Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H ndlns έγραψε:

Δηλαδή, αν ο φορτιστής έχει ίδια χαρακτηριστικά, ρεύμα εισόδου, εξόδου και ampere, πως θα γίνει κάτι;

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι.

Αν χρησιμοποιείς τον εργοστασιακό φορτιστή,ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο να καεί η πλακέτα,να φουσκώσει η μπαταρία ή ακόμα και να γίνει λαμπάδα το κινητό.

Παίζει ρόλο αν θα είναι καλός ο φορτιστής και όχι της πλάκας,
      αν το καλώδιο κάνει για τη φόρτιση (κάποιοι φόρτιζαν με καλώδιο για samsung και τους πήρε φωτιά την ώρα του ύπνου),
      παίζει ρόλο ακόμα και αν κάποιος κάνει το λάθος και χρησιμοποιεί το κινητό την ώρα που φορτίζει.
      Υπάρχουν πολλά περιστατικά που έχουν αναφερθεί σε διάφορες ιστοσελίδες,κάντε τον κόπο και αναζητήστε τα στο google ;)
    • Gtv stable 8.0.1 ξαφνικά το Android system καταναλώνει 40% και δεν ξέρω τι γίνεται ενώ είχα 5.5 ώρες sot έχω 2 τώρα... Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ρε γκαρντάσια, αυτές τις αναβαθμίσεις ασφαλείας που παίρνουν 3 και λίγο τα SamsΑng και τα Nexus...του μήνα Οκτωβρίου...του μήνα Νοεμβρίου...κλπ..κπλ...εμείς τα κάνουμε γαργάρα;
      Τί εστί "αναβάθμιση ασφαλείας μηνός"; :huh:
      Οταν είχα την μοτορολα μετά το android 6 πηρε κανα δύο πατσακια για το starefright....
      Τώρα με το ρυζακι που έκανα το τεστ είμαι vulnerable....αλλά κλαιν....
      Εμένα τον άκυρο με το κινέζικο κινητό θα πάνε να χακαρουνε λες και έχω πιάσει το τζόκερ ή ξέρω εθνικά μυστικά....
      Παντως σχετικά με το stagefright απλα απενεργοποίηση την λήψη MMS και δε χρησιμοποιώ hangout....και δε μπαίνω σε άκυρες σελίδες αυτό....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikos5150 έγραψε:

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι.

Αν χρησιμοποιείς τον εργοστασιακό φορτιστή,ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο να καεί η πλακέτα,να φουσκώσει η μπαταρία ή ακόμα και να γίνει λαμπάδα το κινητό.

Παίζει ρόλο αν θα είναι καλός ο φορτιστής και όχι της πλάκας,
      αν το καλώδιο κάνει για τη φόρτιση (κάποιοι φόρτιζαν με καλώδιο για samsung και τους πήρε φωτιά την ώρα του ύπνου),
      παίζει ρόλο ακόμα και αν κάποιος κάνει το λάθος και χρησιμοποιεί το κινητό την ώρα που φορτίζει.
      Υπάρχουν πολλά περιστατικά που έχουν αναφερθεί σε διάφορες ιστοσελίδες,κάντε τον κόπο και αναζητήστε τα στο google ;)

Σοβαρά μιλάς; Δεν το ήξερα! Έχω φορτίσει με καλώδιο samsung, στον ύπνο, χωρίς να το ξέρω... Ευτυχώς, δεν έπαθα κάτι! Από εδώ και πέρα θα προσέχω... Ο φορτιστής είναι από το προηγούμενο xiaomi redmi Note... Έχει τα ίδια στοιχεία. Καλώδιο άλλαξα γιατί χάλασε! Πήρα ένα φτηνό. Είναι αρκετά χοντρό. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει για φόρτιση; Το samsung είχε το μισό πάχος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αυτά τα περιστατικά ισχύουν γενικά για τα xiaomi ή συγκεκριμένα για rn3p?

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ισχύουν γενικά για όλα τα κινητά του πλανήτη γη :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

Ε εντάξει υπάρχουν κάποιοι κανόνες ας πούμε που ισχύουν universally Αλλά τόσα πράγματα δεν εχω ξαναδεί. Ας πούμε τόσα χρόνια φορτίζω με ό,τι να'ναι παράλληλα με τον εργοστασιακό.. Καλά για καλώδιο δε μιλάω καν....
      Επίσης σχετικά με τη χρήση παράλληλα με τη φόρτιση.. αναφέρεσαι απλά στη μείωση της απόδοσης της μπαταρίας ή και σ και άλλο?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας,εχω το redmi note 3 pro kenzo με official dev και ota updates beta κάθε παρασκευή,σημερα εγκατέστησα την 06.11.24 αλλά βγάζει false στο calibration του proximity sensor, και ούτε με επανεκκίνηση διορθώνεται έτσι συχνά δεν ενεργοποιείτε ή οθόνη κατά τη διάρκεια συνομιλίας αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα; Σε προηγούμενες rom γινόταν κανονικά αν και το παρουσίαζε ξανά... συγνωμη αν ειμαι σε λάθος topic,
    • Ο/H Spiros Donas έγραψε:

Σε προηγούμενες rom γινόταν κανονικά αν και το παρουσίαζε ξανά..
      Περίμενε την αναβάθμιση της παρασκευής...

• Ο/H oYoshis_oMitsos έγραψε:

αναφέρεσαι απλά στη μείωση της απόδοσης της μπαταρίας ή και σ και άλλο?
      Η μπαταρία ζορίζεται αν χρησιμοποιείς το κινητό,με αποτέλεσμα να υπερθερμένεται το κινητό.Εκτός του οτι θα ξεφορτίζει γρηγορότερα,θα κάνει και ζημιά στα κυκλώματα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikos5150 έγραψε:

Η μπαταρία ζορίζεται αν χρησιμοποιείς το κινητό,με αποτέλεσμα να υπερθερμένεται το κινητό.Εκτός του οτι θα ξεφορτίζει γρηγορότερα,θα κάνει και ζημιά στα κυκλώματα.
      Σύντροφε συμφορουμίτη...νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο.
      Οκ. Να χρησιμοποιούμε σωστό φορτιστή και σοβαρό USB καλώδιο...αλλά αυτό με την παράλληλη χρήση και την ζημιά στα κυκλώματα είναι τραβηγμένο. τί τραβηγμένο δηλαδή...λίγο πρίν εκτιναχτεί μήν σε πώ :rolleyes:
      Δεν μασάνε οι μπαταρίες. Στ' αυτία!!!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.