Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H Gonzo έγραψε:
ξέρω ότι σας ζάλισα, άλλα πρέπει να ενημερώσω οτι το θέμα λύθηκε. δεν ξερω πως. Επέτρεψα στο viber να βλέπει την τοποθεσία μου και μετά έβαλα μια εικόνα προφίλ. Και στης ρυθμησεις viber επέτρεψα την αυτόματη λήψη μέσων με χρηση δεδομένων κινητής. Ηταν οι μόνες αλλαγές που έκανα...
Άλλα οτι και αν άλλαξα, γιατί το PC то έβλεπε κανονικά, και τα άλλα κινητά οχι;... κάλο βράδυ σε όλους.
Και σε μενα τα δικα μου μηνυματα φαινοταν οτι δεν γινοταν η παράδοση του μηνύματος. Ακομα πιστευω οτι ειναι conflict με το PC.
Γιατι εμενα με αυτο τον τρόπο ξεμπλόκαρε.. Τουλαχιστον ολα οκ τωρα
PS και κλεισιμο το offtopic, to whatsapp ειναι καλύτερο -
Ο/H spirosgm έγραψε:
Ο/H Gonzo έγραψε:
ξέρω ότι σας ζάλισα, άλλα πρέπει να ενημερώσω οτι το θέμα λύθηκε. δεν ξερω πως. Επέτρεψα στο viber να βλέπει την τοποθεσία μου και μετά έβαλα μια εικόνα προφίλ. Και στης ρυθμησεις viber επέτρεψα την αυτόματη λήψη μέσων με χρηση δεδομένων κινητής. Ηταν οι μόνες αλλαγές που έκανα...
Άλλα οτι και αν άλλαξα, γιατί το PC то έβλεπε κανονικά, και τα άλλα κινητά οχι;... κάλο βράδυ σε όλους.
Γιατι εμενα με αυτο τον τρόπο ξεμπλόκαρε.. Τουλαχιστον ολα οκ τωρα
PS και κλεισιμο το offtopic, to whatsapp ειναι καλύτερο
-
@nasosvsnasos η μόνη λύση στα προβλήματα σου είναι να περάσεις τουλάχιστον μιά official rom. Οσο το κινητό μένει με αυτή τη ρομ τα προβλήματα θα αυξάνονται με πιθανότητα κάποια στιγμή απλά να μην ανοίγει το κινητό. Σε πρώτη φάση περνάς μιά official και αν θες μετά ξεκλειδωνεις και βάζεις την Ελληνική και ξεμπερδευεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
efxaristw.kati tetoio tha kanw.
-
Το τελευταίο update του Viber είναι ότι χειρότερο οπότε μην αγχωνεστε για defective hardware κτλ. Ακόμα και ο ήχος που ακούγεται όταν στέλνεις μήνυμα μου τον αναπαράγει τροποποιημενο, σαν να έχει καεί το "καρβουνακι" του ηχείου.
RIP Viber 2016
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Καλημέρα σας,
καλως σας βρηκα,
παρήγγειλα το κινητο από vickmall με global official και playstore,
από το screenshot φαίνεται οκ?
Δεν θέλω να προχωρήσω σε αλλαγές ρομ ,με καλύπτουν τα αγγλικα ,τουλάχιστον προς το παρόν.
Είχα διαβάσει ότι με αυτή την rom,δεν έχεις προβλήματα ,ισχύει?
Ευχαριστω πολύ. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H biovaggoulas έγραψε:
Αυτό το 84% οθόνης μου φαίνεται προβληματικό . Λες και δεν απενεργοποιειται η οθόνη ακόμα κι όταν είναι σβηστή. Αλλά με προβληματίζει και το ανμουντ της ες ντι στα κουτουρου. Πως μπορω να κάνω downgrade στην officiall dev? -
Αν πατήσεις στο "Screen" θα σου δείξει αναλυτικά που έχει καταναλωθεί το 84%, εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό πάντως.
Το άσχημο θα ήταν να είχες 84% στο "App Usage", όπου και εκεί αν κάνεις τικ θα σου δείξει ποιες εφαρμογές έχουν καταναλώσει και πόση ενέργεια. Σε αυτό το σημείο είναι που ελέγχεις το "SHELL" όταν η μπαταρία φεύγει σαν νεράκι και λύνεται με μία επανεκκίνηση.
Αν θες να πας σε official κάνε τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Και βάλε την official Global Stable ή Developer για να έχεις και το Google Play Store έτοιμο -
το πατησα το σκριν και μου λέει οτι έχω χρησιμοποιήσει 12,5 ώρες την οθόνη πράγμα αφύσικο απο χθες μέχρι σήμερα. Πριν την αναβάθμιση σε 6.7.28 αυτή την ωρα που μιλάμε θα έπρεπε να είχα γύρω στο 68-73% κι έχω 31.
Συγνώμη που δεν το διευκρινησα πριν. Είμαι σε official dev 6.7.28 και θέλω να γυρίσω πίσω στην 6.7.21. -
Φίλε μου συγνώμη και με όλον τον σεβασμό. εδώ μιλάμε για τις ελληνικές ρομ, δεν ξέρω να σου πω για τις official καθώς δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ
Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στον Αγγλικό φόρουμ που χρησιμοποιούν τις ίδιες ρομ en.miui.com/forum.php -
Με την GTV 6.7.21 το κινητό ανεβαζε "εύκολα" θερμοκρασία χωρις να τρέχει κατι το παραξενο πισω και χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα.. Τωρα με την GTV 6.7.28 ευτυχώς δεν υπάρχει το ιδιο θεμα.. Παρατηρησα οτι με την προηγούμενη η πυρήνες δούλευαν πολυ high speed και με μεγαλύτερη κατανάλωση σε ram
Τωρα ειναι ολα πολυ καλύτερα και ποιο smooth
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα