Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H georger_volos έγραψε:
καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κανεις κατι? ειναι μπαγκ η συμβαινει μονο σε μενα. αναφορικα ειμαι στην ελληνικη 6,7,14 dev. ευχαριστω εκ των προτερων .
εχει κανεις καμια απαντηση στο προβλημα? το χει παρατηρησει κ καποιος αλλος?
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαινω γιατί να πειράξεις το κινητό αν δουλεύει κανονικα με προηγούμενη έκδοση Rom.
-
Διορθώνουν κάποια bug και δημιουργούνται κάποια άλλα. Το θέμα ειναι να έχεις τα ελάχιστα bug ή αυτά που δεν σε ενδιαφέρουν.
Τέλος πάντων καταλαβαινω πως μερικές φορές η περιέργεια είναι πολυ δυνατή.
Even dead i will fight. -
Ο/H Souits έγραψε:
Δεν είναι stable είναι dev. Και έχει και Ελληνικά επίσημα πλέον, απλά με περιορισμένη ακόμα μετάφραση.
Μιλαω για αυτη που περιμενουμε αργοτερα μιας και λιγο πολυ το ΜΜ το χαμε ξεχασει προσωρινα και περιμεναμε μονο miui 8. Αλλα απο οτι φαινεται δουλευουν και στα δυο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Παιδιά έχω ένα θέμα.ξαφνικά μου εμφανιστηκε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια και λέει αυτό.
Είναι όντως της xiaomi η είναι κάποιος ιός.όποιος ξέρει τα φώτα του.Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνας ().
-
Ο/H giangosgr έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι;
Και τω το έκανα και χάλασα και δω 2 sim.Ήταν ευκαιρία να αλλάξω τις παλιές με 4g.βασικά δε το ξανά επιχείρησα.Αφού υπάρχει το I cloud για Φώτος και βίντεο.Έχουμε άπλετο χώρο για εφαρμογές.και games..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geokart έγραψε:
Τον τυχαίο αυτόν κωδικό μπορείς να τον βρεις μόνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή.
Επίσης δημιουργεί και ένα μοναδικό ID με το οποίο μπορείς να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού για την εφαρμογή σε περίπτωση που κάνεις factory reset κτλ.
Αν όμως χάσεις μοναδικό ID, τότε χάνεις τα πάντα αφού δεν θα μπορείς να κάνεις ταυτοποίηση
Την πάτησα έτσι στο team viewer που το είχα ενεργοποιήσει και αναγκάστηκα να κάνω άλλο λογαριασμό στο team viewer τελικά -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H geokart έγραψε:
Τον τυχαίο αυτόν κωδικό μπορείς να τον βρεις μόνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή.
Επίσης δημιουργεί και ένα μοναδικό ID με το οποίο μπορείς να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού για την εφαρμογή σε περίπτωση που κάνεις factory reset κτλ.
Αν όμως χάσεις μοναδικό ID, τότε χάνεις τα πάντα αφού δεν θα μπορείς να κάνεις ταυτοποίηση
Την πάτησα έτσι στο team viewer που το είχα ενεργοποιήσει και αναγκάστηκα να κάνω άλλο λογαριασμό στο team viewer τελικά
ΩΧ ...Μήπως τό'χει παρακάνει λίγο η xiaomi στην ασφάλεια?Μόνο στην τελευταία...dev το έχει αυτό?Γιατί τώρα μου το έβγαλε...
Ο/H geokart έγραψε:
ΩΧ ...Μήπως τό'χει παρακάνει λίγο η xiaomi στην ασφάλεια?Μόνο στην τελευταία...dev το έχει αυτό?Γιατί τώρα μου το έβγαλε...
-
Κατάλαβα......Κάτι άσχετο..καμμία σχέση η κατανάλωση της μπαταρίας 3g με 4g.Το χω στο 3g από της 13:00 ανοιχτό και ακόμα 75 % το 4g θα ήταν χαλαρά κάπου στο 40.Απλά πως γίνεται σε περιοχές που δεν έχω 3g καθόλου...να έχω φουλ 4g ...αλλά και το αντίστροφο...
Εάν το 4G έχει καλή ένταση σήματος τότε η κατανάλωση είναι σχεδόν η ίδια. Μία ερασιτεχνική εξήγηση που δίνω είναι οτι για την ίδια ποσότητα δεδομένων, το 4G χρειάζεται να δουλέψει πολύ λιγότερο χρόνο απο ότι το 3G.
Εγώ στις περιοχές που κινούμαι (Δυτική Θεσσαλονίκη) η κατανάλωση είναι σχεδόν η ίδια διότι το τελευταίο 6μηνο η ποιότητα του 4G είναι τρομερά καλή. Άριστη θα έλεγα! Πρίν γίνει αυτό, εάν άνοιγες 4G, η μπαταρία κατρακυλούσε σε dt.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα