Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Εγώ δεν καταλαβαινω γιατί να πειράξεις το κινητό αν δουλεύει κανονικα με προηγούμενη έκδοση Rom.

Even dead i will fight.
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H georger_volos έγραψε:

καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κανεις κατι? ειναι μπαγκ η συμβαινει μονο σε μενα. αναφορικα ειμαι στην ελληνικη 6,7,14 dev. ευχαριστω εκ των προτερων .
      Η εκδίκηση από εμάς που παίζουμε pokemon GO χωρίς τσατσιες είναι φίλε. :o
      περαν του συμφορουμιτη με το σαρκαστικο σχολιο :lol: :lol: εχει κανεις καμια απαντηση στο προβλημα? το χει παρατηρησει κ καποιος αλλος?
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Εγώ δεν καταλαβαινω γιατί να πειράξεις το κινητό αν δουλεύει κανονικα με προηγούμενη έκδοση Rom.
      Φιλε Θοδωρή εν μερη θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου, αλλα για σκεψου οτι rom με rom βελτιωνουν πολλά bug και προσθετουν φρεσκες ιδεες που αλλες φορες φέρνουν καλο και αλλες φορες το ακριβώς αντιθετο. Ολα είναι ρευστα απλα αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με την rom που φοράει μπορεί να μην κάνει ποτε αναβάθμιση αν ομως εχει ανησυχώ πνευμα μπορεί να κανει και 2/3 φλασαρισματα την βδομαδα αλλάζοντας απλα rom :D
    • Διαφήμιση
    • Διορθώνουν κάποια bug και δημιουργούνται κάποια άλλα. Το θέμα ειναι να έχεις τα ελάχιστα bug ή αυτά που δεν σε ενδιαφέρουν.
      Τέλος πάντων καταλαβαινω πως μερικές φορές η περιέργεια είναι πολυ δυνατή.
      :)

Even dead i will fight.
    • Ο/H Souits έγραψε:

Δεν είναι stable είναι dev. Και έχει και Ελληνικά επίσημα πλέον, απλά με περιορισμένη ακόμα μετάφραση.

Μιλαω για αυτη που περιμενουμε αργοτερα μιας και λιγο πολυ το ΜΜ το χαμε ξεχασει προσωρινα και περιμεναμε μονο miui 8. Αλλα απο οτι φαινεται δουλευουν και στα δυο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παιδιά έχω ένα θέμα.ξαφνικά μου εμφανιστηκε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια και λέει αυτό.

Είναι όντως της xiaomi η είναι κάποιος ιός.όποιος ξέρει τα φώτα του.Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνας ().

• Ο/H giangosgr έγραψε:

Ο/H vrs5 έγραψε:

Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι;

:D :D :D
      Το εχω κανει εγω και δουλευει αρκετα καλα. Και λεω αρκετα καλα γιατι καμια φορα χανει την καρτα. Επισης το πορτακι δεχεται αρκετα μεγαλη πιεση στο κλεισιμο (και αρκετα δυσκολο κατα την εξαγωγη) και δεν ξερω αν αυτο δημιουργησει προβλημα με τον καιρο.Προσωπικα το αφαιρεσα εχθες μετα απο ενα μηνα που το ειχα ενσωματωμενο ετσι.
      το εχω ετσι 4 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα ,και μια χαρα βλεπει την καρτα sd και τις δυο sim ,αλλα υπαρχει παντα ενα 'αλλα' δεν ανοιγω ποτε το πορτακι ,το εκανα δουλεψε και τελος ,ο φιλος ποιο πανω εχει δικιο οτι ειναι στριμοχτα στο βαλε βγαλε και ισως η μαλλον οχι ισως αλλα σιγουρα καποια στιγμη να γινει πατατα οσο αφορα τα λαμακια που πατανε οι sim , αλλα αν δεν παιζεις με αυτο τοτε ειναι οκ ,αααα και να πω μεχρι να το πετυχω χαλασα και δυο καρτες sim

Και τω το έκανα και χάλασα και δω 2 sim.Ήταν ευκαιρία να αλλάξω τις παλιές με 4g.βασικά δε το ξανά επιχείρησα.Αφού υπάρχει το I cloud για Φώτος και βίντεο.Έχουμε άπλετο χώρο για εφαρμογές.και games..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geokart έγραψε:

Της Xiaomi είναι, αν το ενεργοποιήσεις για κάποια εφαρμογή κτλ, σου δημιουργεί έναν νέο τυχαίο κωδικό προκειμένου να συνδεθείς στην εφαρμογή.
      Τον τυχαίο αυτόν κωδικό μπορείς να τον βρεις μόνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή.
      Επίσης δημιουργεί και ένα μοναδικό ID με το οποίο μπορείς να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού για την εφαρμογή σε περίπτωση που κάνεις factory reset κτλ.

Αν όμως χάσεις μοναδικό ID, τότε χάνεις τα πάντα αφού δεν θα μπορείς να κάνεις ταυτοποίηση :(
      Την πάτησα έτσι στο team viewer που το είχα ενεργοποιήσει και αναγκάστηκα να κάνω άλλο λογαριασμό στο team viewer τελικά :D
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geokart έγραψε:

Της Xiaomi είναι, αν το ενεργοποιήσεις για κάποια εφαρμογή κτλ, σου δημιουργεί έναν νέο τυχαίο κωδικό προκειμένου να συνδεθείς στην εφαρμογή.
      Τον τυχαίο αυτόν κωδικό μπορείς να τον βρεις μόνο από την συγκεκριμένη εφαρμογή.
      Επίσης δημιουργεί και ένα μοναδικό ID με το οποίο μπορείς να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού για την εφαρμογή σε περίπτωση που κάνεις factory reset κτλ.

Αν όμως χάσεις μοναδικό ID, τότε χάνεις τα πάντα αφού δεν θα μπορείς να κάνεις ταυτοποίηση :(
      Την πάτησα έτσι στο team viewer που το είχα ενεργοποιήσει και αναγκάστηκα να κάνω άλλο λογαριασμό στο team viewer τελικά :D

ΩΧ ...Μήπως τό'χει παρακάνει λίγο η xiaomi στην ασφάλεια?Μόνο στην τελευταία...dev το έχει αυτό?Γιατί τώρα μου το έβγαλε...

• Ο/H geokart έγραψε:

ΩΧ ...Μήπως τό'χει παρακάνει λίγο η xiaomi στην ασφάλεια?Μόνο στην τελευταία...dev το έχει αυτό?Γιατί τώρα μου το έβγαλε...
      Δεν είναι "εσωτερική" ασφάλεια της xiaomi, μπορείς να πεις ότι είναι σαν το μηχανάκι της Τράπεζας που δημιουργεί τους κωδικούς ασφαλείας για να εκτελέσεις μία συναλλαγή...
    • Κατάλαβα......Κάτι άσχετο..καμμία σχέση η κατανάλωση της μπαταρίας 3g με 4g.Το χω στο 3g από της 13:00 ανοιχτό και ακόμα 75 % το 4g θα ήταν χαλαρά κάπου στο 40.Απλά πως γίνεται σε περιοχές που δεν έχω 3g καθόλου...να έχω φουλ 4g ...αλλά και το αντίστροφο...

• Διαφήμιση
    • Εάν το 4G έχει καλή ένταση σήματος τότε η κατανάλωση είναι σχεδόν η ίδια. Μία ερασιτεχνική εξήγηση που δίνω είναι οτι για την ίδια ποσότητα δεδομένων, το 4G χρειάζεται να δουλέψει πολύ λιγότερο χρόνο απο ότι το 3G.
      Εγώ στις περιοχές που κινούμαι (Δυτική Θεσσαλονίκη) η κατανάλωση είναι σχεδόν η ίδια διότι το τελευταίο 6μηνο η ποιότητα του 4G είναι τρομερά καλή. Άριστη θα έλεγα! Πρίν γίνει αυτό, εάν άνοιγες 4G, η μπαταρία κατρακυλούσε σε dt.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.