Δοκίμασα και το multi tasking απίστευτο! Με την αυτονομία της μπαταρίας έπαθα πλάκα και θα περάσω αύριο και το kernel που πρότεινε ο @venioni που παρατηρώ από την περιγραφή ότι αυξάνει την αυτονομία κι άλλοΟ/H takisfrag έγραψε:
Στο είπα ότι θα πάθεις πλάκα είναι φοβερή !!!!!!Ο/H DevoRage έγραψε:
Δεν άντεξα τελικά και έβαλα τη Resurrection Remix Rom 5.8.4 (Nougat 7.1.2) στο Kenzo. Καθαρή εγκατάσταση με Full Wipe (+ open gapps ARM64 7.1 mini) και το κινητό φυσάει, παρ'όλα αυτά θα τη δουλέψω μια βδομάδα για να την σκαλίσω και να δω επιδόσεις, μπαταρία, κλπ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από πλευράς παραμετροποίησης έχει απίστευτα πράγματα, ενώ με το google pixel launcher που έρχεται (σαν επιλογή) το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο.
Σε καμία των περιπτώσεων δε θα συγκρίνω με την πολυαγαπημένη miui xtrv rom γιατί όπως είπαν και τα παιδιά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, ωστόσο προσωπική ανανέωση για την ώρα στη ζωή μου και στο κινητό να αλλάξει και λίγο η ψυχολογία![]()
Επανέρχομαι σύντομα με mini review για τη Rom!
Υ.Γ.: έχω υπόνοια ότι λειτουργεί και το VoLTE.
δοκίμασες το multi tasking ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης, bugs μέχρι στιγμής δε βρήκα κανένα ίσως λίγο το fingerprint θέλω να ξανα περάσω γιατί μερικές φορές δεν πιάνει. Ακόμα η κάμερα δουλεύει ρολόι και το default app της Rom έχει πολύ παραμετροποίηση!