Το πήρα 340 Δεκεμβριο! Και δεν ξέρω πόσο πολύ θα πέσει με τέτοιο αντικαταστάτη!
Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.
-
-
Ο/H Gusgen έγραψε:
Μεγάλη πατάτα!!! Γιατί να το πάρει κάποιος? Για τον λίγο πιο γρ'ηγορο επεξεργαστή? Τι να την κάνω την 5.15 και 1920χ1080????
Αυτό είναι ναυαρχίδα???
Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το Note Pro.
Μονο την καμερα με τον χ4 OIS που εχει δεν χρειαζεται να πεις κατι παραπανω.. -
-
Ο/H brougos έγραψε:
Wow!!!Φαινεται πραγματικο κοσμημα......τσιμπημενο ομως......ξεφευγουν τα πραματα,η xiaomi ακολουθει τα βηματα της huawei πλεον με τετοιες τιμες....!
Αρκεί να καταφέρουμε να το πάρουμε με τις τιμές που ανακοίνωσε η Xiaomi και όχι αυτές που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα κινεζομάγαζα. -
Ο/H brougos έγραψε:
Wow!!!Φαινεται πραγματικο κοσμημα......τσιμπημενο ομως......ξεφευγουν τα πραματα,η xiaomi ακολουθει τα βηματα της huawei πλεον με τετοιες τιμες....!
-
Ο/H nightheron έγραψε:
Ο/H brougos έγραψε:
-
Ο/H johnzairis έγραψε:
Ο/H brougos έγραψε:
Αρκεί να καταφέρουμε να το πάρουμε με τις τιμές που ανακοίνωσε η Xiaomi και όχι αυτές που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα κινεζομάγαζα.
-
Μα δεν είναι λογικό να το συγκρίνεις με συσκευές που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά;
πόσα θέματα έχουμε διαβάσει mi4c vs nexus 5X;
Νομίζω ότι αυτό είδαμε στα xiaomi. Ίδια χαρακτηριστικά με άλλες εταιρίες και τιμή χαμηλότερη και καλό software support.
Τις τιμές των redmi δεν είχε ποτέ η σειρά mi οπότε σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τόσο χαμηλό σε τιμή.
Εγώ αν σεβαστούν το εύκολο ξεκλείδωμα του bootloader είμαι ευχαριστημένος. -
Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το τηλεφωνάκι σαν το Mi Note Pro κανένα και τιμάρα !!!!!Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
παιδιά 440 απο efox-shop το 4GB ram. Πιστεύω το καλοκαιρι να έχει πέσει λίγο
-
Ο/H pit13 έγραψε:
παιδιά 440 απο efox-shop το 4GB ram. Πιστεύω το καλοκαιρι να έχει πέσει λίγο
-
Έχω κάνει αγορά για λογαριασμό φίλου μου, και όλα ΟΚ. Πρέπει να συνεργάζεται με coolicool,γιατί η σελίδα είναι ακριβώς η ίδια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0