πριν με τιμωρεισετε θα σας πω κάτι να με βρισετε . Πήγα στο ίντερνετ καφέ κ ρωτησα ένα παιδί που φτιάχνει εκεί τα πάντα κ εχει το προ από κοντά και μ είπε ότι αυτός δεν έχει κάνει τπτ. . κ εγω του είπα ότι μπορεί να χαλάσει κ το διάβασα στο φορουμ. Λέτε να μην ξέρει ? Κ ο ξάδερφος μ ειχε το μι3 απο προπερσυ κ δεν έχει πάθει τπτ κ δν του έκανε κάτι. Το λέω σε όλους να μου φτιάξουν τη ρομ κ δεν καταλαβαίνουν. Εγώ το μόνο που ξέρω από τεχνολογία είναι να βλέπω βιντεακι στο γιουτιουμπ. Σίγουρα δε θα το καταστρέψω αν το προσπαθήσω ?
Εάν το ζητούμενο είναι το να το καταστρέψεις στείλε στον @demakhs , μην κάνεις και σκουπίδια.
Χωρίς πλάκα εάν ακολουθήσεις κατά γράμμα τους οδηγούς δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
Όλα είναι σχετικά... Το δικό του έχει unofficial ρομ ;
Και μένα φίλος που το κατέχει το ίδιο μου έλεγε......................
/Μέχρι προχθές.
Τώρα "ψάχνει" χρόνο να το φτιάξει...
Για να περασω την νεα 8.0.4 XTRVbeta1 μεσω TWRP εκτος απο clear dalvic/cache πρεπει να κανω και factory reset;
Όταν κάνεις Factory reset είναι σαν να κάνεις τα παρακάτω 3 wipes:
cache
dalvik cache
data
Άρα είτε επιλέγεις FR, είτε αυτά τα 3 wipes είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
Βάλε την από πάνω μόνο με wipe cache & wipe dalvik, αν δεις ότι σου κάνει μαμουνιές τότε γύρνα πίσω στο TWRP και κάνε Factory reset και μετά intall την XTRV
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Όλα είναι σχετικά... Το δικό του έχει unofficial ρομ ;
Και μένα φίλος που το κατέχει το ίδιο μου έλεγε......................
/Μέχρι προχθές.
Τώρα "ψάχνει" χρόνο να το φτιάξει...
Ή όπως λέει ο @caeser όταν θα τα κακαρώσει το κινητό, θα ξέρει τουλάχιστον τι έφταιξε.