Καλημερα.
Οταν περνουμε πληρη backup απο twrp τι πρεπει να ειναι τικαρισμενο για να εχεις ενα ολοκληρωμενο image του κινητού σου. Βλεπω πως ειναι τικαρισμενα μονο τα data,boot,recovery,firmware. Δεν επρεπε να ειναι επιλεγμενο και το system;
Δηλαδη και system και system image, δεν ειναι το ιδιο;
Ελεγα να επιστρεψω απο την τελευταια Ελληνικη stable(miui9) στην 8.5.3 αλλα βλεπω πως δεν ηταν τικαρισμενα τα system image και system οταν ειχα παρει το backup αρα δεν υπαρχει επιστροφη;
Πάντως εγώ έχω κάνει επαναφορά κανονικά χωρίς στο backup να είναι τσεκαρισμένο το system image (που είναι default ρύθμιση) και δουλεύει κανονικά,αλλά αν δεν είχες και το system τσεκαρισμένο μάλλον δεν κάνεις δουλειά...
Πως διαολο ξετσεκαριστηκε δεν μπορω να καταλαβω; Μαλλον το εκανα κατα λαθος προσπαθωντας να επιλεξω σαν storage εναν εξωτερικο δισκο αλλα θυμαμαι η διαδικασια δεν ολοκληρωνονταν ποτε εφτανε σε ενα σημειο 98% και κολουσε εκει.
Πως διαολο ξετσεκαριστηκε δεν μπορω να καταλαβω; Μαλλον το εκανα κατα λαθος προσπαθωντας να επιλεξω σαν storage εναν εξωτερικο δισκο αλλα θυμαμαι η διαδικασια δεν ολοκληρωνονταν ποτε εφτανε σε ενα σημειο 98% και κολουσε εκει.
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την ΡΟΜ που θέλεις και μετά να επαναφέρει το backup
Με τι τελευταία global dev κάνει καλύτερη διαχείριση RAM.
Και για το βίντεο που δεν αποθηκευε οταν καναμε παύση, τώρα το αποθηκεύει εος τι στιγμή που κάνουμε παύση άλλα δε συνέχειζει την εγγραφή.
Καλησπέρα παιδιά!Μπορεί να μου γράψει κάποιος κάτοχος του redmi note 3 (pro) ο οποίος άλλαξε μπαταρία,από που να προμηθευτώ και εγώ μία?Μετά από μέτρηση σε μία την οποία αγόρασα από το Skroutz μου βγήκε πιθηκάκι με 3000mah!
Έχω δει και αυτό το σάιτ,( OEM 4050mAh BM46 Built-in Battery for Redmi Note3) αλλά το s/n της συγκεκριμένης με την αυθεντική που έβγαλα από το κινητό (όπως και αυτής που πήρα από Skroutz) διαφέρουν!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!