Να θυμάσαι το μουμπί Ξ. όλα εκεί μέσα είναι...Ο/H xristos1277 έγραψε:
Στο εργοστασιο της xiaomi να με κλειδωνανε
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H xristos1277 έγραψε:
Στο εργοστασιο της xiaomi να με κλειδωνανε και να με παραταγανε εκει μεσα μεχρι να πεθανω αυτη την επιλογη δεν παιζει να την εβρισκα......
-
Ο/H geomos έγραψε:
,μονο ως κομπλεξικο η κακοβουλο σχολιο μπορω να το διαβασω.
Όσο για την ρομ που λες...Στην μετάφραση ξέρεις ότι συμμετέχει η κοινότητα που σημαίνει ότι "από μας " ξεκινάς και πανηγυρίζεις...
Λες να μην θέλουμε να το κάνουμε και μας πιέζουν;
Τέλος πάντων... εμένα η γνώμη μου είναι άλλη και πολλούς τους ενοχλεί... -
Ο/H xristo2121 έγραψε:
Πολλοί τρομάζουν στην ιδέα οτι πρεπει να κανουν unlock τον bootloader ,να περάσουν twrp και Ρομ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα λοιπόν που οι Κινέζοι της Xiaomi πήραν την ελληνική μετάφραση απο το Xiaomi-miui.gr και εδέησαν να κάνουν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και χρόνια, εμείς εδώ στο φόρουμ το απολαμβάνουμε απο το 2013... -
Ναι, να λήξει η διένεξις εδώ...
Δε υπάρχει λόγος να υπάρχει καν...
Δεν είναι οι λίγο χιουμοριστικές προσεγγίσεις, απαραίτητα και ειρωνικές και δεν θα πρέπει να λαμβάνονται και να μεταφράζονται πάντα ως τέτοιες (ειρωνικές)...
Θετική ενέργεια και amita fun!!
@geomos, δεν πιστεύω ότι ο @caeser ήθελε να σε ειρωνευτεί, τουλάχιστον όπως το εξέλαβες εσύ και @caeser, επίσης δεν ισχύει και ότι ο @geomos έχει απαραίτητα άδικο σε όλα αυτά που υποστηρίζει.
Τώρα κάνει κουμάντο αυτός ο αναθεματισμένος εγωϊσμός και δεν είναι και ο καλύτερος "δάσκαλος"...
Αυτή είναι η άποψη μου, από τη δική μου "οπτική" γωνία, σαν ανεξάρτητος παρατηρητής....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@geoanto555
Ας το κλεισουμε λοιπον, επειδη οι χαρακτηρισμοι μπορει να ηταν ενοχλητικοι αλλα ετσι ενιωσα οταν το εγραψα ,ζητωντας συγγνωμη. Δεν ειμαι μελος του φορουμ καιρο και οποιαδηποτε συμβολη η μη στη μεταφραση δεν μπορω να την ξερω, αν ειναι θεμα τα ευσημα ευχαριστως να τα δωσω σε εσας και οχι στον κινεζο στην αλλη ακρη του πλανητη.Το αποτελεσμα ομως ειναι αυτο που μετραει.Η "κουτση μαρια" μπορει να παρει σε ενα μηνα μια xiaomi συσκευη και να κανει τη δουλεια της.Αυτο ειναι προοδος.Αν δεν τη θελετε μελος του φορουμ η αν η κουτση μαρια δεν θα εκτιμισει η δεν θα ξερει τη προσφορα σας αυτο ειναι αλλο θεμα και ευχαριστως να το συζητησουμε.
Θα ηθελα να μαθω και τη γνωμη σου που λες οτι ενοχλει πολλους.Ας κανουμε και ενα μικρο off topic απο τα τετριμενα μονο καλο κανει η συζητηση. -
Ο/H geomos έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω και τη γνωμη σου που λες οτι ενοχλει πολλους.
-
@geomos, για εμάς εδώ ευκολία θα είναι που μπήκαν πλέον και τα ελληνικά στην official rom, πλέον (σε μερικούς μήνες βασικά) το μόνο που θα χρειάζεται με το που πάρεις το κινητό είναι εγκατάσταση official fastboot rom με miflash ή Sp flash tool για να είσαι σίγουρος ότι έφυγαν τυχών πειράγματα των καταστημάτων και τέλος
Από εκεί και πέρα όποιος θέλει θα συνεχίζει σε ελληνική ρομ και όποιος θέλει θα μένει στην official -
Ο καθένας "χλαπακιάζει" ότι είδους "κολοκύθια" γουστάρει!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
καθένας "χλαπακιάζει" ότι είδους "κολοκύθια" γουστάρει!!!!
Σε παρακαλώωωωωωωωω.... βοήθησέεε μεεεεεε...
Πήγα να βάλω εκείνη και έπαθα αυτόοοοοοο.. Τι να κάνωωωωω..???
Προτείνεις να τον αφήσω με το κολοκύθι του; -
Ο/H demakhs έγραψε:
ΑΛΟΙΜΟΝΟ να έλεγα ότι ο @geomos έχει άδικο σε όλα... Προς Θεού! Ούτε "ξερόλας" είμαι, ούτε ο "Πάπας" (αλάθητος)...
Η νοοτροπία μας, όσο αφορά το αντικείμενο, πιθανόν να διαφέρει σε μερικά σημεία, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν αποτελεί "casus belli"! Άλλωστε οι διαφορές απόψεων, έστω και αν ανεβαίνουν οι τόνοι κάποιες φορές, είναι πάντα ενδιαφέρουσες. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα