@ianpap24
Σεβαστή η άποψη του καθενός. Εγώ έχω σχηματίσει την δική μου και δεν μπορεί κανένας να μου τη αλλάξει. Διαφωνώ 100% με αυτά που γράφεις, αλλά δεν έχω πλέον την "διάθεση" και την υπομονή να σου πω το γιατί. Χρησιμοποιώ Apple από 2008, iMac, iPhone, iPad, και πιστεύω (χωρίς καμία αμφιβολία) ότι ο 2ος είναι 10χρονια πίσω. Την παράτησα προς το παρόν γιατί με εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν μπορώ στην Ελλάδα μου να απολαύσω της υπηρεσίες της Apple που ακριβοπληρώνω. Απολαμβάνω βέβαια ήλιο, θάλασσα, ψήσιμο στα κάρβουνα και Μαλαματίνα... οπότε χαλάλι τους οι υπηρεσίες τους.
Να είσαι σίγουρος ότι εάν τα πράγματα καλυτερέψουν, ούτε προς τα που πέφτει η xiaomi δεν θα θυμάμαι. Apple και πάλι Apple. Και πάλι Apple. Για λόγους που πολλοί δεν καταλαβαίνουν, αλλά να σου πω... εδώ που έχω φτάσει... δεν με απασχολεί κιόλας...
Κι αν δεν έχω "παλέψει" σε vs! Δεν αντέχω άλλο... βαρέθηκα. Ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του και τις σέβομαι απόλυτα. Για να κάτσεις όμως "απέναντι" μου και να συζητήσουμε για Apple, πρέπει να έχεις μεγάλη προϋπηρεσία. Αυτά τα βίντεο κλπ κόλπα... δεν τα μπορώ... συγγνώμη ε...
Επειδή θα πας από miui 7 σε 8 ίσως να έχεις προβλήματα ..
Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Ναι το έκανα και δεν είδα κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Αν ήταν από lollipop σε mm τότε δεν το συζητούσα. Εφόσον είναι ίδιας έκδοσης δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Αν έχω. Ξανά φλασαρω και τέλος. Επίσης επειδή δεν ήθελα root, μπήκα και έσβησα τον φάκελο superuser και όλα καλά.
Καλησπέρα
Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα Remdi Note 3 Pro.
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησούλες
Η μανήσια MIUI 8 (beta για την ώρα) έχει Ελληνικά, ή μόνο η ελληνική ROM απο εδώ έχει Ελληνικά???
Βλέπω ότι αρχίζει να βγαίνει ενα Remdi Note 3 Pro "Special Edition" με ξεκλείδωτη την μπάντα των 800MHz των 4G
Απο ότι βλέπω, είναι μια έκδοση που αρχικά προορίζεται για την αγορά της TAIWAN.
Θα υπάρχει υποστήριξη της συγκεκριμένης συσκευής απο το xiaomi-mioi hellas, ή μήπως είναι καλύτερο να παραγγείλω την "παλιά καλή έκδοση"
Αν σε ενδιαφέρει το 4G κι έχεις Wind τότε ναι καλο ειναι να δεις την συκσευή με τη μπάντα των 800.
Σε κάθε άλλη περίπτωση τα ίδια τηλέφωνα ειναι. Μη περιμένεις να είναι καλύτερο εκεινο ή διαφορετικο.
Ελληνικα σε επιπεδο ελληνων μονο η ROM του forum έχει και λειαν συντόμως θα ειναι και stable.
Το θέμα είναι ότι αν πάρω την special edition μπορώ να περάσω την Ελληνική ROM???
Μη μείνω μόνιμα σε official ROMS...
Αν και οι συσκευές (kenzo / kate) έχουν το ίδιο hardware βλέπω ότι έχουν διαφορά στα partitions, πιθανώς και σε άλλα.
Δεν βλέπω build στο forum συγκεκριμένα για αυτήν (kate), τουλάχιστον όχι ακόμα