Για την Global_V10.2.1.0.MHOMIXM ξέρουμε αν είναι εντάξει; Την έχει περάσει κανένας να μας πει (τυχόν θέματα/παραξενιές);
Αυτή τη στιγμή είναι με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_arΩma_8.7.3. Δεν έχει κάποιο θέμα, πλην του γνωστού προβλήματος με τον αισθητήρα εγγύτητας Sensortek.
Επειδή είναι της συζύγου το RN3 αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει σταθερά και να μην στραγγίζει η μπαταρία. Εν τέλει, δηλαδή, αν αξίζει να μπω στη διαδικασία να περάσω την 10.2.1.0.
Για την Global_V10.2.1.0.MHOMIXM ξέρουμε αν είναι εντάξει; Την έχει περάσει κανένας να μας πει (τυχόν θέματα/παραξενιές);
Αυτή τη στιγμή είναι με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_arΩma_8.7.3. Δεν έχει κάποιο θέμα, πλην του γνωστού προβλήματος με τον αισθητήρα εγγύτητας Sensortek.
Επειδή είναι της συζύγου το RN3 αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει σταθερά και να μην στραγγίζει η μπαταρία. Εν τέλει, δηλαδή, αν αξίζει να μπω στη διαδικασία να περάσω την 10.2.1.0.
Ευχαριστώ
εγώ θα σου σύστηνα την τελευταία XTRV 9.3.7
ακόμα με αυτήν (σαν 2ο), μια χαρά είναι!
Ευχαριστώ
εγώ θα σου σύστηνα την τελευταία XTRV 9.3.7ακόμα με αυτήν (σαν 2ο), μια χαρά είναι!
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.
Για την 9.3.7 έχω διαβάσει καλά λόγια, όντως. Σε σχέση με την 8.7.3 αξίζει να κάνω τη μετάβαση; Γιατί, όπως γράφω και πιο πάνω, δεν είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα με αυτήν. Απλά λέω, αν υπάρχει πιο πρόσφατη που να δουλεύει σωστά, γιατί όχι;
Καλημέρα στην παρέα..
Ερώτηση...για φλασαρισμα και για να μην κλειδώσει ο bootloader ποιο αφαιρούμε από το firmware?
To emmc-appsboot.mbn? Θυμάμαι καλά ή λέω βλακείες? Λέω να βάλω την 9.3.7 και δεν είμαι για αναμονή unlock..
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Ανέβασε για αρχή ένα screenshot τις πληροφορίες για να έχουν τα παιδιά μία εικόνα. Απο dev σε dev; Απο stable σε dev ; Απο αναβάθμιση δεν κλειδώνει ο bootloader, μόνο απο εντολή στο adb και απο fastboot.
Αν δεν ανεβάσει screenshot δεν ξέρουμε , το Kenzo σε μετάβαση από lollipop σε mm , κλειδώνει ο bl.
Και να κλειδώσει όμως ξεκλειδώνει άμεσα αφού ξεκλείδωσε μια φορά νόμιμα και δεν έχει αλλάξει mi account , κατά τα άλλα με mi flash και clean all δεν κλειδώνει ο bl.
Καλημέρα στην παρέα..
Ερώτηση...για φλασαρισμα και για να μην κλειδώσει ο bootloader ποιο αφαιρούμε από το firmware?
To emmc-appsboot.mbn? Θυμάμαι καλά ή λέω βλακείες? Λέω να βάλω την 9.3.7 και δεν είμαι για αναμονή unlock..
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Δεν έχεις αναμονή βρε.
Στο λεπτό ξεκλειδώνει αυτό.