Ειχα στείλει αιτημ στη xiaomi, μου απάντησαν ότι ξεκλειδωθηκε πριν κάνα 2 μήνες, δεν ξερω αν λήγει το ξεκλειδώσουν τους, από εκεί και μετά δεν ξέρω πως να τα κάνω, αν έχεις κάποιο λινκ με τις ρομ που λες θα με βοηθούσε πολύ γιατί πραγματικά είναι πάρα πολλές, τις κοιτάζω, ανοίγω νέες σελίδες και στο τέλος έχω ένα σωρό και τα χάνω... το κινητό φοράει μία ρομ που έβαλαν οι κινέζοι και κάνει επανεκκινήσεις, πρέπει να βάλω 2 φορές pin για να δουλέψει το δίκτυο, κάποιες φορές δεν παίζει το wifi ή τα δεδομένα κτλ κτλ... σε ευχαριστώ για την απάντηση είσαι εξυπηρετικοτατος!Ο/H lallasgr έγραψε:
Να σαι καλά. Βασικά αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε Ελληνικά τότε αυτή που έχω να σου προτείνω είναι η Ελληνική Stable rom. Θα κάνει μεν μόνος σου κάθε 2-4 μήνες ένα update αλλά αυτό είναι. το update δεν παίρνει πάνω από 10-15λεπτά αν ακολουθήσεις τον οδηγό. Και μετά από 2-3 φορές το μαθαίνεις απέξω και ξεμπερδεύεις. Τώρα αν δεν σε καίνε τα Ελληνικά τότε θα σου πρότεινα την Global Stable που παίρνει μεν αυτόματα updates μόνη της και μέσω wifi αλλά δεν έχει Ελληνικά όπως καταλαβαίνεις!
Για να περάσεις Ελληνική ρομ χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον bootloader και για να ξεκλειδώσεις τον bootloader χρειάζεται το κινητό να έχει Official developer rom!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Καλησπέρα
Θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω μπερδευτεί, θέλω να παραγγείλω το redmi note 3 PRO από το gearbest..στις πληροφορίες τηλεφώνου λέει οτί έχει και την ελληνική γλώσσα...αν μου στείλουν το κινητό με τη multilanguage ρομ θα υπάρξουν κάποια προβλήματα ή όχι;
Ευχαριστώ -
Λοιπόν θα στα γράψω λίγο επιγραμματικά γιατί έχουν γραφτεί 100φορές και είναι αρκετά.
1) Το κινητό δεν έχει ξεκλειδώσει αυτόματα. Εσύ πρέπει να το ξεκλειδώσεις με την έγκριση που σου έχει έρθει.
2) Για αν ξεκλειδώσεις πρέπει να έχεις official rom και κατά προτίμηση official developer rom
Οπότε κάνεις πρώτα αυτόν εδώ τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Αν δεν σου δουλέψει τότε αναγκαστηκά κάνεις αυτόν και περνάς chinise dev rom -> Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
3) Αφού περάσεις την dev rom τότε πας για ξεκλείδωμα με αυτόν τον οδηγό -> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
4) Αφού ξεκλειδώσεις τότε περνάς την Ελληνική ρομ με αυτόν τον οδηγό -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Καλό διάβασμα λοιπόν. Κάνε προσεκτικά όλα τα βήματα. Αν κολλήσεις πουθενά γράψε στο αντίστοιχο θέμα! -
Γειά σου φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα μας.
Πολλοί χρήστες έχουν θέμα με τις multi roms. Το καλύτερο θα ήταν να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική για να απαλλαγείς απο τα όποια προβλήματα. Εαν θέλεις να μείνεις με official rom τότε θα περάσεις την Global Stable αλλά ξεχνάς ελληνικό μενού έτσι.
Το καλύτερο θα ήταν να το πάρεις με official developer (να το ζητήσεις απο το κατάστημα) για να μπορείς εύκολα μετά να το ξεκλειδώσεις χωρίς πολύ κόπο.
Κοίταξε σαν μαγαζιά και το Yeso521.com καθώς και το Vickmall.com καθώς είναι πολύ αξιόπιστα και με ενεργή παρουσία στο φόρουμ μας.
Επίσης, άνοιξες θέμα στο REDMI NOTE 2, έχεις στο προφίλ σου το REDMI NOTE, και συζητάς για το REDMI NOTE 3 PRO.
Θέλεις να μας τρελάνεις;;; χαχαχα
Εντάξει καταλαβαίνω θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστείς στο site αλλά δώσε λίγο προσοχή
Τέλος, εαν έχει απορίες γενικά ρίξε μια ματιά στους οδηγούς της υπογραφής μου και θα μάθεις πολλά πράγματα και θα σου λυθούν 1000 απορίες (μπορεί και παραπάνω χεχε).
Καλωσήρθες λοιπόν και ότι θέλεις ρώτα και κάποιος άνθρωπος θα βρεθεί να σου απαντήσει!
-
Γεια σου και σένα!
Θα κοιτάξω και τα μαγαζιά που μου είπες
Δεν με ενδιαφέρει και πολύ αν δεν έχει ελληνικό μενού (μου κάνει και το αγγλικό) απλά θέλω να είναι ένα κινητό αυθεντικό χωρίς "μαιμού" ROM κλπ. Οπότε ποια ROM μου προτείνεις να τους πω να μου περάσουν; (γιατί δεν κατάλαβα τι διαφορές έχει η Global Stable με την official developer). -
OffTopic@geomaza, @Dimarso, θα παρακαλούσαμε οι ερωτήσεις να γίνονται στα αντίστοιχα θέματα-κατηγορίες κάθε συσκευής που υπάρχουν ακριβώς για αυτόν τον λόγο
Μεταφέρθηκαν όλα τα μηνύματα-απορίες από το θέμα του προβλήματος με το mail στο γενικό θέμα για το Redmi Note 3 Pro -
-
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Γειά σου φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα μας.
Πολλοί χρήστες έχουν θέμα με τις multi roms. Το καλύτερο θα ήταν να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική για να απαλλαγείς απο τα όποια προβλήματα. Εαν θέλεις να μείνεις με official rom τότε θα περάσεις την Global Stable αλλά ξεχνάς ελληνικό μενού έτσι.
Το καλύτερο θα ήταν να το πάρεις με official developer (να το ζητήσεις απο το κατάστημα) για να μπορείς εύκολα μετά να το ξεκλειδώσεις χωρίς πολύ κόπο.
Κοίταξε σαν μαγαζιά και το Yeso521.com καθώς και το Vickmall.com καθώς είναι πολύ αξιόπιστα και με ενεργή παρουσία στο φόρουμ μας.
Επίσης, άνοιξες θέμα στο REDMI NOTE 2, έχεις στο προφίλ σου το REDMI NOTE, και συζητάς για το REDMI NOTE 3 PRO.
Θέλεις να μας τρελάνεις;;; χαχαχα
Εντάξει καταλαβαίνω θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστείς στο site αλλά δώσε λίγο προσοχή
Τέλος, εαν έχει απορίες γενικά ρίξε μια ματιά στους οδηγούς της υπογραφής μου και θα μάθεις πολλά πράγματα και θα σου λυθούν 1000 απορίες (μπορεί και παραπάνω χεχε).
Καλωσήρθες λοιπόν και ότι θέλεις ρώτα και κάποιος άνθρωπος θα βρεθεί να σου απαντήσει!
!!! Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ήσουν πολύ κατατοπιστικος! Τώρα πρέπει να δω ποτέ θα έχω κουράγιο να κάνω όλα αυτά γιατί σκέφτομαι και ότι θα χάσω τα πάντα και θα πρέπει να τα ξαναπερασε όλα...!!!
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
ρυθμισεις..πρόσθετες..ασφάλεια..κάρτα σιμ που θέλεις..αλλαγή κωδικού.
thanks a lot!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα