άλλες επιθέσεις που έχω δεχθεί και εγώ προσωπικα.Ηρεμηστε λίγο ή παρακαλώ τον admin τέτοιες επιθέσεις να μην τις επιτρέπει....... αν είναι τότε να αρχίσουμε να αποχωρουμε-αραιώνουμε αρχιζοντας απο μενα να μην γίνεται και λογος πια!!!OffTopic
" Γεωπόνος”
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
τωρα εχω την 5.12.17 και εχω το xiaomi mi4
Ο/H maddoctor έγραψε:
Προχωράς βάση του οδηγού, απλώς την δεύτερη φορά που βάζεις την ρομ με android 6.0, βάζεις την τελευταία.
και συνεχιστε ολο το team την καλη δουλεια!!!
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
OffTopic
Βρε δεν βαρεθηκατε να κάνετε παρατήρηση και να κραζετε μολις κάποιο μέλος παει να πει την γνώμη του όσο αφορά τις Ρομ της ΧΙΑΟΜΙ?????
ΚΑΙ γιαυτό την έφτιαξαν αυτήν τη ομάδα για να κουβεντιαζουμε αυτά που μας προσφέρουν...... αφήστε το κόσμο να πει ότι θέλει τι σας πειράζει????αναφέρομαι σε ατομο-ατομα που έγραψαν ενα κατεβατο όλη την ιστορία της ζωής τους δηλαδη λίγο πιο πάνω αλλά και σε άλλες επιθέσεις που έχω δεχθεί και εγώ προσωπικα.Ηρεμηστε λίγο ή παρακαλώ τον admin τέτοιες επιθέσεις να μην τις επιτρέπει....... αν είναι τότε να αρχίσουμε να αποχωρουμε-αραιώνουμε αρχιζοντας απο μενα να μην γίνεται και λογος πια!!!OffTopic
Από την άλλη μεριά όποιος επιτίθεται με δόλο για να προσβάλει κάποιον, ε τότε αυτο-γελοιοποιήτε ο ίδιος που κάνει την άδικη επίθεση στα μάτια των υπόλοιπων.
Όσο για τον Admin που τον προτρέπεις να πάρει μέτρα καταστολής , δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει το Site μας.!!! -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ηρεμηστε λίγο ή παρακαλώ τον admin τέτοιες επιθέσεις να μην τις επιτρέπει....... αν είναι τότε να αρχίσουμε να αποχωρουμε-αραιώνουμε αρχιζοντας απο μενα να μην γίνεται και λογος πια!!!
Σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται προσωπική αντιπαράθεση σε κανένα από τα μέλη, και είναι ένας από τους κανόνες της κοινότητας.
Ο καθένας μπορεί να διατυπώσει ελεύθερα την προσωπική του γνώμη, και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτεθεί σε άλλο μέλος που έχει διαφορετική γνώμη.
Όσο για το αν κάνουν τελευταία σωστά την δουλειά τους οι Dev της Xiaomi σε ότι αφορά τις Developer ROM, καλύτερα να μη το συνεχίσω γιατί μετά θα πρέπει να στείλω για BANάκια τον εαυτό μου...
Οπότε το θέμα θεωρείται ληγμένο, και πάμε παρακάτω... -
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
OffTopic
Όσο για τον Admin που τον προτρέπεις να πάρει μέτρα καταστολής , δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει το Site μας.!!!
@geo221 εδω υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν πολλά πράγματα οπότε ξέρουμε εξ ;αρχής πως θα μας κουράσουν έτσι δεν βλέπω το λόγο να απανταμε με πνεύμα;.
" Γεωπόνος”
-
παιδιά περασα και εγώ χθες την νεα ρομ 6.2.18 μέχρι στιγμής πολύ καλη θα ήθελα να ρωτήσω γιατί και σ΄αυτην δεν μπορώ να κανω βιντεοκληση είναι θέμα τις ρομ ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα