Επιλέγεις το κινητό σου ....en.miui.com/download.html
Κατεβάζεις την 6.8.18 που είναι lollipop και την βάζεις με αυτον τον οδηγό..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ/H f0n1as έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Εσωτερική μνήμη\MIUI\sound_recorderΟ/H geokart έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις ηχογραφήσεις ? Σε ποιο φάκελο είναι?
Ειναι Εσωτερικός χώρος-miui-sound recorderΟ/H geokart έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις ηχογραφήσεις ? Σε ποιο φάκελο είναι?
Γιώργο για το redmi note 3 pro ποιο είναι ?Ο/H geoanto555 έγραψε:
θα χαθουν οτι εχει μεσα το τηλ ? πρεπει να παρω μπακαπ ?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H xristina1984 έγραψε:
1. Τα leds δεν ανάβουν σε καμία ειδοποίηση παρά μόνο όταν φορτίζει το κινητό. Φταίει το λογισμικό ή άλλο;
2. Σε κάποιες εφαρμογές , συγκεκριμένα της Εθνικής Τράπεζας , για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία sms banking πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα με έναν κωδικό στο κινητό μου. Αυτό δείχνει πως στέλνετε αλλά η διαδικασία κολλάει στην αποστολή και δεν δέχομαι μηνύματα. Φταίει η συσκευή μου που είναι root; Το ρωτάω γιατί πριν αλλάξω σε dev rom ήταν μια χαρά.
3. Ανοίγω το mail μου, την προεγκατεστημένη εφαρμογή και μπαίνω σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για μια παραγγελία που έχω κάνει. Συγκεκριμένα στο wish και ενώ λέει πως συνδέεται , βγάζει από κάτω ένα μήνυμα της μορφής "Google Smart Lock" και πάλι παραμένει "σε σύνδεση", όπως και στη 2 παρατήρηση που αναφέρω παραπάνω. Τι συμβαίνει; Μπορώ να το διορθώσω;
4. Έχει κολλήσει 4-5 φορές και κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Δεν έχω θέμα αφού όλα ξανα ανοίγουν όπως πριν , αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω μήπως είναι κάτι και μπορεί να διορθωθεί.
5. Ο ήχος του που βγάζει το κινητό όταν ακούω μουσική είναι τουλάχιστον 2πλάσιος σε ένταση από τον ήχο οποιουδήποτε, τονίζω οποιουδήποτε ringtone και να βάλω. Μπορεί να διορθωθεί ή είναι θέμα της συσκευής;
Ευχαριστώ και αν συναντήσω κάτι άλλο θα το βάλω και αυτό στην παραπάνω λίστα.
Υ.γ. Μπορώ να πάρω backup του κινητού σε στυλ image; Εννοώ εφαρμογές μηνύματα εικόνες τα πάντα σαν αντίγραφο - εικόνα; Κάποιος φίλος μου ανέφερε πως μπορεί να γίνει μέσω του twrp.