Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Bodai
      Σαν General In-Ear (εγω το σεταρα αυτο) headphone. By default τα είχε σκέτο General. Στο Assign buttons ορίζει το πάνω κάτω σαν volume up & down. Αυτά. Όσο για το detection, μου βγάζει κατευθείαν το σηματάκι των hands free οταν τα συνδέω. Καμία επιλογή για κάτι άλλο στο notification bar.
    • καλησπερα παιδιά.... Σε λίγες μέρες θα παραλάβω το κινητό...θα χει μεσα την official global rom. Ξέρω ότι σας έχουν ρωτήσει πολλοί αλλά εχω μπερδευτεί. Δεν με πειράζει που δεν θα χει ελληνική γλώσσα. Αν αφήσω ετσι την Rom, χωρίς να την πειραξω κάνοντας αυτά που έχετε αναφέρει τόσες πολλές φορές, θα χω προβλήματα με το κινητό ή όχι;
    • Επειδη εμένα 2 bugs που λες ΔΕΝ μου τα κάνει (fb rotate video & messenger), ενώ ένας άλλος φίλος με το ίδιο κινητό είπε ότι ούτε αυτό με τη μουσική του το κάνει (είμαι χωριό και δεν έφερα ακουστικά), θα σου έλεγα να το δεις μπας και ειναι δικό σου θέμα όπως είχα εγώ σε άλλες Ρομ μοναδικά προβλήματα και αν είναι έτσι τότε πας για factory reset (φυσικά πρώτα δοκίμασε με dalvik.cache και cache wipes) .... Σου το λέω επειδή ειπες 3-4 bugs και δοκιμασα 2 και δεν υφίσταται κανένα. Το άλλο με τη sim δεν είναι bug αλλά έτσι το κάνει η xiaomi. Επίσης για κάποιους που είπαν πως η xiaomi τα πουλάει φτηνά αλλά μετά κόβει είναι απλά αστείο. Η Ρομ βγήκε αρκετά μετά την εντολή παραγωγής του κινητού... Ίσως και χρόνο μετά. Επίσης όπως είπα δεν βλέπω bugs... Αλλά αν βρούμε και 1, όχι 10 σιγά !!! Υπάρχουν άλλες stable που είναι χωρίς αυτό αν είναι για σας σημαντικό. Μη λέμε όμως ότι νάναι.
    • Διαφήμιση
    • @tranokakalidis Δεν θα έχεις κανένα θέμα μην αγχώνεσαι.

• @Bodai βρήκα τις επαφές από Η (είτε στο όνομα είτε στο επώνυμο) αλλά τι ακριβώς μου λες να διορθώσω;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Χτες ξύπνησα την δικιά μου το βράδυ επειδή απλά έβγαλα τα hands free από το κινητό και άρχισε να παίζει μουσική στο φουλ. Μια που δεν μπορείς να αποθηκεύσεις σε SIM, μια αυτό με την μουσική. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω...Πως αποκαλείς κάτι STABLE όταν έχει σημαντικά bugs όπως αυτά που αναφέρω...Δεν ξέρω. Καλό το value for money, αλλά κάτι τέτοια είναι που με εκνευρίζουν αφάνταστα.
      Το πρόβλημα με τα hands free που όταν τα βγάζεις παίζει μουσική το έχουν αναφέρει και στο english forum από το 2015 σε συσκευές Redmi 1s. Υπάρχει και τύπος που γράφει ότι και στο δικό του RN3 το κάνει και υποψιάζονται για ελαττωματικό hardware...

Τι να πω πια δεν ξέρω πραγματικά.

Κοίταξε, εγώ χρησιμοποιώ poweramp, και έχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα η αναπαραγωγή μόλις συνδέσεις ακουστικά. Πρέπει να το απενεργοποιήσω εγώ . ποιον Mauser c player χρησιμοποιείς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα και καλή ανάσταση να έχουμε με υγεία. Μου ήρθε το unlock από τη μαμά Xiaomi, 7 μέρες αναμονή και έφτασε. Όποτε τώρα περιμένω τη νέα Stable Greek Rom , σουβλίζω το κοκορέτσι, κατεβάζω ότι τσίπουρο θα βρω στην Πάλτση (Πήλιο) και επιστρέφω σε κανά δυο μέρες για φλασαρισμα.

Υ.Γ. Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να ακούτε MP3 ;; Η προεγκατεστημένη δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες των άλμπουμ (11gb - οπότε δύσκολα βρίσκω αυτό που θέλω να ακούσω) και δοκίμασα την PlayerPro αλλά δε μου αρέσει η εμφάνιση της. Και πάλι καλά να περάσετε, όπου και αν είστε.
    • Διαφήμιση
    • @Ioannis Argyropoulos
      To default app της Miui. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι άλλο.

