@lallasgr@RadicalGR@Dante θα μείνετε στην ίδια τάξη, θα διαβάσετε καλά τα μαθήματα σας και θα ξανάρθετε για εξετάσεις (πλάκα σας κάνω )
Λοιπόν Το φλασάρισμα απο Stable => Stable και από Dev => Dev δεν χρειάζεται τίποτα. Προληπτικά σας ζητάμε να κάνετε Wipe Cache & Dalvik Cache γιατι έτσι καθαρίζεται η προσωρινή μνήμη των εφαρμογών ώστε να αποδίδουν καλύτερα.
Το φλασάρισμα από Stable => Dev και ειδικά από Dev => Stable απαιτεί Factory Reset και αυτό γιατι ειδικά στην περίπτωση Dev => Stable σημαίνει downgrade σε εφαρμογές (πολλές δεν τις βλέπεται) και μπορούν να προκύψουν ποικίλα προβλήματα.
Οποτε αν καταλαβα καλα επιλεγουμε απο την αρχη αν θελουμε Dev η Stable ελληνικη, και μετα απο εκει και περα περναμε με κανονικο update τις επομενες εκδοσεις (κανοντας προαιρετικα Wipe Cache & Dalvik Cache ) χωρις να χασουμε απολυτως τιποτα (ρυθμισεις , μηνυματα , εφαρμογες . κτλ) ??
@geornirvv Τι ακριβώς σου κάνει? Για δώσε πληροφορίες. Πολύ γενική η ερώτηση και δεν νομίζω να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος. Δεν δουλεύει η εφαρμογή? Βάζεις συσκευή και δεν πιάνει? Για δώσε info
Οποτε αν καταλαβα καλα επιλεγουμε απο την αρχη αν θελουμε Dev η Stable ελληνικη
Να σας πω εγώ με την τωρινή μου πείρα (αχ και να σει χα πρώτα)...
Το σωστό είναι κτίζοντας ένα κινητό τη στιγμή που θα βάλεις πάνω σε αυτό το κινητό το πρώτο TWRP που θα δικαιούσαι να πας για την πρώτη Ελληνική Ρομ να κάνεις 2 Back up.
Ένα πριν και ένα μετά.
Έτσι θα μπορείς να πηγαινοέρχεσαι όποτε θέλεις σε Stable ή σε Dev με ένα απλό Restore Back up στο ουδέτερο σημείο και από εκεί στη Ρομ που θέλουμε. Αν αυτό δεν το κάνατε όμως... (αμφιβάλλω αν το έκανε κάποιος), μπορείτε να κάνετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ένα Factory reset (με τα επακόλουθα του.. διαβάστε λίγο να δεν ξέρετε) και να στήσετε ένα κινητό σε DEV που θα μπορεί να μετακινείτε σε όλες τις DEV και ξανά Factory reset και να στήσετε ένα Stable που θα μπορεί να πηγαίνει σε όλες τις Stable.
Άρα στην ουσία θα έχετε 2 back up.
Ένα με μία Dev και ένα με μία Stable.
Θα πηγαίνετε 1 λεπτό στο restore (twrp)... σε 3 λεπτά έτοιμος με όποια ρομ από τις 2 θέλεις. Μετά ρίχνεις στο κινητό την αναβάθμιση που θέλεις και την κάνεις και μέσα σε 5 λεπτά είσαι σε όποια Ρομ θες.
Εξαιρούνται τα κινητά που πήδησαν σε MM που είδαμε πως θελουν συγκεκριμένο τρόπο... που πάλι γίνεται μέσω αυτού που είπα αλλά θα κάνουν κάπου πρώτα μία στάση.
Αυτά σαν ιδανικό κινητό (για μένα) βάση των μετακινήσεων.
Το τι δικαιούστε να κάνετε και πως μετακινείστε σας τα έγραψε ο @Bodai πιο πάνω
Ελπίζω να μη σας έβαλα σε σκέψεις... Εμένα με έβαλα αλλάααααααααααααα βαριέμαι αφάνταστα. Χρειάζομαι μία μέρα για να τα οργανώσω σωστά αυτά και να κάνω και τα app μου install και όλα ρολόι μετά... αλλά βαριέμαι χεχεχε