Καλησπέρα και από το νέοπα παιδιά! Καλώς σας βρήκα στην κοινότητα!!
Πριν λίγες μέρες απέκτησα το Note 3 Pro και μιας και είναι η πρώτη μου επαφή με Xiaomi και γενικά κινέζικο τηλέφωνο σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμα πολλά από τα posts εδώ. Ήδη εδώ και κάνα 3ωρο διαβάζω διάφορα topics. It's good to know ότι υπάρχει κόσμος να απευθυνθούμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Keep on the good work!!!
Καλησπέρα @krepalovic, και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Περιπλανήσου στο φόρουμ όσο θες και διάβασε όσα περισσότερα μπορείς ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το κινητό σου στο έπακρο. Όπου κολλήσεις ή χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.
Πληροφοριακά το λέω απλά, εμένα ποτέ δεν μου ήρθε μήνυμα για την έγκριση ξεκλειδώματος (αν και δεν έχω wind). Από μόνος μου μπήκα στο εργαλείο ξεκλειδώματος 11 μέρες μετά από την αίτησή μου και μου το ξεκλείδωσε το μηχάνημα.
Btw @lallasgr σαν να τρώει παραπάνω μπαταρία με την τελευταία Ελληνική stable (σε σύγκριση πάντα με τις κινέζικες που είχα μέχρι τώρα).
@t54g05 χμ...Τι να πω τώρα...Έχω πολύ καιρό να δουλέψω επάνω σε official rom αλλά να πω την αλήθεια είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση προς το παρόν. Βγάζει άνετα 2μέρες και το παιδεύω και μέσα στη μέρα αρκετά. Όχι videακια κλπ αλλά πολύ tapatalk,viber facebook Κλπ.
Άσχετο αλλά έχω το κινητό με την ελληνική ρομ εδώ και ένα μήνα και σήμερα διαπίστωσα ότι στο Dolby atmos έπρεπε να ενεργοποιήσω το "Music enhancer" Και το "surround visualizer". Μήπως είναι υπερβολικά δυνατή η ένταση; Κοντεύω να ξεκουφαθω!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλλιο αργα παρα ποτε ! το dolby atmos γ**ει και δερνει ! δεν περιμενα τοση διαφορα και πραγματικα ειναι ενα απο πραγματα που γουσταρω πιο πολυ στην ελληνικη ROM!
Σε συνδιασμο με τα xiaomi hybrid που εχω και το προεπιλεγμενο προφιλ τους το ηχος ειναι αντε γεια!
Εμ... Ναι... Όσοι περάσατε την 7.2.5.0 Global stable, έχετε πρόβλημα με τα Data? Τελικά @Project_P , μήπως είχαν δίκιο στο αγγλικό φόρουμ οτι αντι να λύσουν το πρόβλημα με τα Data, τα κανανε χειρότερα;.. Check it out
Όλα είναι στο ίδιο σημείο.
Edit: Ανανέωσa το screenshot, είναι 5 λεπτά μετά όπως βλέπετε. Δεν την παλεύει μια. Και επίσης σε πόλη που έχει καμπάνα 4G (Εδεσσα) πλέον πιάνει μόνο 3G ενώ στο κινητό της κοπέλας μου έχει κανονικά 4G. Έχω επιλεγμένο LΤΕ.