Μόνο το 4 μπορώ να σου απαντήσω....ακούγεται ότι μέσα στον Αύγουστο θα βγάλει το Mi Note 2, που είναι ναυαρχίδα.Ο/H ronin13 έγραψε:
Καλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5, αλλα εχω καποιοες αποριες:
1) Τα θεματακια με τη "φτωχη" ποιοτητα κατασκευης που βγηκαν εινα ιυπαρκτα ή φιλολογικου ενδιαφεροντος? Εχει αντιμετωπισει καποιος κανενα προβλημα?
2) Η γυαλινη πλατη γινεται να αντικατασταθει εκ των υστερων με κεραμικη?
3) Ξερω οτι η μικρη εκδοση εχει υπο-χρονισμενο επεξεργαστη. Υπαρχει η δυνατοτητα ή η πιθανοτητα να ρυθμιστει αυτο μεσω της ROM μας? Εχει καποια ουσιαστικη διαφορα στην καθημερινη χρηση?
4) Τελικα ποτε υπολογιζεται να βγαλει η Xiaomi την επομενη "ναυαρχιδα" της, μπας και πεσει η τιμη του Mi5?
Πολλα ερωτηματα, το ξερω, αλλα θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!
Ευχαριστω!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή