θα το δοκιμάσω με miflash που το εκανα και στο δικό μου πριν κανα 10ημερο.
απλώς θα τους βάλω stable για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μέχει να γυρίσω σε κανα μήνα
Α οκ!!!Ενώ είσαι στην κάμερα και βλέπεις τον εαυτό σου ανάποδα πατάς επάνω στο πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά παρατεταμένα. Θα ανοίξει το μενού και τότε θα βρεις το "Ανεστραμμένη" κάμερα κάπως έτσι!
Θες να περάσεις Ελληνική? Του αρκεί απλά η official global για να έχει OTA Updates? Για πες μας τι ακριβώς θες να κάνεις για να σε καθοδηγήσουμε! Επίσης έχει official rom το κινητό ή όχι?
Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα βουνό και γράφω εδώ και 2 ώρες με ένα LAPTOP που έχει συνδεθεί στο tethering του κινητού μου, που φοράει την 6.6.30 χωρίς να έχω αλλάξει ποτέ την εντολή με βάση τον οδηγό που έδωσες @iAmLiakos
Μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις αν κο βεται το tethering οταν μιλας στο κινητό?
Εχεις δηλαδη data στο laptop οταν υπαρχει κληση σε εξελιξη?
Θες να περάσεις Ελληνική? Του αρκεί απλά η official global για να έχει OTA Updates? Για πες μας τι ακριβώς θες να κάνεις για να σε καθοδηγήσουμε! Επίσης έχει official rom το κινητό ή όχι?
Το μονο που με νοιαζει να εχει ελληνικα και να ειναι οσο το δυνατον πιο σταθερο που σημαινει πρεπει να κατεβασω την stable ...
Του εκανα αναβαθμιση που εβγαλε απο το misuite και τωρα φοραει την stable 7.5.2.0(LHOCNDE) miui 7.5