Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ξερετε κατι σχετικο. Καποια συμβουλη για την μπαταρια ισως, και το αν πρεπει να χρησιμοποιω καποιο συγκεκριμενο καλωδιο.
Τα USB υπολογιστών και τηλεοράσεων δίνουν το πολύ 0,5Α. Αν σκεφτείς ότι το τηλέφωνο με ανοικτή οθόνη μπορεί να καταναλώνει μέχρι και πάνω από 1Α, τότε όχι μόνο θα φορτίζει αργά, αλλά θα ξεφορτίζει.
Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένους φορτιστές, για LiPo μπαταρίες των 2Α και γρήγορη φόρτιση, βάσει των προδιαγραφών του τηλεφώνου ή 1Α για αργή και υγιεινή φόρτιση.
Και ναι το καλώδιο παίζει ρόλο στην σωστή και ασφαλή φόρτιση.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Περηφανος κατοχος του redmi note 3 pro me Snapdragon και ενω ειναι ολα τελεια, εχω ενα προβλημα με το εικονιδιο των μηνυματων
Ενω το παταω, ανοιγει, και μετα κλεινει εντελως. Αλλος εκκινητης δεν εκανε δουλεια καθως μολις πατουσα τα μηνηματα το πετουσε εξω
Ηρθε με 7,3,6 global rom
Παω για αλλαγη ρομ σε πρωτη φαση; και σε ποια;
Εκανα αντίγραφο ασφαλείας εψαξα στην sd αλλα δεν το βρήκα.. ξέρουμε σε ποιό διαμέρισμα ειναι;το back up απο το twrp το κραταω στον υ/η για αμα καρφώσει και η sd να εχω καπου ένα εξτρα κάπου
Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί???
Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί???
Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες!
Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να ξερω αν εμπιστευομαστε vickmall η αν προτεινετε καποιο αλλο site. Οι αποριες μπορει να εχουν ξανααπαντηθει αλλα απο οσο ειδα με 507 σελιδες ειναι λιγο δυσκολο να βρω απαντησεις.