@mixaliscy
      Να μην λέω ότι να ναι; Αυτό με το messenger το κάνει και στον @Project_P που εχει την ελληνική ρομ. Επίσης δεν είναι σημαντικό που παίζει μουσική αφού βγάλω τα headphones? Συγγνώμη τότε, θα κοιτάω πάντα να χαμηλωνω τα Media πριν βγάλω τα ακουστικά για να μην ξυπνάω όλο το σπίτι με την μουσική.
      Πραγματικά ήθελα να το ρωτήσω και τις προάλλες γιατί σε βλέπω θιγεσαι υπερβολικά όταν κάποιος πει κακό λόγο για την Xiaomi. Έχεις μετοχές της εταιρείας; Μόνο έτσι θα δικαιολογουσα το να μου πεις "λές ότι να ναι, δεν ισχύουν αυτά".

Anyway...
      Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω από όλα.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H lukaic έγραψε:

Καλημέρα και καλή ανάσταση να έχουμε με υγεία. Μου ήρθε το unlock από τη μαμά Xiaomi, 7 μέρες αναμονή και έφτασε. Όποτε τώρα περιμένω τη νέα Stable Greek Rom , σουβλίζω το κοκορέτσι, κατεβάζω ότι τσίπουρο θα βρω στην Πάλτση (Πήλιο) και επιστρέφω σε κανά δυο μέρες για φλασαρισμα.

Υ.Γ. Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να ακούτε MP3 ;; Η προεγκατεστημένη δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες των άλμπουμ (11gb - οπότε δύσκολα βρίσκω αυτό που θέλω να ακούσω) και δοκίμασα την PlayerPro αλλά δε μου αρέσει η εμφάνιση της. Και πάλι καλά να περάσετε, όπου και αν είστε.

Poweramp αρκετά καλή

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Οκ όταν πάω σπίτι θα σου ετοιμασω ένα βίντεο με την ίδια Ρομ που λες και με το ίδιο κινητό και με αυτά που σου είπα να δουλεύουν. Ρε φίλε μου εγώ απλά σου εξηγω ότι παίζει να κάνει κάποια πράγματα το κινητό σου και όχι η Ρομ. Αφού σε εμένα δουλεύουν μία χαρά. Μάλιστα σου λέω το ξαναπαθα αυτό και εγώ και τελικά με factory reset στο κινητό μου και με την ίδια Ρομ που εγώ έλεγα χαλασμένη, όλα ήταν οκ. Γιατί δεν γίνεται να έγινε κάτι λάθος πχ και να είναι αναγκαστικά η Ρομ με θέματα? Αφού σου λέω εδώ είναι μία χαρά. Δουλεύει σε αυτά τα 2. Τι να σου πω? Εγώ είπα να μη λέμε ότι νάναι (πζ δεν ξέρω γιατί τη λένε stable και κάτι τέτοια). Κοίταξε δηλαδή ότι το έχουν όλοι? Ισχύει? Είναι όντως πρόβλημα της stable? Το αναφερες εκεί και είναι έτσι? Εγώ είδα να λες κάτι, το ελεγξα για να σου κάνω πλάτες και να γράψω και εγώ ότι ισχύει και είδα ότι δεν ισχύει. Τι θες να γράψω εδώ? Ψέματα? Έγραψα πως σε εμένα δουλεύει και σε συμβουλεύω μάλιστα να το φτιαξεις όπως έκανα και εγώ. Μάλιστα σου λέω πως μόλις πάω σπίτι Δεύτερα θα δω και το θέμα των ακουστικών και ότι ισχύει θα το γράψω. Η προσωπική επίθεση που είναι? Αυτό που είπα είναι να μη βάζεις συμπεράσματα χωρίς να μελετήσεις κάτι και ειρωνικές κουβέντες του τύπου δεν ξέρω γιατί τις λεν stable δεν χρειάζονται αλλά και ο σημαντικότερος λόγος που το εγραψα είναι ένα σχόλιο πως επειδή είναι φτηνό γλυτωνουν χρήμα μέσω των Ρομ (άκουσον άκουσον). Εμεις εδώ θα τις δούμε τις αναφορές σου και όχι η xiaomi. Όλοι το καλό του φόρουμ και των κινητών μας θέλουμε. Δεν θα γίνουμε όντως μέτοχοι. Αντιθέτως πολλές φορές την είπα.στη xiaomi. Αλλά εκεί που φταίει. Πχ στα κλειδώματα... Μας έσπασε :D Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός και γράφω και με το κινητό.
    • Επιβεβαιώνω: Πατάς pause στο τραγούδι που ακούς, ξεσυνδεεις τα ακουστικά και η μουσική ξεκινάει να παίζει με την ένταση που έχει ο ήχος του κινητού.
      Έχω την Ελληνική 7.2.2.0 που έβαλα προχθές.

From Lumia 640
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Στα αλλά φίλε μου? Απλά για να εχουμε σωστά δεδομένα κάτω. Εμένα είπα ποια κοίταξα και δεν. Καλό θα ήταν να το δουν και άλλοι. Φίλε Pavlidi δες λίγο και αυτό που αναγράφεται πάνω με τα ακουστικά γιατί είναι άλλο