Διαφήμιση

Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.

• Ο/H Gusgen έγραψε:

Μεγάλη πατάτα!!! Γιατί να το πάρει κάποιος? Για τον λίγο πιο γρ'ηγορο επεξεργαστή? Τι να την κάνω την 5.15 και 1920χ1080????
      Αυτό είναι ναυαρχίδα???
      Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το Note Pro.
      E δεν το λες και πατατα ρε φιλος..Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ!Αν ειχε και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια θα ηταν το τελειο!Λιγο πιο γρηγορο δεν τον λες τον 820..κατι μπερδευεις..;)
      Μονο την καμερα με τον χ4 OIS που εχει δεν χρειαζεται να πεις κατι παραπανω..
    • Wow!!!Φαινεται πραγματικο κοσμημα......τσιμπημενο ομως......ξεφευγουν τα πραματα,η xiaomi ακολουθει τα βηματα της huawei πλεον με τετοιες τιμες....!
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H brougos έγραψε:

Wow!!!Φαινεται πραγματικο κοσμημα......τσιμπημενο ομως......ξεφευγουν τα πραματα,η xiaomi ακολουθει τα βηματα της huawei πλεον με τετοιες τιμες....!
      Αν το συγκρίνεις με τις υλοποιήσεις της samsung & της LG με τον snapdragon 820 σίγουρα δεν ξεφεύγουν τα πράγματα.

Αρκεί να καταφέρουμε να το πάρουμε με τις τιμές που ανακοίνωσε η Xiaomi και όχι αυτές που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα κινεζομάγαζα.
    • Ο/H brougos έγραψε:

Wow!!!Φαινεται πραγματικο κοσμημα......τσιμπημενο ομως......ξεφευγουν τα πραματα,η xiaomi ακολουθει τα βηματα της huawei πλεον με τετοιες τιμες....!
      Κοίτα αδερφέ μου θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές. Αλλά κοίτα τι προσφέρει... Μιλάμε για 820 τουρμπίνα, και μπρος πίσω τζαμάικα, less frame κινητό, μόνο η εμετική αηδία κουμπί της Samsung που πήγε και κότσαρε με χαλάει. Αλλιώς από τη Xiaomi έχει να πάρεις πολύ RedMi σε τζάμπα τιμές για αυτά που φοράνε. Εγώ είμαι λάτρης Xiaomi λόγω του Mi2s που έχω και κρατάω εδώ και 4 χρόνια. Και αυτό το πλαστικό το πλήρωσα 310€, αλλά δε μπορώ να το συγκρίνω με αυτά του Mi5. Επίσης το απίστευτο με το Mi2 είναι ότι ακόμη του πετάνε ROM Marshmallo, FlyME, AOSP, CM, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είχα γίνει hater της Xiaomi όταν αποφασίστηκε η μη αναβάθμιση σε KitKat! και με το που έγινε πανικός για την πρώτη ναυαρχίδα ever της xiaomi , έτρεξαν και το φόρτωσαν στα μπαμ, μέχρι και Lollipop. Από τότε είναι για εμένα η μόνο έμπιστη εταιρεία που τιμάει τον πελάτη της και έχω προτείνει Xiaomi σε άπειρο κόσμο, πράγμα που δε θα είχα κάνει αν δεν έδινε την KitKat!! Σωστές κινήσεις φίλοι μου Κινέζοι, αποδίδουν με τις πωλήσεις σας σήμερα. Δεκέμβριο 2016 αγοράζω Mi5c (μαλλον θα έχει βγει)
    • Ο/H nightheron έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Κοίτα αδερφέ μου θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές. Αλλά κοίτα τι προσφέρει... Μιλάμε για 820 τουρμπίνα, και μπρος πίσω τζαμάικα, less frame κινητό, μόνο η εμετική αηδία κουμπί της Samsung που πήγε και κότσαρε με χαλάει. Αλλιώς από τη Xiaomi έχει να πάρεις πολύ RedMi σε τζάμπα τιμές για αυτά που φοράνε. Εγώ είμαι λάτρης Xiaomi λόγω του Mi2s που έχω και κρατάω εδώ και 4 χρόνια. Και αυτό το πλαστικό το πλήρωσα 310€, αλλά δε μπορώ να το συγκρίνω με αυτά του Mi5. Επίσης το απίστευτο με το Mi2 είναι ότι ακόμη του πετάνε ROM Marshmallo, FlyME, AOSP, CM, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είχα γίνει hater της Xiaomi όταν αποφασίστηκε η μη αναβάθμιση σε KitKat! και με το που έγινε πανικός για την πρώτη ναυαρχίδα ever της xiaomi , έτρεξαν και το φόρτωσαν στα μπαμ, μέχρι και Lollipop. Από τότε είναι για εμένα η μόνο έμπιστη εταιρεία που τιμάει τον πελάτη της και έχω προτείνει Xiaomi σε άπειρο κόσμο, πράγμα που δε θα είχα κάνει αν δεν έδινε την KitKat!! Σωστές κινήσεις φίλοι μου Κινέζοι, αποδίδουν με τις πωλήσεις σας σήμερα. Δεκέμβριο 2016 αγοράζω Mi5c (μαλλον θα έχει βγει)
      Δεν διαφωνω φιλε μου.οπως τα λες ειναι...........!!Προσφερει πολλα πολλα πραγματα αλλα πιστευω οτι μάυτα τα λεφτα εχεις πολλες πολλες επιλογες,ισως σε καποια χαρακτηριστικα λιγο πανω λιγο κατω βεβαια αλλα μπορεις να πας και αλλου.......με τα δυο RN σιγουρα ητανε μονοδρομος η xiaomi ,τωρα τι?Το μονο που σε κανει να κολλας ειναι αυτο που λες και συ .οτι με καποιες κινησεις βλεπεις οτι τιμαει τον πελατη της.....ιδωμεν
      Redmi PRO
    • Ο/H johnzairis έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Αν το συγκρίνεις με τις υλοποιήσεις της samsung & της LG με τον snapdragon 820 σίγουρα δεν ξεφεύγουν τα πράγματα.
      Αρκεί να καταφέρουμε να το πάρουμε με τις τιμές που ανακοίνωσε η Xiaomi και όχι αυτές που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα κινεζομάγαζα.
      Οκ,συμφωνω ως προς τις τιμες που αν καταφερουμε να παρουμε αυτα που λεει η xiaomi θα ειναι σιγουρα καλυτερα αλλα δεν συμφωνω να τα κανουμε συγκριση με τις μαρκες που προανεφερες(ανεξαρτητα απο χαρακτηριστικα).......φυγαμε απο αυτες γιατι ειδαμε κατι αλλο στην xiaomi.......μην γινουμε σαν και αυτες........χαλιφης στην θεση του χαλιφη δηλ.......ετσι νομιζω,μακαρι και στην συνεχεια να διαψευστω!
      Redmi PRO
    • Διαφήμιση
    • Μα δεν είναι λογικό να το συγκρίνεις με συσκευές που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά;
      πόσα θέματα έχουμε διαβάσει mi4c vs nexus 5X;

Νομίζω ότι αυτό είδαμε στα xiaomi. Ίδια χαρακτηριστικά με άλλες εταιρίες και τιμή χαμηλότερη και καλό software support.

Τις τιμές των redmi δεν είχε ποτέ η σειρά mi οπότε σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τόσο χαμηλό σε τιμή.

Εγώ αν σεβαστούν το εύκολο ξεκλείδωμα του bootloader είμαι ευχαριστημένος.
    • Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το τηλεφωνάκι σαν το Mi Note Pro κανένα και τιμάρα !!!!!
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Ο/H pit13 έγραψε:

παιδιά 440 απο efox-shop το 4GB ram. Πιστεύω το καλοκαιρι να έχει πέσει λίγο
      Αυτο το Efox-shop ειναι αξιοπιστο φιλε μου?
    • Διαφήμιση
    • Έχω κάνει αγορά για λογαριασμό φίλου μου, και όλα ΟΚ. Πρέπει να συνεργάζεται με coolicool,γιατί η σελίδα είναι ακριβώς η ίδια.