Μια ερώτηση ρε Παιδίά,έχω παραγγείλει από το vickmall to redmi note 3 pro και του είπα να έχει μέσα την dev rom(αγγλοκινεζικα),όταν ερθει θα πρέπει απλά να το ξεκλειδώσω με τον κωδικό που μου ήρθε από την xiaomi,μετά καπάκι περνάω ελληνική rom Και Μετά κάθομαι αραχτός στην ξαπλώστρα και λιαζομαι?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. τo δοκιμασα κ αναβοσβηνει πράσινο ενώ στις ρυθμίσεις λέει μπλε. Το μεσεντζερ ούτε εγώ το ήθελα αλλά δυστυχώς το χουν κάνει υποχρεωτικο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου δυστυχώς μην το ψαχνεις με τα, ledακια...
Και να εξηγηθω. Έχω βάλει κόκκινο για τις αναπάντητες και πράσινο για τα sms. Δουλεύουν και τα δύο άψογα αρκεί να είναι κλειστή ή οθόνη διαφορετικά αν ή οθόνη είναι σε λειτουργία υποθέτει πως το έχεις δει.
Για ειδοποιήσεις εφαρμογών εγώ βάλει μπλέ. Ε, ανάβει μόνο όταν έχω ειδοποίηση από Facebook. Σε όλες τις άλλες ειδοποιήσεις ανάβουν ότι χρώματα να ναι. Κίτρινα πράσινα μπλε κτλ. Αν επίσης αν έχω πολλές ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές ανάβουν κυλιομενα διάφορα χρώματα...
Δύο τεινα βλέπω. Ή είναι bug ή το κινητό προσπαθεί με τα led να αναπαραστήσει το χρώμα του εικονιδιου της εφαρμογής μπας και από το led καταλάβεις ποιανης εφαρμογής είναι ή ειδοποίηση... όπως και να χει εμένα δεν μου αρέσει. Θα ήθελα ένα χρωμα για όλες τις ειδοποιήσεις και τέλος...
Κατάλαβα.. εμένα πάλι μόνο πράσινο ανάβει.. το έχω μπλε σε όλα κ πάλι πράσινο ανάβει... δοκιμασα να το βάλω κόκκινο πάλι πράσινο... δε μπορώ να καταλάβω...
edit
Εγώ σε αναμονή παιδιά χάνω ελάχιστα...τόσο ελάχιστα που "φοβάμαι" να το πω...Όταν στην δουλειά έχει μεγάλο φόρτο και δεν προλαβαίνω στην ουσία ούτε να το ακουμπήσω το RN3, σε 12 ώρες ζήτημα να χάνει...4-5%...τώρα που μιλάμε, απο τις 7:30 έως τώρα...πήγε απο 35% στο 34% (συνδεμένο σε wifi)...!!!
@pavlidisc Να σου ζητήσω μια χάρη; μπορείς να δοκιμάσεις αναμονή αλλά μόνο με data να δούμε διαφορά;
Και σε μένα όπως φαίνεται στο διάγραμα όταν είμαι σε wifi είναι πολύ λίγη η κατανάλωση αλλά σε 4G....
Κάλιο αργά παρά ποτέ...
Λοιπόν... 100% χρήση H+ και 4G (καθόλου χρήση wifi) και μάλιστα στην Χαλκιδική που αυτό το 3ήμερο είχε 2-3 εκατομμύρια κόσμο... δηλαδή κακή ποιότητα data... έχω :
20%,υπόλοιπο μπαταρία και κοντά στις 5 ώρες Χρόνο Ενεργοποίηση (οθόνη 36%).
Εγώ μισή μέρα data στην δουλειά με κακό σήμα και την υπόλοιπη στο σπιτι wifi βγάζω 7ωρες sot περίπου Σήμερα ταξίδι 6 ωρών data ανοιχτά όλη την ώρα 3ωρες ράδιο 3 ώρες μουσική και browsing αρκετή ώρα έχω 5ωρες οθόνη και 21%μπαταρια ακόμα. 2 καρτες πανω
Μετά από αρκετό ψάξιμο διάβασα μία δημοσίευση στο διαδίκτυο ότι το messenger έχει από προεπιλογή led ειδοποίησης χρώματος πρασίνου, το οποίο δεν υπάρχει ρύθμιση μέσα από το μεσεντζερ να αλλαχτεί. Μόνο on/off. Επίσης τα settings του λογισμικού δεν μπορούν να αλλάξουν τα settings μιας εφαρμογης που εγκαθιστούσε άρα για αυτό κ δεν επηρεάζεται το χρώμα του led για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν μετέφρασα σωστά αυτά έγραφε ή δημοσίευση. Μένει μόνο να το επαληθεύσουν. Όποιος θυμάται τι χρώμα led έχει συγκεκριμένα στην εφαρμογή messenger του facebook ας το γράψει...