Ο/H lallasgr έγραψε:
Έχεις ενεργοποιήσει το Pop up?
Κέντρο Ασφαλείας->Δικαιώματα->Δικαιώματα->Messegner->Κάτω κάτω (Προβολή αναδυόμενου παραθύρου)
Σε ποιες ρυθμίσεις μιλάς?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H lallasgr έγραψε:
Έχεις ενεργοποιήσει το Pop up?
Κέντρο Ασφαλείας->Δικαιώματα->Δικαιώματα->Messegner->Κάτω κάτω (Προβολή αναδυόμενου παραθύρου)
Ο/H Souits έγραψε:
Ρε παιδιά έλεος, πόσο ποιο λιανά δλδ;;; Κέντρο Ασφαλείας ένα πράσινο εικονίδιο με ένα λευκό σταυρό μέσα σαν ασπίδα!!!!!!!!
Ο/H jerry007 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες.
Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services.
Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτόματη φωτεινότητα στα 3/4 η μπαταρία έχει πέσει 10%. GPS, 4G, Bluetooth και λοιπά όλα κλειστά.
Κάτι έχει πάει στραβά και δεν μπορώ να το εντοπίσω. Μέσα στο Σουκου έχω χρόνο να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια. Για αρχή θα κάνω Wipe Dalvik και Cache. Μετά factory reset και ξανά την ίδια Rom και αν δεν αλλάξει κάτι πάω σε GTV Global η Official Stable.
Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
Κάνε τις δοκιμές σου και βλέπεις.Ο/H jerry007 έγραψε:
.. πάω σε GTV Global η Official Stable.
μην νομίζεις οτι και στην stable θα δεις καμιά τρελή διαφορά.. απεναντίας. Είμαι στην Ελληνική 7.3.2.Ο/H jerry007 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες.
Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services.
Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτόματη φωτεινότητα στα 3/4 η μπαταρία έχει πέσει 10%. GPS, 4G, Bluetooth και λοιπά όλα κλειστά.
Κάτι έχει πάει στραβά και δεν μπορώ να το εντοπίσω. Μέσα στο Σουκου έχω χρόνο να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια. Για αρχή θα κάνω Wipe Dalvik και Cache. Μετά factory reset και ξανά την ίδια Rom και αν δεν αλλάξει κάτι πάω σε GTV Global η Official Stable.
Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
@geoanto555 είχα δεί όταν το πρωτοπήρα 9 ώρες και κάτι με μια sim (τώρα είμαι με 2 sim) με το πρώτο update που είχε δώσει τότε η Αγγλοκινέζικη, δεν θυμάμαι πια rom ήταν, περίπου 10-20 Μαρτίου για να έχεις μια εικόνα.Ο/H geoanto555 έγραψε:
@giasoy εσύ είδες ποτέ στο κινητό σου 10 ώρες sot και αν ναι με τι χρήση;
Εννοώ σε 2 μέρες χρήση κλπ;
Εγώ για παράδειγμα είμαι σταθερός σε 4-5 sot και 5-6 μέρες χρήση.7.2.2.0