Να ρωτησω και κατι τελευταιο για τωρα. Επειδη θελω οσο καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια γινετε εχουν διαφορά στην καταναλωση η official global stable απο την stable gkalen?
Χαιρετώ, είμαι νέος χρήστης και παρά τις βοήθειες τα βρίσκω λίγο σκούρα με την συσκευή. (Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime 3Gb - Snapdragon 650).
Το κινητό ξεκλειδώνει μόνο όταν βάζω την Sim που έκανα το λογαριασμό Μι. Τώρα θέλω να μπω για να αλλάξω το Νο του κινητού και δεν μπορώ, γιατί αντί του αριθμού Mi Account: 1618145508 μου ζητά κωδικό και ημέηλ που ξέχασα.
Τι κάνω;
2η ερώτηση: Πώς απενεργοποιώ εντελώς την οθόνη για να μη μου ξαναμπλοκάρει;
3η ερώτηση: Αξίζει να του βάλω την ελληνική έκδοση -που την θέλω γιατί μου βάλανε την διεθνή και δεν έχει ελληνικά ή να το κάνω ρουτ?
Σόρι για τις ερωτήσεις αλλά για σας οι απαντήσεις είναι παιχνιδάκι και για μένα βουνό. Ούτε και εγχειρίδιο χρήσης βρήκα πουθενά...
@aporos Μεγειά σου φίλε. Δε βλέπεις ελλάδα στα locations γιατί έχεις παλαιότερη rom και δεν είχε προστεθεί ακόμα.
Εαν κάνεις το update στην 8.0.1.0 τότε θα το δεις.
Η 8.0.1.0???
δε μου βγάζει αλλο update.
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
Παίδες καλησπέρα! Αν και ικανοποιημένος απο την global dev 6.9.9 έχω παρατηρήσει μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με ακριβως τις ίδιες εφαρμογές και χρηση που εκανα με την global stable 8. Έτσι σκέφτηκα να κάνω μια επιστροφή σε stable. Η διαδικασία ποια είναι? Τις τελευταίες μέρες έχω μπερδευτεί με τα προβλήματα που δημιουργούνται κατα τιν μετάβαση απο lollipop σε marshmallow. Απο marshmallow σε ,lollipop τι γίνεται?
Τέλος αν αποφασισω να περάσω την δικιά μας τελευταία stable ο οδηγός είναι ίδιος ή θα έχω θέμα λόγω downgrading της έκδοσης του android ? Ευχαριστώ!!!
Εγώ πάντως την εκοψα για πλάκα. Τυπωσα ένα χαρτί που βρήκα στις εικόνες σε αναζήτηση στο google το οποίο σου έδινε ακριβώς τα σχέδια για το που να κοψεις και έγινε άψογη!
Καλησπέρα παιδιά, πριν κάτι μέρες έλαβα το κινητό (Xiaomi redmi note 3 pro) και προφανώς η αρχική του γλώσσα ήταν και είναι τα Κινέζικα και τα Αγγλικά, ρίχνοντας μια γρήγορα ματιά σε μερικά ποστ διάβασα πως για να έχω Ελληνικά να κατεβάσω το SwiftKey μέχρι ο πατέρας μου (που ασχολείται και έκανε την αγορά) να ξεκλειδώσει το κινητό και να περάσει τα Ελληνικά μέσα, όχι μονο σε "chat" αλλά και στο λειτουργικό, το "πρόβλημα" μου είναι πως έχει απο την μάνα του Κινέζικα προγράμματα μέσα από τα οποία μου έρχονται συχνά-πυκνά ειδοποιήσεις, ξέρει κάποιος πως μπορώ να τα διαγράψω ή να τα κάνω να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις; Θα τα έσβηνα όλα αν το έψαχνα καλά αλλά φοβάμαι μήπως διαγράψω τίποτα που χρειάζεται το κινητό
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "About phone" να δούμε πια ρομ έχεις.
Επίσης, όσες εφαρμογές τις σύρεις στο πάνω μέρος της οθόνης και βγει ο κάδος ανακύκλωσης μπορείς να τις κάνεις απεγκατάσταση άφοβα
@aporos Μεγιες
Κάπου ανέφερες κάτι για κοπή της σιμ.Δεν θα στο πρότεινα,καλύτερα πάρε μια καινούργια για να μην έχεις προβλήματα αργότερα
την έκοψα,,, είχα μια θήκη από μικρο σε ΣΙΜ.. βοήθησε...
Ερώτηση κρίσιμη
εχω 2 συσκευές...
για μεταφορά επαφών.. (τα αρχεία τα περνάω με pc)
από samsung galaxy s advance πως μεταφέρω τις επαφές στο χιαομι? (από κάρτα δε γίνεται...την έκοψα πια,,,) από Νοκια C5-03 πως περνάω τις επαφές;
μεχρι στηγμής (απο τις συσκευες που ειχα) μονο καλα μπορώ να πω για το κινητο....
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !