Στην 7.2.2.0 ελληνική που έβαλα την Πεμπτη στο Note 3 pro που μου ήρθε, δεν υπάρχει κανένα από αυτά που αναφερεις
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
@mixaliscy
Θελεις να μου πεις οτι κανεις save contacts απευθείας στην SIM? Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που το κατάφερε σε RN3 πάντως...
Ούτε αν βγάλεις τα hands free δεν παίζει η μουσική μόνη της; Το δοκίμασες πολλές φορές και δεν το κάνει; -
-
-
Έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Χτες ξύπνησα την δικιά μου το βράδυ επειδή απλά έβγαλα τα hands free από το κινητό και άρχισε να παίζει μουσική στο φουλ. Μια που δεν μπορείς να αποθηκεύσεις σε SIM, μια αυτό με την μουσική. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω...Πως αποκαλείς κάτι STABLE όταν έχει σημαντικά bugs όπως αυτά που αναφέρω...Δεν ξέρω. Καλό το value for money, αλλά κάτι τέτοια είναι που με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Το πρόβλημα με τα hands free που όταν τα βγάζεις παίζει μουσική το έχουν αναφέρει και στο english forum από το 2015 σε συσκευές Redmi 1s. Υπάρχει και τύπος που γράφει ότι και στο δικό του RN3 το κάνει και υποψιάζονται για ελαττωματικό hardware...
Τι να πω πια δεν ξέρω πραγματικά. -
@DrSaG σε καταλαβαίνω και συμφωνώ. Καμιά φορά η υψηλή τιμή καθορίζεται και από παράγοντες εκτός της συσκευής βλ λειτουργικό, after sale service κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H DrSaG έγραψε:
Θέλω να αποθηκεύσω μια επαφή απευθείας στο κινητό και όχι να κάνω export όλες τις επαφές στην SIM. Θελω 3-4 τηλεφωνα να τα περάσω απευθείας εκεί. Αν γίνει κάτι και πρέπει να χρησιμοποιήσω την SIM σε ένα απλό τηλέφωνο που δεν έχει wifi κτλ τι θα γίνει;
Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το πράγμα. Γιατί να μην μπορείς να αποθηκεύσεις στην SIM; Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Προσθέτεις μια επαφή. Αυτή σώζεται απ'ευθείας στη συσκευή και συγχρόνως σε ρωτάει σε ποιό "σύννεφο" θέλεις να αποθηκευτεί. Το Mi Coud ή το Google.
Στη SIM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να σώζουμε επαφές, επειδή και περιορισμένο χώρο έχει (μέχρι 250 επαφές), αλλά και δεν έχει την δυνατότητα τα σώζει κάτω από το ίδιο όνομα, ...5 αριθμούς, για παράδειγμα. Τους σώζει σαν 5 διαφορετικές επαφές.
Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, εάν πάθει κάτι το τηλέφωνο και δεν έχει WIFI η συσκευή που θέλεις να περάσεις τις επαφές σου, μπορείς να τις περάσεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με ένα .vcf αρχείο (vCard) (μπορείς το αρχείο να το στείλεις στη νέα συσκευή με οποιοδήποτε τρόπο η συσκευή "επικοινωνεί" με το "περιβάλλον"... PC, Bluetooth, SD Card κ.λ.π.) Όλες οι συσκευές, από την πιο παλιά μέχρι την πιο πρόσφατη έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν vCard αρχεία!
Κάνε λοιπόν εξαγωγή τις επαφές σου σε ένα cCard αρχείο (ακόμα και για back up να το έχεις κάπου στον υπολογιστή σου ή σε μια κάρτα SD, καλό είναι) και αν ποτέ χρειαστείς να τις περάσεις σε άλλη συσκευή που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα "σύννεφα", χρησιμοποιήσέ το...
Και μια συμβουλή μου: ΣΒΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ σου από τις κάρτες SIM... και άφησέ τες να κάνουν τη δουλειά που είναι προορισμένες να κάνουν (και αυτή δεν είναι να έχουν αποθηκευτικό χώρο για επαφές...) -
@caeser
Δεν διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις και κυρίως δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τον τρόπο που τα λέω. Δεν κράζω εσάς, δεν φταίτε σε κάτι εσείς για τις global roms.
Το θέμα είναι όμως πως όταν αγοράζεις μια συσκευή και αναφέρει ότι μπορεί να κάνει αυτό (save contacts σε SIM), ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει. Όταν μου έχει επιλογή για αποθήκευση στην SIM ΠΡΕΠΕΙ να είναι διαθέσιμη αυτή η επιλογή. Είναι σαν να μου αναφέρεις πως αγόρασες ένα ψυγείο και δεν βγάζει ψύξη και εγώ σου προτείνω να βγάλεις τα τρόφιμα στο μπαλκόνι μιας και έχει κρύο έξω.
Ξαναλέω, δεν τα γράφω με κάποιο υφάκι, μην με παρεξηγήσεις, απλά κάθε μέρα βρίσκω και από κάτι με κυριότερο πρόβλημα αυτό της αναπαραγωγής μουσικής με το που βγάλω τα hands free. Εκνευριστικό όσο εκει που δεν πάει. Μια φορά μου έγινε σε συνέντευξη για δουλειά επειδή βγήκε ελαφρώς το βύσμα από το κινητό και άρχισε να παίζει μουσική μόνο του και μια χτες το βράδυ.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως στις 10 φορές που βάζω και βγάζω τα hands free, τις 8 θα παίξει μουσική μόνο του και τις άλλες 2 θα ανοίξει το Google Search έτοιμο για να δεχτεί φωνητικές εντολές.
Πιο πολύ για hardware δεν σας κάνει το πρόβλημα; -
Ο/H tkvkp έγραψε:
Ο/H DrSaG έγραψε:
Έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Χτες ξύπνησα την δικιά μου το βράδυ επειδή απλά έβγαλα τα hands free από το κινητό και άρχισε να παίζει μουσική στο φουλ.
-
-
-
Ο/H DrSaG έγραψε:
Δεν διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις και κυρίως δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τον τρόπο που τα λέω
Να σε ρωτήσω κάτι...
1. όταν προσπαθείς να κάνεις την εξαγωγή των επαφών στη SIM ... επιλέγεις ποιές επαφές θέλεις και μετά πατάς το "οκ" ή απλά περιμένεις να τις μεταφέρει η συσκευή μόνη της?
2. Θα ήθελα μια διευκρίνιση για τα ακουστικά (ίσως το έχεις γράψει παραπάνω, αλλά δεν διάβασα...).
Όταν ΔΕΝ παίζει τίποτα το τηλέφωνο και είναι απλά σε αναμονή και έχεις μέσα τα ακουστικά και τα κάνεις unplug... τότε αρχίζει και παίζει μουσική?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα