Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Εχει βγει εδω και καιρο η 7.2.2.0 Chinese stable αλλα δεν εχω δει να την εχουν βγαλει στα ελληνικα τα παιδια.
    • Το πρόβλημα με το shell παρουσιάστηκε και σε εμένα μετά από μια εβδομάδα και 3-4 φορτίσεις από την εγκατάσταση της ελληνικής stable. Δεν μου παρουσιάστηκε από την αρχή. Αναγκάστηκα να κάνω wipe cache και dalvik στο TWRP. Σήμερα δεν παρουσιάστηκε. Θα δω στην επόμενη φόρτιση. Όταν το ξανακάνει μάλλον θα βάλω την global stable.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά στην ελληνική rom. Σίγουρα το πρόβλημα θα επιλυθεί σε επόμενες εκδόσεις.
    • Ουτε κατα διανοια δεν θελω να μειώσω την δουλειά των παιδιών. Αλλά ειμαι άσχετος με τα κινητά και δεν μπορώ το τρέξιμο. Οταν σταθεροποιηθει η ελληνική Rom θα την περασω με χαρά.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξερω το κατα ποσο ειναι θεμα της Rom, γιατι δεν εχει συμβει σε ολους. Μηπως κατι πανω στην διαδικασια η το περασμα χαλαει την συνταγη?
      Εγω ειμαι με ελληνικη 7.2.1.0 απο τις 3 Απριλη (σχεδον 2 εβδομαδες δηλαδη ) και δεν μου εχει εμφανιση το shell (ευτυχως! ελπιζω μην το γκαντεμιασω :P )
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Κι εγώ, με την ίδια ρομ, δε μου έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο. Την έχω περίπου 10 μέρες.

Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εδω και λιγες μερες απεκτησα και εγω το πρωτο μου xiaomi.Το πηρα απο eu warehouse και φοραει την Global 7.1|Stable 7.1.9.0.0 (LH0CNCL). Σκεφτομαι να αλλαξω ρομ μιας και αποτι καταλαβα απαυτα που διαβασα ειναι unofficial και δε θα παιρνει updates αλλα πιο πολυ επειδη παρατειρω καποια bugs . Εκτος απαυτο με τη sim που αποτι καταλαβα θα λυθει εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις που δε μου ερχονται αν δεν ανοιξω πρωτα την αντιστοιχη εφαρμογη (π.χ facebook,viber,skype κτλπ) κατι το οποιο με ενοχλει πολυ . Επισης χτες εφαγε ενα σκαλωμα και σε οποια εφαρμογη εμπαινα μου τη εμφανιζε μονο οριζοντια ,το κανα reboot και ξεσκαλωσε. Αυτα θα τα εχω και με την καινουρια ελληνικη ρομ ή θα δουλευει ρολο'ι' ? Επισης εκανα αιτηση για αδεια ξεκλειδωματος του bootloader .Δεν εχω φλασαρει ποτε αλλα πιστευω θα τα καταφερω αν ακολουθησω τους οδηγους που υπαρχουν εδω .Υπαρχει περιπτωση να κανω καμια χαζομαρα και να κολλησω το κινητο ? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετος και θα ηθελα λιγη βοηθεια.
    • Όσοι έχουν πρόβλημα με το Shell προσπαθείτε να γράφετε εδώ ώστε να το εξερευνήσουμε

Απλά να πω πως εγώ είμαι με περισσότερο από 1 χρόνο με ελληνικές Ρομ και 3 φορές το έπαθα όλο κι όλο (για 2-3 μέρες κάθε φορά).

Το πως λύνεται, φαίνεται πως αρχίσαμε να βρίσκουμε τρόπους. Το πως έρχεται επίσης ψάχνεται... Άρα γράψετε εκεί την εμπειρία σας, ώστε να βρούμε το πως.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gko17 έγραψε:

Αυτα θα τα εχω και με την καινουρια ελληνικη ρομ ή θα δουλευει ρολο'ι' ?
      Όχι, τέτοια προβλήματα δεν θα συναντήσεις.

Ο/H gko17 έγραψε:

Επισης εκανα αιτηση για αδεια ξεκλειδωματος του bootloader .Δεν εχω φλασαρει ποτε αλλα πιστευω θα τα καταφερω αν ακολουθησω τους οδηγους που υπαρχουν εδω .Υπαρχει περιπτωση να κανω καμια χαζομαρα και να κολλησω το κινητο ?
      Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στη χειρότερη περίπτωση όμως, ότι και να σου συμβεί, θα υπάρξει υποστήριξη από το Φόρουμ και θα φτιαχτεί το κινητό.
    • Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ
      Κώστας από Πάτρα, το πρώτο μου ποστ και περιμένω αυτές τις μέρες το Kenzo πως και πως.

Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη rom να περάσω. Να σημειώσω πως δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά απλά θέλω να είναι όσο πιο stable γίνεται. Γενικά το έχω παραγγείλει με την official rom.

Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός για root / flash την rom που θα μου συστηθει από τους συμφορουμιτες θα το εκτιμούσα

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    • ΠΑΙΔΙΑ το είχατε παρατηρήσει.... Αν διπλό πατήσεις γρήγορα πάνω σε ένα εικονίδιο που έχει το σηματάκι με τις ειδοποιήσεις... Σου ανοίγει ένα επιπλέον πλαίσιο με σύντομη περιγραφή των ειδοποιησεων... Λειτουργεί και σε Facebook και σε Gmail και σε όλα όσα έχουν παραπάνω από 1 ειδοποίηση

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και πάλι σε όλους,

Σήμερα μόλις παρέλαβα την κινητάρα (έφυγα από την δουλειά άρον άρον :D ) και το έβαλα να φορτίσει γιατί είχε 3% Μπαταρία. Έχει την multilanguage rom γιατί το πήρα απο minideal και θέλω να βάλω την global stable (7.1.8 αν θυμάμαι καλά;). Να ακολουθήσω κατα γράμμα αυτόν τον οδηγό; [Tools, Tips & Tutorials] [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader
      Η πρέπει να γίνει αλλιώς;
      Την Global Stable την κατεβάζω από εδώ έτσι; MIUI ROM for Redmi Note 3 . Ρωτάω επειδή στον οδηγό που πόσταρα η rom είναι 1.3GB ενώ από το λινκ για download roms είναι 1002MB.
      Είμαι άσχετος απο φλασαρίσματα κτλ και ας είμαι προγραμματιστής (σε C/C++/Python προγραμματίζω άλλωστε χεχε).

@MIUI_ART Τελικά η περιπέτεια τελείωσε και επιτέλους ήρθε! :)