Όχι πρέπει να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση είτε μέσω TWRP είτε με MiFlash μιας και μιλάς για official. Εννοείται ότι μιλάμε για reset τα πάντα σε αυτή την περίπτωση αλλαγής!
Είμαι με dev Ελληνική....Δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά η rom. Σαν να μην πάει κάτι καλά.....Δεν μου κατεβαίνει σε 400mhz και ούτε ανεβαίνει σε 1800mhz. Τι παίζει; Αλλά η μπαταρία μια χαρά καταναλώνετε και ούτε φορτίζει σε laptop ή hub με τροφοδοτικό.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Εννοείται ότι αφού το pc βλέπει το κινητό ξεκινάς από το MiFlash και κάτω!!!
Πολυ ωραια, γλυτωνω χρονο και διαδικασιες ετσι. Το κινητο πρεπει να ειναι ανοιχτο με ενεργοποιημενο το debugging και μετα να το συνδεσω στο pc και να συνεχισω με Miflash
ή πρεπει να το βαλω σε fastboot mode (δηλ. κλεισιμο και μετα Vol- & Power μεχρι να μπει σε fastboot) και μετα να το συνδεσω στο pc και να συνεχισω με Miflash ?
Αν θυμάμαι καλά σε fastboot πρέπει να είναι για να το δει το MiFlash. Μόλις φτάσεις εκεί θα το καταλάβεις και μόνος σου. Αν δεν το βλέπει σημαίνει ότι είναι το άλλο. Αλλά νομίζω fastboot!
Εχει κανενας κανα tempered glass ,εστω του κιλου?
Απο αθηνα προτιμω,στειλτε μου στο chat(η πμ) οποιος εχει.
Πηγα να βαλω το Nillkin και εκατσε στραβη και τωρα το εχω αφησει χωρις τιποτα και θελω να του βαλω κατι προχειρα μεχρι να μου ερθει το αλλο.
Το έσπασες ή κόλλησαν σκόνες στην πλευρά που κολλάει στο κινητό ?
Εχει κανενας κανα tempered glass ,εστω του κιλου?
Απο αθηνα προτιμω,στειλτε μου στο chat(η πμ) οποιος εχει.
Πηγα να βαλω το Nillkin και εκατσε στραβη και τωρα το εχω αφησει χωρις τιποτα και θελω να του βαλω κατι προχειρα μεχρι να μου ερθει το αλλο.
Το έσπασες ή κόλλησαν σκόνες στην πλευρά που κολλάει στο κινητό ?
Καπως καταφερε και κολλησε μεγαλος κοκκος σκονης την ωρα που το εβαζα(η ειχε ηδη,δε ξερω,μιας και η οθονη ηταν πεντακαθαρη και μολις ειχα βγαλει το αυτοκολλητο και την εβαζα),με αποτελεσμα να κρατησει και αερα εκει.
Οποτε περιμενω αλλο τωρα.
Παντως λιγο που το αφησα πανω ειναι πραγματικα ανωτερο απο του κιλου και σε αφη και αισθηση ειναι σα να μην εχεις τιποτα πανω (οπως το εχω τωρα δηλαδη) ενω δεν αφηνει και δαχτυλιες πολυ.
Οποτε τωρα ψαχνω μια να βαλω μεχρι να ερθει η αλλη ,μη γρατσουνιστει τιποτα και μετα ερθει η αλλη και τη βαλω απο πανω.
Αν και απο οτι βλεπω στα βιντεο αντεχει γρατσουνιες αβερτα,αλλα ποτε δε ξερεις.
Παντως το ευχαριστιεσαι πιο πολυ ειναι η αληθεια,χωρις θηκες κτλ,σκετο.
Τωρα δε νομιζω να ξανα κολλησει ετσι και αλλιως.
Ασε που το εκανα εκεινη την ωρα με το μαντιλακι που ειχαν μαζι,που ειναι μουφε και το εκανε λες και το βουτηξες με τη μερια που κολλαει,στις σκονες.
Παιδιά κάτι άλλο εγώ που απενςργοποιησα το sim pin για να μην έχω το πρόβλημα με την αποσυνδ σε της sim κάθε λίγο και ξανά ζητάει Pin... Υπάρχει κάποιος κίνδυνος όσον αφορά την ασφάλεια