Παιδια υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη που να ξερει να εγκαταστησει την ελληνικη ρομ επι πληρωμη φυσικα???
Εχω βαλει τη developer rom (και τωρα ειναι σχεδον αχρηστο γιατι ειναι ολα κινεζικες εφαρμογες), το εχω ξεκλειδωσει και παλευω με την εγκατασταση "Ελληνικης ρομ για πρωτη φορα", φτανω μεχρι τις εντολες και δε βλεπει τη συσκευη μου. Υπαρχει καποιος να μου το κανει γιατι εχω αρχισει και αισθανομαι χαζη???
Εχω ακομα μεγαλυτερο προβλημα τωρα... Εκανα τα βηματα ολα κανονικα οπως επρεπε (και τους drivers) και αφου εφτασα και στο twrp και εκανα τα 3 wipe που επρεπε και "κυλισα δεξια" βγηκε οτι δεν ολοκληρωνοταν σωστα, πηγα πισω το ξανακανα και μετα αφου για λιγο δε γινοταν κατι πατησα κλεισιμο και πλεον το κινητο μου ειναι σε μια μονιμη κασταση αδρανειας, ανοιχτο μεν (δε κλεινει καν) αλλα αδρρανειας να δειχνει μονο το logo. φοβαμαι οτι εσβησα απλα τα παντα και δεν ξερω τι να κανω. αν καποιος μπορει να βοηθησει...
και αφου εφτασα και στο twrp και εκανα τα 3 wipe που επρεπε και "κυλισα δεξια" βγηκε οτι δεν ολοκληρωνοταν σωστα, πηγα πισω το ξανακανα και μετα αφου για λιγο δε γινοταν κατι πατησα κλεισιμο και πλεον το κινητο μου ειναι σε μια μονιμη κασταση αδρανειας, ανοιχτο μεν (δε κλεινει καν) αλλα αδρρανειας να δειχνει μονο το logo. φοβαμαι οτι εσβησα απλα τα παντα και δεν ξερω τι να κανω. αν καποιος μπορει να βοηθησει...
Ξαναμπές στο TWRP Recovery και επανέλαβε το Install της ROM.
Αγνόησε τα διάφορα μηνύματα που βλέπεις.
Φρόντισε η συσκευή σου να είναι καλά φορτισμένη.
Στο TWRP Recovery θα μπεις κρατώντας πατημένα σταθερά τα Power & Volume UP πλήκτρα
@Xenakimi σταμάτα σε παρακαλώ να ποστάρεις δεξια - αριστερά το ίδιο πράγμα. Δεν θα λάβεις περισσότερη ή καλύτερη βοήθεια έτσι. Το αντίθετο κιόλας. Ψυχραιμία δεν παθαίνει τίποτα η συσκευή σου.
Ξαναμπηκα στο twrp αλλα δεν υπαρχει αρχειο για να γινει install. Ειναι σαν να εσβησα τα παντα. Επισης δοκιμασα με το fastboost να κανω flash μια version απο το mi pc suuite. Συνδεθηκε στην αρχη, εβγαλε δυο version αλλα οταν πηγα να τη φλασαρω σταματησε στο 1% και εβγαλε couldn't flash. Καποιος μου εγραψε να περασω το zip σε μια sd card και να το περασω απο κει. ξερετε αν αυτο θα λειτουργησει? ή ποια ρομ θα πρεπει να βαλω μ αυτον τον τροπο? η ελληνικη θα λειτουργησει?