Ευχαριστω για την απαντηση, βρηκα ακρη τελικα μετα απο ωρα με την εξυπηρετηση πελατων της vodafone!
Δύο ερωτήματα: Δεδομένα και επαφές
-
-
ήταν η ρύθμιση του ΑΡΝ τελικά ?
ίσως θα ήταν καλό να ανεβάσουμε σε στυλ οδηγού την ρύθμιση του ΑΡΝ για άλλους χρήστες, καθώς η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι πάντα άμεση στην επίλυση του προβλήματος -
ναι αυτο ηταν, την ειχα κανει και χειροκινητα βεβαια αλλα δεν δουλευε για καποιο λογο
-
Καλησπερα παιδια, κατοχος του redmi 3 εδω και καποιες ωρες και αντιμετωπιζω προβλημα οσον αφορα τη χρηση ιντερνετ μεσω δικτυου κινητης. Μετα απο 2 εξαντλητικα τηλεφωνηματα με την cosmote και απειρες αλλαγες apn που εχω δοκιμασει μονος δεν εχω βγαλει καμια ακρη. Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι επειδη το πρωτο τεστ της συσκευης απο εμενα εγινε με μια nano-sim του ιδιου παροχου (η οποια αν θυμαμαι καλα δουλεψε μια χαρα) εχει οριστει τωρα το slot 2 της συσκευης ως default για τη χρηση των δεδομενων κινητης οποτε τωρα που εβαλα την micro-sim στο slot 1 την αναγνωριζει μονο για κλησεις.
Ας με σωσει καποιος! Ευχαριστω!!!!
(Υπαρχει πακετο δεδομενων αγορασμενο και εν ενεργεια) -
ήταν η ρύθμιση του ΑΡΝ τελικά ?
Λογικά αυτό θα φταίει. Εμένα συγκεκριμένα μου είπαν ότι επειδή άλλαξα συσκευή, η κάρτα μου χρειάζεται ρύθμιση ξανά. Και επειδή δεν μπορεί (λεει) η συσκευή μου να δεχτεί το μήνυμα με τις ρυθμίσεις (!) , περιμένω email με τις ρυθμίσεις ώστε να τις βάλω χειροκίνητα. ...
Όταν πάρω το email θα το αντιγράψω εδώ. -
Ο/H woolfie90 έγραψε:
εχει οριστει τωρα το slot 2 της συσκευης ως default για τη χρηση των δεδομενων κινητης οποτε τωρα που εβαλα την micro-sim στο slot 1 την αναγνωριζει μονο για κλησεις.
Ας με σωσει καποιος! Ευχαριστω!!!!
(Υπαρχει πακετο δεδομενων αγορασμενο και εν ενεργεια)
Αν δεν μπορείς να αλλάξεις την SIM θα πρέπει να βάλεις μία κάρτα ακόμα ώστε να αλλάξεις την ρύθμιση και να την βγάλεις μετά.
Η Cosmote δεν έχει τόσο πρόβλημα με την ρύθμιση του ΑΡΝ...συνήθως δουλεύει αμέσως -
Θετική ΑπάντησηΛοιπόν επιβεβαιώνω κι εγώ, ότι με την νέα ρύθμιση του ΑPN (με την βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone) η σύνδεση δεδομένων δουλεύει μια χαρά.
Ήθελε απλά μια επανεκκίνηση για να δουλέψει.
Τα βήματα που ακολούθησα:
1. Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών
2. Διαγραφή του παλιού ΑPN
3. Δημιουργία νέου σημείου πρόσβασης με τα εξής στοιχεία [για VODAFONE ]
Όνομα= ότι σας βολεύει ..εγώ έβαλα vodafone
APN= internet.vodafone.gr
Όνομα χρήστη= user
Κωδικός= pass
Τα υπόλοιπα τα άφησα απείραχτα. Και στο τέλος πάτησα [Περισσότερα] και έκανα Αποθήκευση.
4. Επανεκκίνηση ...και όλα μια χαρά!
Όλα αυτά από:
Ρυθμίσεις> Διαχείριση SIM>Πληροφορίες SIM> SIM1 ή SIM2> Δίκτυο Παρόχου-Ονόματα σημείου πρόσβασης>Γενικό APN>Νέο APN (+στο κάτω μέρος της οθόνης)
Και πάλι ευχαριστώ NasDriver
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
Αιτία: Ολοκληρωμένη Απάντηση -
ωραίος !!!!
Και αναλυτική απάντηση !!!
Μυρίζομαι νέο δραστήριο μέλος στα topic του Xiaomi redmi note 3Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
alsthomGR άντε να τα εκατοστήσεις..... τα μετάλλιαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ευχαριστώ πολύ pehr. Να σαι καλά.
Μακάρι να γνώριζα περισσότερα πράγματα για να τα έγραφα εδώ. Είμαι κι εγώ του ρωτώντας και μαθαίνοντας. Και όταν ..."μαθαίνοντας" τότε το γράφω. -
-
Ο/H alsthomGR έγραψε:
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, θέλω να ρωτήσω μια ...χαζομάρα εδώ. Μη βαράτε πληζ!
Τι διαφορά έχουν οι παρακάτω εκδόσεις? Τι είναι το GTV?
Αφού αντιλαμβάνεσαι την ''χαζομάρα'' σου τότε γιατί το κάνεις;;
Κακιά συνήθεια η τεμπελιά.
Διάβασε τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα