έχω δει fast charging 2 με το mi3 . ναι φυσικά και έχει διαφορά αλλά και πάλι φορτίζει ικανοποιητικά. το κινητό κρατάει πολύ η μπαταρία του και σίγουρα θα βρω ευκαιρία πριν ξεφορτίσει να κάνω σωστή φόρτιση. Το fast charging είναι σωτήριο σε κινητά με μικρότερη μπαταρία
αν και μου είχατε πει να μην το κάνω , δεν άντεξα και πέρασα xposed με οδηγό το video στο youtube που παραθέτω πιο κάτω ως τώρα φαίνεται να λειτουργεί σωστά (έχω κρατήσει φυσικά nandroid back up , οποτε σε περίπτωση που αρχίσει διαφορα κουλά να το γυρίσω κατευθείαν στο προηγούμενο στάδιο ) πριν το επιχειρήσει κάποιος να ξανά τονίσω πως τα παιδιά εδώ με είχαν συμβουλέψει να μην περάσω xposed σε miui.
κυρίως έβαλα xposed λόγω της επιλογής που έχει το gravity box να αλλάζει μονο του από 2g σε 3g/4g όταν τα δεδομένα είναι ανοιχτά και το αντίστροφο. για εξοικονόμηση μπαταρίας δηλαδή διοτι δεν είχε νόημα να είναι σε 3g όταν το έχω συνδεδεμένο στο wifi. ήθελα να είναι σε 2g και με το που κλείσω το wifi και ανοίξω τα data κατευθείαν να γυρνάει μονο του σε 3g η 4g, γιατί μετά την τελευτά ελληνική stable μου βγάζει γύρω στις 4 και κατι ώρες (με αρκετό πείραγμα βεβαια).
@alexironaek Είχα περάσει κι εγώ το xposed και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έπρεπε όμως να περάσω με έκδοση που είχε τροποποιησει ένας developer αποκλειστικά για miui.
@hoyas συγνώμη κιόλας αλλά πάντα με φορτισμένη συσκευή τρέχουμε τα benchmarks... Είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις λειτουργίες του το τηλέφωνο με λίγη μπαταρία ώστε να εξοικονομεί και δεν αποκλείεται να έχει υλοποιήσει κάτι τέτοιο η Xiaomi... Μια χαρά είναι το antutu. Αν δεν σε πείθει τρέξε benchmark σε Matlab.
@referravag συγγνώμη κιόλας και εγω, αλλά αν είναι τόσο σημαντικό να έχεις full μπαταρία τότε δεν θα έπρεπε να τρέχει καθόλου και όχι να βγάζει οτι να ναι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά ένα εργαλείο ειναι, δεν κάνει και καφέ. Αν το χρησιμοποιήσει κάποιος με 30% μπαταρία πρέπει να κάνει σύγκριση και στα άλλα κινητά αν έχουν όλα 30% μπαταρία. Δεν έχει σημασία το πόσο μπαταρία έχει αν όλα τα κινητά που θα συγκριθούν έχουν 30% μπαταρία. Αν βγάλεις 60000 στο κινητό kai to iphone το τελευταίο βγάλει 65000 με ίδια μπαταρία και ίδιο φορτωμένο αυτό μετράει.παντα πρέπει να μετράμε όμοια πράγματα. Από κει και πέρα σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ η κουβέντα περί antutu. Θα μπει κάποιος να διαβάσει για το κινητό και θα διαβάζει ότι να ναι.Ανοιξτε νέο θέμα περί antutu και Redmi note 3 Pro και γραψτε ότι θέλετε.
@hoyas συγνώμη κιόλας αλλά πάντα με φορτισμένη συσκευή τρέχουμε τα benchmarks... Είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις λειτουργίες του το τηλέφωνο με λίγη μπαταρία ώστε να εξοικονομεί και δεν αποκλείεται να έχει υλοποιήσει κάτι τέτοιο η Xiaomi... Μια χαρά είναι το antutu. Αν δεν σε πείθει τρέξε benchmark σε Matlab.
Είπες την αγαπημένη μου λέξη... Matlab.
Έχεις καταφέρει Data acquisition από τα sensors του κινητού; Με Samsung το έκανα συνέχεια αλλά με το RN3 δεν δίνει feedback.
Όσο για το Antutu....Τα benchmarks γίνονται κυρίως για έλεγχο μιας συσκευής, σαν διαγνωστικα. Δεν είναι ο κύριος σκοπός τους να βγάζουν ένα score για να τα συγκρίνουμε με άλλα κινητά. Το τρέχεις πχ για να δεις στα πόσα fps δουλεύει η vga άνετα, είναι ικανοποιητικο για εσένα; ανέβασε θερμοκρασία; κτλ κτλ και οχι για να πεις "Α δες εμένα το κινητό μου έχει 70000 score στο Antutu".
Αυτά τα ολίγα. @lallasgr μου αρέσει όταν επιβάλλεις την τάξη! Ετοιμάσου να συνεχίσουμε το QS!
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
@hoyas ότι νομίζεις αδερφέ... Εγώ πάντως δεν θα βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα και να κατηγορήσω μια καθιερωμένη εφαρμογή στον χώρο, με μια συσκευή ασταθή όπως η δική σου κρίνοντας από τα διάφορα προβλήματα που έχεις αναφέρει κατά καιρούς στο παρόν thread. Φιλικά!
@lallasgr εγώ κλείνω το offtopic από τη μεριά μου.
@referravag δεν νομίζω τίποτα. ΞΕΡΩ οτι με 100% μπαταρια εγραψε 76400 και με 50% 67500. Και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό απο οτι κατάλαβα από τα σχόλια των υπολοίπων και δεν ευθύνεται η ασταθής συσκευή μου. Για μένα λοιπόν δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Τέλος το off-topic και απο μένα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk