χαιρετω το φορουμ.εχω την εκδωση MIUI 8 Global 7.7.13|beta ολα μια χαρα εκτος απο το κυριοτερο,την μπαταρια.πεφτει πιο γρηγορα αποτι πριν με την ελληνικη εκδοση που ειχα.εχω κουραστει αρκετα με αυτο το θεμα,πλεον χρειαζεται καθε βραδυ φορτιση γιατι σιγουρα την επομενη μερα θα με αφησει.δεν παιζω παιχνιδια απλα χαζευω λιγο ιντερνετ και αθλητικα.θελω να βαλω μια ρομ που να ειναι καλη για μπαταρια,δεν με νοιαζει αν ειναι παλια.επισης εχω προβλημα με τα δεδομενα.εχω δοκιμασει ολους τους τροπους εχω αλλαξει 2-3 ρομ και τιποτα.δεν μπορω να τα ανοιξω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
-
Ο/H saillok έγραψε:
χαιρετω το φορουμ.εχω την εκδωση MIUI 8 Global 7.7.13|beta ολα μια χαρα εκτος απο το κυριοτερο,την μπαταρια.πεφτει πιο γρηγορα αποτι πριν με την ελληνικη εκδοση που ειχα.εχω κουραστει αρκετα με αυτο το θεμα,πλεον χρειαζεται καθε βραδυ φορτιση γιατι σιγουρα την επομενη μερα θα με αφησει.δεν παιζω παιχνιδια απλα χαζευω λιγο ιντερνετ και αθλητικα.θελω να βαλω μια ρομ που να ειναι καλη για μπαταρια,δεν με νοιαζει αν ειναι παλια.επισης εχω προβλημα με τα δεδομενα.εχω δοκιμασει ολους τους τροπους εχω αλλαξει 2-3 ρομ και τιποτα.δεν μπορω να τα ανοιξω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρέπει να βάλεις κάποια official fastboot rom παλιά που να είναι lollipop, μετά να ξεκλειδώσεις, να βάλεις twrp και μετά wipes και τέλος install την δικιά μας 7.3.2. Γιαυτό σου λέω έτσι όπως είσαι κάνεις ένα wipe τα πάντα και απλά install την XTRV 8.5.2!
=============== Αυγ 10th 2017, 1:14pm ===============
Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Ο/H saillok έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Πρέπει να βάλεις κάποια official fastboot rom παλιά που να είναι lollipop, μετά να ξεκλειδώσεις, να βάλεις twrp και μετά wipes και τέλος install την δικιά μας 7.3.2. Γιαυτό σου λέω έτσι όπως είσαι κάνεις ένα wipe τα πάντα και απλά install την XTRV 8.5.2!
=============== Αυγ 10th 2017, 1:14pm ===============
Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Ο/H saillok έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Souits Εξαρτάται και από την χρήση που κάνει, να μην είσαι απόλυτος μπορεί να είναι στο YouTube η στο facebook και 4G με GPS και data και να βγάλει 5,5 με 6.
-
Μα μιλάω για ίδια χρήση.... Αφού το έχω διαπιστώσει ότι οι stable κρατάνε παραπάνω!ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε Καρντάση, είπες την γνώμη σου είπα την δική μου και τέλος.
-
λοιπον, το προβλημα ειναι τεχνικης φυσεως:σε redmi note 3 snap dragon 2/16.μπορω να βαλω μητρικη απο το μοντελο 3/32;ταιριαζει;ξερει κανεις;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Εγώ δεν βλέπω τον λόγο για να μην μπορείς !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα