Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Επιλέγεις το κινητό σου ....en.miui.com/download.html
      Κατεβάζεις την 6.8.18 που είναι lollipop και την βάζεις με αυτον τον οδηγό..

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H f0n1as έγραψε:

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H Bodai έγραψε:

Ευχαριστω πολυ , αν και απο το λιγο που εχω διαβασει το εχω καταλαβει οτι το σκηνικο ειναι οι 3 σωματοφυλακες, ολοι για εναν και ενας για ολους . Ευχαριστω προκαταβολικα
    • Ο/H geokart έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις ηχογραφήσεις ? Σε ποιο φάκελο είναι?
      Εσωτερική μνήμη\MIUI\sound_recorder
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geokart έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις ηχογραφήσεις ? Σε ποιο φάκελο είναι?
      Ειναι Εσωτερικός χώρος-miui-sound recorder ;)

@pagkos Πήγαινέ Ρυθμίσεις-Γραμμή κατάστασης-Αλλαγή ονόματος παρόχου και άλλαξε το όνομά να δεις.Πολλές φορές είναι fake του τύπου COSMOTE 4g αλλά είναι το όνομά που στέλνει ο πάροχος :whistling:
      You may think you can fly - but you better not try
    • [/quote]Εγώ πάντως ένα πράγμα θα σου πω, από όλα αυτά τα κινητά που ανέφερες έχεις πάρει το καλύτερο :thumbsup:[/quote]
      Αλήθεια σου λέει.... ;) best of the best...

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
    • Διαφήμιση
    • Ο/H derveni έγραψε:

ποιο είναι ?
      Με πρόλαβε κ Κώτσος από πάνω/

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Επιλέγεις το κινητό σου ....en.miui.com/download.html
      Κατεβάζεις την 6.8.18 που είναι lollipop και την βάζεις με αυτον τον οδηγό..
      θα χαθουν οτι εχει μεσα το τηλ ? πρεπει να παρω μπακαπ ?
    • Καλησπέρα σε όλους.
      Πριν από μερικές ημέρες και φυσικά με τη βοήθεια όλης της εδώ παρέας κατάφερα και έβαλα την GTV_6.9.29 MIUI V8 στο Redmi note 3 pro μου.

Παρατηρώ κάποια πραγματάκια και σαν αρχάριος θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει:

1. Τα leds δεν ανάβουν σε καμία ειδοποίηση παρά μόνο όταν φορτίζει το κινητό. Φταίει το λογισμικό ή άλλο;
      2. Σε κάποιες εφαρμογές , συγκεκριμένα της Εθνικής Τράπεζας , για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία sms banking πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα με έναν κωδικό στο κινητό μου. Αυτό δείχνει πως στέλνετε αλλά η διαδικασία κολλάει στην αποστολή και δεν δέχομαι μηνύματα. Φταίει η συσκευή μου που είναι root; Το ρωτάω γιατί πριν αλλάξω σε dev rom ήταν μια χαρά.
      3. Ανοίγω το mail μου, την προεγκατεστημένη εφαρμογή και μπαίνω σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για μια παραγγελία που έχω κάνει. Συγκεκριμένα στο wish και ενώ λέει πως συνδέεται , βγάζει από κάτω ένα μήνυμα της μορφής "Google Smart Lock" και πάλι παραμένει "σε σύνδεση", όπως και στη 2 παρατήρηση που αναφέρω παραπάνω. Τι συμβαίνει; Μπορώ να το διορθώσω;
      4. Έχει κολλήσει 4-5 φορές και κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Δεν έχω θέμα αφού όλα ξανα ανοίγουν όπως πριν , αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω μήπως είναι κάτι και μπορεί να διορθωθεί.
      5. Ο ήχος του που βγάζει το κινητό όταν ακούω μουσική είναι τουλάχιστον 2πλάσιος σε ένταση από τον ήχο οποιουδήποτε, τονίζω οποιουδήποτε ringtone και να βάλω. Μπορεί να διορθωθεί ή είναι θέμα της συσκευής;

Ευχαριστώ και αν συναντήσω κάτι άλλο θα το βάλω και αυτό στην παραπάνω λίστα.

Υ.γ. Μπορώ να πάρω backup του κινητού σε στυλ image; Εννοώ εφαρμογές μηνύματα εικόνες τα πάντα σαν αντίγραφο - εικόνα; Κάποιος φίλος μου ανέφερε πως μπορεί να γίνει μέσω του twrp.
    • Μπορεί ναι από TWRP και σε USB με otg καλώδιο

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xristina1984 έγραψε:

1. Τα leds δεν ανάβουν σε καμία ειδοποίηση παρά μόνο όταν φορτίζει το κινητό. Φταίει το λογισμικό ή άλλο;
      2. Σε κάποιες εφαρμογές , συγκεκριμένα της Εθνικής Τράπεζας , για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία sms banking πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα με έναν κωδικό στο κινητό μου. Αυτό δείχνει πως στέλνετε αλλά η διαδικασία κολλάει στην αποστολή και δεν δέχομαι μηνύματα. Φταίει η συσκευή μου που είναι root; Το ρωτάω γιατί πριν αλλάξω σε dev rom ήταν μια χαρά.
      3. Ανοίγω το mail μου, την προεγκατεστημένη εφαρμογή και μπαίνω σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για μια παραγγελία που έχω κάνει. Συγκεκριμένα στο wish και ενώ λέει πως συνδέεται , βγάζει από κάτω ένα μήνυμα της μορφής "Google Smart Lock" και πάλι παραμένει "σε σύνδεση", όπως και στη 2 παρατήρηση που αναφέρω παραπάνω. Τι συμβαίνει; Μπορώ να το διορθώσω;
      4. Έχει κολλήσει 4-5 φορές και κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Δεν έχω θέμα αφού όλα ξανα ανοίγουν όπως πριν , αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω μήπως είναι κάτι και μπορεί να διορθωθεί.
      5. Ο ήχος του που βγάζει το κινητό όταν ακούω μουσική είναι τουλάχιστον 2πλάσιος σε ένταση από τον ήχο οποιουδήποτε, τονίζω οποιουδήποτε ringtone και να βάλω. Μπορεί να διορθωθεί ή είναι θέμα της συσκευής;

Ευχαριστώ και αν συναντήσω κάτι άλλο θα το βάλω και αυτό στην παραπάνω λίστα.

Υ.γ. Μπορώ να πάρω backup του κινητού σε στυλ image; Εννοώ εφαρμογές μηνύματα εικόνες τα πάντα σαν αντίγραφο - εικόνα; Κάποιος φίλος μου ανέφερε πως μπορεί να γίνει μέσω του twrp.
      1. Για τα leds να πας Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, πχ Viber, Προβολή ειδοποιήσεων, το τελευταίο κάτω κάτω να πάει στο on (LED ειδοποίησης). Συνήθως είναι αυτό. Αν δεν είναι αυτό τότε Ρυθμίσεις, Πρόσθετες Ρυθμίσεις και LED ειδοποίησης.
      2. Ναι φταίει το Root. Αυτές οι εφαρμογές έχουν ένα θέμα. Ζητούν μάλιστα Unroot για προστασία καταναλωτή.
      3. Αυτό δεν το ξέρω... Δεν το χρησιμοποιώ
      4. Για το ότι κολλάει και κάνει και επανεκκινήσεις δεν είναι τόσο ακίνδυνο όσο το λες. Για αρχή να πας Recovery και να κάνεις wipe cache & Dalvic Art Cache, μετά να πας Install και να ξαναπεράσεις την ίδια Ρομ από πάνω και μετά ξανά wipe cache & Dalvic Art Cache. Μετα Reboot to system (Δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα !!!! )
      5. Υπάρχει το Dolby Atmos ενσωματωμένο στα κινητά μας που δυναμώνει τον ήχο πολύ περισσότερο από 2πλάσιο. Άρα άνοιξε το και παίξε λίγο μαζί του να το ρυθμίσεις όσο θες εσύ.
      6. Ναι μπορείς να πάρεις Backup. Θα πας Recovery και εκεί υπάρχει εικονίδιο Backup. Μπαίνει μέσα επιλέγεις ότι χρειάζεσαι από τις επιλογές. Το προχωράς να ξεκινήσει και όταν τελειώσει πας πίσω και κάνεις reboot to system. Μετά το μεταφέρνουμε και στον υπολογιστή μη γίνει καμιά στραβή και το χάσουμε. Όταν θα θες να το ενεργοποιήσεις εκεί πάλι στο Recovery δίπλα από το Backup υπάρχει επιλογή Restore. Πας εκεί, επιλέγεις το Backup σου, σε ένα λεπτό θα είναι έτοιμο και μετά πίσω και Reboot to System και όλα ακριβώς σαν πριν ή έστω όσα έκανες Backup.
      Αυτά