το Nighly τι ακριβως ειναι?
οπως λεμε νυχτερινος επισκεπτης???
nightly είναι ένα στάδιο πριν κυκλοφορίσουν την stable....σου λέει κάτσε να τη δώσω πρώτα σε μερικούς μην έχω κάνει καμία μα@@κια και σε μία βδομαδα βλέπουμε....απλά έχουμε μερικούς πονηρούς που δίνουν το λινκ ενώ υποτίθεται ότι δεν πρέπει...αυτα
παρα πολυ ομορφα!! τωρα με κατατοπισες ακριβως!
φυσικα θα την παρουμε και εμεις, που μας εδωσαν καποιοι πονηροι το λινκ..???
την καρτα SD φιλε μου την εβγαλα γιατι δεν εχω προβλημα χωρου!
και γιατι να μην την βγαλω? 2giga ηταν. Ετσι και αλλιως εχω χωρο στο τηλ..
Τι εννοείs να πάρουμε αφού ήδη την έχουμε....θα πάρουμε κατι μόνο αν κυκλοφορησει άλλη έκδοση με την προυποθεση να μην τους κάνει π.χ ή 8.1.1.0 που έχουμε και να βγάλουν σαν stable την 8.1.2.0. Τότε ναι θα την πάρουμε και εμείς
και επειδη η ελπις πεθαινει τελευταια.. ελπιζω οτι θα διορθωσουν τα "εντομακια" τους
με μια καινουρια...
αυτο με τα ελληνικα μου την εδωσε λιγακι.. το ειπα, το λεω, θα το ξαναπω...
στις επαφες γιατι δεν εχουν ελληνικα στο ευρετηριο????? ναι αλλα εχουν στο μενου!
τι να το κανω το μενου??? η αναζητηση στις επαφες μου την δινει που θα πρεπει να πηγαινω μεσω ευρεσης να βρω μια επαφη που ειναι στο "Μ" για παραδειγμα..
οτι να ναι! χαρηκα και εγω, εχει ελληνικα!
TEZA για τα εντομακια τους!!! χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!
στις επαφες γιατι δεν εχουν ελληνικα στο ευρετηριο????? ναι αλλα εχουν στο μενου!
τι να το κανω το μενου??? η αναζητηση στις επαφες μου την δινει που θα πρεπει να πηγαινω μεσω ευρεσης να βρω μια επαφη που ειναι στο "Μ" για παραδειγμα..
οτι να ναι! χαρηκα και εγω, εχει ελληνικα!
δοκίμασε από το μενού των επαφών: οργάνωση επαφών / ανακατασκευή στοιχείων δείκτη