Καλησπέρα κ'από εμένα..Έχω την χαρά να έχω για πρώτη φορά στην κατοχή μου το πολύ καλό (κατά την γνώμη μου) redmi note 3 pro special edition από την Πέμπτη το μεσημέρι.Μετά από 2 μέρες πρώτης γνωριμίας,έχω να δηλώσω πολύ ευχαριστημένος,αν και νομίζω ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά για το τηλέφωνο.Μου ήρθε σφραγγισμένο και με το άνοιγμα μου ζητήθηκε update το οποίο και έγινε κανονικά.Σκέφτομαι να το αφήσω έτσι παρ'όλο που δεν έχει Ελλήνικά για κάποιο διάστημα και μετά να δούμε για φλασάρισμα(μιας και το forum έχει πιο πολύ θέματα για kenzo.Το μόμο πρόβλημα που έχω είναι ότι παρήγγειλα και θήκη και glass βιαστικά από άλλο site και δεν ταιριάζουν(το glass το πέρασα κ ας χάνει λιγα χιλιοστά).Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο site για θήκη;
Αυριο θα φλασαρω ελληνικη ρομ αλλα με τοσα που εχω διαβασει το κεφαλι μου εχει γινει καζανι... Ποια ειναι η καλυτερη να βαλω? Ποιες οι διαφορες της custom stable και developer? Λογικα θα μου πειτε η στειμπλ ειναι η επισημη μιουι χωρις παρεμβασεις (εχει κινεζιες δλδ??) η ντεβελοπερ για τους προγραμματιστες και η custom μια μίξη απο τις παραπανω? Εγω θελω κατι ελαφρύ γρηγορο χωρις bugs χωρις κινεζιες και σε λολιποπ γιατι θελω να αφησω να ορημασει η μαρσμελοου... Ποια μου προτείνετε?
Εχει μια διαφορα το kenzo απο το kate στο μεγεθος αρα ακυρα τα ποιο πανω μαγαζια που εστειλα υποθέτω (μπορει και να εχουν ομως)... Δοκιμασε να τους ρωτησεις με κανα μνμτακι τους παραπάνω...
Εχει μια διαφορα το kenzo απο το kate στο μεγεθος αρα ακυρα τα ποιο πανω μαγαζια που εστειλα υποθέτω (μπορει και να εχουν ομως)... Δοκιμασε να τους ρωτησεις με κανα μνμτακι τους παραπάνω...