καλη ιδέα αυτή θα το κοιτάξω αν μπορω να το κανω έτσι... Ευχαριστώ.
Δεν είναι αυτό το θέμα σου΄πίστεψέ με...
Αν πάθει hardwre είναι το θέμα..
Σε θέμα software οτιδήποτε και να πάθει φλασάρεις την ρομ που είχε και τελος..
Για μένα κάντο...
Γιατι αν παθει κατι το τηλεφωνο σε κανα 6μηνο++ (λεμε τωρα) πιστευετε θα ξερουν εδω στο ελληνικο καταστημα τι ρομ φορουσε το κινητο που πουλησαν? Εγω αμφιβαλω. Προσωπικα θα του περνουσα κανονικα την ελληνικη ρομ κι αν στο μελλον χρειαζομουν την εγγυηση θα του εβαζα μια official και θα το εστελνα στο σερβις.
Λοιπόν..έβαλα στο σλοτ 1 κάρτα κοσμοτέ και έπιασε κατευθείαν 4G. Το θέμα είναι όμως πώς έπαιζε 4G χωρίς 2η σιμ. Όταν βάζω και 2η όμως πέφτει κατευθείαν 3G.
Λοιπόν..έβαλα στο σλοτ 1 κάρτα κοσμοτέ και έπιασε κατευθείαν 4G. Το θέμα είναι όμως πώς έπαιζε 4G χωρίς 2η σιμ. Όταν βάζω και 2η όμως πέφτει κατευθείαν 3G.
Νομίζω μόνο μία μπορείς να έχεις 4g και μόλις την αλλάξεις ή άλλη πάει αυτόματα σε 3g οπότε διάλεξε ποια θέλεις κάθε φορά για 4g.
Νομίζω μόνο μία μπορείς να έχεις 4g και μόλις την αλλάξεις ή άλλη πάει αυτόματα σε 3g οπότε διάλεξε ποια θέλεις κάθε φορά για 4g.