Διαφήμιση

Βοηθεια για αγορα mi5

• Ο/H ronin13 έγραψε:

Καλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5, αλλα εχω καποιοες αποριες:
      1) Τα θεματακια με τη "φτωχη" ποιοτητα κατασκευης που βγηκαν εινα ιυπαρκτα ή φιλολογικου ενδιαφεροντος? Εχει αντιμετωπισει καποιος κανενα προβλημα?
      2) Η γυαλινη πλατη γινεται να αντικατασταθει εκ των υστερων με κεραμικη?
      3) Ξερω οτι η μικρη εκδοση εχει υπο-χρονισμενο επεξεργαστη. Υπαρχει η δυνατοτητα ή η πιθανοτητα να ρυθμιστει αυτο μεσω της ROM μας? Εχει καποια ουσιαστικη διαφορα στην καθημερινη χρηση?
      4) Τελικα ποτε υπολογιζεται να βγαλει η Xiaomi την επομενη "ναυαρχιδα" της, μπας και πεσει η τιμη του Mi5?

Πολλα ερωτηματα, το ξερω, αλλα θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!
      Ευχαριστω!
      Μόνο το 4 μπορώ να σου απαντήσω....ακούγεται ότι μέσα στον Αύγουστο θα βγάλει το Mi Note 2, που είναι ναυαρχίδα.
    • Όσο για την αντικατάσταση πλάτης! Το κεραμικό... Κοστίζει περίπου στα 80€-90€ και αν θα βρεις!!! Ο χρονισμός δεν είναι φικτος...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

Καλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5, αλλα εχω καποιοες αποριες:
      1) Τα θεματακια με τη "φτωχη" ποιοτητα κατασκευης που βγηκαν εινα ιυπαρκτα ή φιλολογικου ενδιαφεροντος? Εχει αντιμετωπισει καποιος κανενα προβλημα?
      3) Ξερω οτι η μικρη εκδοση εχει υπο-χρονισμενο επεξεργαστη. Υπαρχει η δυνατοτητα ή η πιθανοτητα να ρυθμιστει αυτο μεσω της ROM μας? Εχει καποια ουσιαστικη διαφορα στην καθημερινη χρηση?
      4) Τελικα ποτε υπολογιζεται να βγαλει η Xiaomi την επομενη "ναυαρχιδα" της, μπας και πεσει η τιμη του Mi5?

Ευχαριστω!
      καλημερα!ειμαι σε παρομοια φαση με εσενα,αν και μετα απο μια αλλαγη μπαταριας το mi2s φαινεται να εχει αρκετη ζωη ακομη!εγω γλυκοιταζω περιςςοτερο το mi4s αλλα και το c.τι δεν σου αρεσει στο c?μιας που εχεις δουλεψει και τα δυο,δεν ειναι συγκριτικα με το 2s πιο γρηγορο,καλυτερες καμερες,οθονη?
    • Διαφήμιση
    • κυριοι εγώ πήρα το mi5 32gb πριν κανά μήνα από ελληνικό eshop 360 παράδοση σε μία μέρα! (Είχε σκασει το mi4 και το χρειαζομουν άμεσα) Και μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα τόσο για την ποιότητα κατασκευής,την φόρτιση, ταχύτητα κτλ. Αν δεν καταναλώνονταν ή μπαταρία σε μία μέρα θα ήταν θεϊκό!!
      Ευχαριστώ
    • Ο/H wankel13 έγραψε:

Ο/H ronin13 έγραψε:

Ευχαριστω!
      καλημερα!ειμαι σε παρομοια φαση με εσενα,αν και μετα απο μια αλλαγη μπαταριας το mi2s φαινεται να εχει αρκετη ζωη ακομη!εγω γλυκοιταζω περιςςοτερο το mi4s αλλα και το c.τι δεν σου αρεσει στο c?μιας που εχεις δουλεψει και τα δυο,δεν ειναι συγκριτικα με το 2s πιο γρηγορο,καλυτερες καμερες,οθονη?

Δεν είχα σκοπό να αλλάξω για πολύ καιρό, αλλά το κινητό της μάνας μου είναι στα τελευταία του και είναι μια καλή ευκαιρία να της το πασάρω και να πάρω ένα δικαρτο, που το χρειαζόμουν.
      Δεν είναι κάτι που δε μου αρέσει στο Mi4c, απλά θα ήθελα κάτι πιο δυνατό. Σε αυτό το εύρος τιμής είναι το LeTV Le1 Pro, αλλά είναι μεγάλο για το χέρι μου και πάσχει από άποψη υποστήριξης και ROM (εκτός και αν παίρνει MIUI και δεν το ξέρω! :p ). Να πάρω το Mi4c δε μου πολυ-πάει καρδιά, γτ είναι πιο ακριβό και στα χαρτιά χειρότερο κινητό. Άρα, επόμενη επιλογή μοιάζει η μικρή έκδοση του Mi5, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι...
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.