αν κανω factory reset θα γυρισει στην κινεζικη rom?ωστε να βαλω υστερα αυτην που με προτεινατε?
και τωρα που εχω την global δεν μπορω να βαλω καποια μη official?και αν ναι, εχετε να προτεινετε καποια?
Βρε παιδιά ο φίλος μας το screenshot σίγουρα έχει την global? Γιατί ναι μεν λέει global αλλά από τι ξέρω η global δεν έχει ελληνικά ενώ στο screenshot έχει ελληνικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@teotok
Όπως πολύ σωστά παρατήρησαν οι φίλοι πιο πάνω έχεις πειραγμενη rom, οι επίσημες δεν έχουν ελληνικά.... Τώρα για να βάλεις την ελληνική που κάνουν τα παιδιά εδώ πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader...
Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες. Τωρα διαβασα τα post σου. Λοιπον οπως ολοι οσοι πηραν το κινητο με Multilanguage Rom εχεις μια πειραγμενη Rom (βασιζεται σε παλια official κινεζικη, αλλα δεν μπορει να παρει update).
Τα προβληματα που εχεις τα αντιμετωπισαμε ολοι οσοι ειχαμε multi . Τι κανεις απο εκει και περα?
Απο εκει και περα και στις 3 περιπτωσεις θα εχεις μενου στα αγγλικα (πληκτρολογια κτλ τα ρυθμιζεις στα ελληνικα οποτε δεν παιζει προβλημα).
Αν θελει FULL ελληνικα στο κινητο, κανεις αιτηση για να ξεκλειδωσεις τον bootloader και μετα περνας την Ελληνικη ROM απο το forum. Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Για να παρεις μια γρηγορη ιδεα για τις Official ROM που ειναι διαθεσιμες για φλασαρισμα (με κλειδωμενο bootloader)
Global Stable (V7.1.7.0) : Διαφορες γλωσσες διαθεσιμες (ΟΧΙ Ελληνικα ομως), ΕΧΕΙ προεγκατεστημενα google apps.
ΔΕΝ μπορεις να ξεκλειδωσεις bootloader με αυτη την ROM.
Εγω προσωπικα περασα την Global Stable για να μην μπαινω σε διαδικασια να βγαζω ολες τις εξτρα εφαρμογες και να μην χρειαζεται να περναω Google apps, μεχρι να παρω εγκριση για να ξεκλειδωσω bootloader (οπου εκει θα πρεπει αναγκαστηκα να βαλω την κινεζικη DEV, να ξεκλειδωσω και μετα να περασω την Ελληνικη).
Ρε παιδιά μόλις παρέλαβε ο πατέρας μου τα κινητά(εγώ αύριο), μου λέει τηλεφωνικός πως δεν μπορεί να συνδεθεί το wifi. Ανοίγει το wlan λέει αλλά δεν εμφανίζει κανένα δίκτυο. Παίζει θέμα ή θέλει κάποια ρύθμιση;; Φοράει official 7.1.18.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Ρε παιδιά μόλις παρέλαβε ο πατέρας μου τα κινητά(εγώ αύριο), μου λέει τηλεφωνικός πως δεν μπορεί να συνδεθεί το wifi. Ανοίγει το wlan λέει αλλά δεν εμφανίζει κανένα δίκτυο. Παίζει θέμα ή θέλει κάποια ρύθμιση;; Φοράει official 7.1.18.