Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Bodai να σε ρωτησω αυτη η εκδοση 4.4 για note 3g απο xiaomi.eu ειναι stable? και αν και μαλλον ξερω την απαντηση ειναι rooted?
      Απλα δεν θελω να χασω το στησιμο του τηλεφωνου και να μπλεξω με recovery κλπ γιατι σε εμενα η οθονη αυτη ειναι με κινεζικα ιδεογραμματα.
      thank's

ps. μπηκα μολισ στην xiaomi.eu να δω την εκδοση 4.4 και απλα χαθηκα. αν μπορεισ και λιγο help.
    • Σε Redmi Note 2 prime ειδα τα εξής: 1. Το ημερολόγιο και ο καιρός έδειχναν ότι είμαι σε άλλη πόλη (με ανοιχτα data) ενώ το Google maps είχε σωστή θέση. Κάποια στιγμή εστρωσε. 2. Ο καιρός δείχνει λάθος ανατολη-δυση ηλίου. Ανατολή στις 12.30μμ και Δύση στις 3.00πμ.
    • Δεν ξέρω εάν είναι bug αλλά όταν πηγαίνω στην οργάνωση των διακοπτών και πατάω παρατεταμένα να μετακινήσω κάποιο διακόπτη,κάποιοι μετακινούνται και κάποιοι όχι.
      Επίσης όταν ήμουν στο utube και έβλεπα ένα βιντεάκι μετά όταν τελείωσε δεν γυρνούσε η οθόνη κανονικά.
      Στο Redmi Note 3 Pro όλα αυτά.
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Διαφήμιση
    • Καλημεριζω το φορουμ. Εχω ενα mi4 της γυναικας μου που φοραγε επανω την: 7.0 stable 7.00.55.00(KXDMICI). Της περασα την δικια σας σταθερη 7.1.3 ακολουθοντας τις οδηγιες. Εχω ενα θεμα ομως με battery drain. Δεν εχω βαλει ακομα σιμ γιατι θελω να παω να παρω καινουργια( μικρη) και δεν θελω να την κοψω για να μην εχω προβληματα. Φορτισμενο το τηλ στο 95% το βραδυ και το πρωι το βρισκω με 75%. Το εχω τσεκαρει δυο φορες και γινεται το ιδιο πραγμα. Χανει ενα 20% η μπαταρια απο βραδυ σε πρωι. Ειναι λογικο αυτο; και δεν εχει και σιμ. Θα ηθελα τα φωτα σας τι να κανω. Σας ευχαριστω.

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H longus έγραψε:

Χανει ενα 20%
      παίξε με τον φωτισμό, τις ρυθμήσεις μπαταρίας και την λειτουργία παρασκηνίου θα στρώσει !!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Το τηλ ειναι καινουργιο χωρις καρτα σιμ. Ο φωτισμος οταν ειναι κλειστο το τηλ δε νομιζω να παιζει ρολο. Τωρα οσο αναφορα τις ρυθμισεις μπαταριας και τις λειτουργιες παρασκηνιου τι πρεπει να κανω δηλαδη; Σε ενα δικο μου mi4 ( το πουλησα) που εβαζα καθε εβδομαδα τις dev που εβγαιναν καθε φορα δεν ειχα τετοιο προβλημα. Με οση μπαταρια ειχε το βραδυ τοση ευρισκα το πρωι. Να βαλω την MM; Δηλαδη αμα βαλω και την σιμ ποση μπαταρια θα ρουφαει ;

• Ο/H longus έγραψε:

Καλημεριζω το φορουμ. Εχω ενα mi4 της γυναικας μου που φοραγε επανω την: 7.0 stable 7.00.55.00(KXDMICI). Της περασα την δικια σας σταθερη 7.1.3 ακολουθοντας τις οδηγιες. Εχω ενα θεμα ομως με battery drain. Δεν εχω βαλει ακομα σιμ γιατι θελω να παω να παρω καινουργια( μικρη) και δεν θελω να την κοψω για να μην εχω προβληματα. Φορτισμενο το τηλ στο 95% το βραδυ και το πρωι το βρισκω με 75%. Το εχω τσεκαρει δυο φορες και γινεται το ιδιο πραγμα. Χανει ενα 20% η μπαταρια απο βραδυ σε πρωι. Ειναι λογικο αυτο; και δεν εχει και σιμ. Θα ηθελα τα φωτα σας τι να κανω. Σας ευχαριστω.

Ο/H longus έγραψε:

Το τηλ ειναι καινουργιο χωρις καρτα σιμ. Ο φωτισμος οταν ειναι κλειστο το τηλ δε νομιζω να παιζει ρολο. Τωρα οσο αναφορα τις ρυθμισεις μπαταριας και τις λειτουργιες παρασκηνιου τι πρεπει να κανω δηλαδη; Σε ενα δικο μου mi4 ( το πουλησα) που εβαζα καθε εβδομαδα τις dev που εβγαιναν καθε φορα δεν ειχα τετοιο προβλημα. Με οση μπαταρια ειχε το βραδυ τοση ευρισκα το πρωι. Να βαλω την MM; Δηλαδη αμα βαλω και την σιμ ποση μπαταρια θα ρουφαει ;

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να φύγουν όλα τα σκουπίδια που έχουν απομείνει από αυτή που σου είχαν βάλει.
    • Διαφήμιση
    • Λογικα εχεις CWM...
      Εγω στη θεση σου θα εκανα factory reset...., wipe battery stats (καρτελα advanced)
      Και θα ξαναφλασαρα την rom
      Μετα μια καλη φορτιση... Και θα το παρατηρουσα.
      Προσοχη θα χασεις ολα τα δεδομενα σου απο μεσα.
      Γενικα οταν με τον καιρο οι επιδοσεις πεφτουν κανω μια ριζικη ανανεωση
      με προλαβε ο @dnomikos
      Ακους @dnomikos μονο
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • dnomikos :πριν βαλω την ελληνικη ρομ εκανα factory reset. Επειτα εβαλα την ελληνικη αφου εκανα τα γνωστα wipe ...Τωρα να κανω παλι factory reset; δεν θα με παει παλι στην παλια; τι να κανω ρε παιδια; δεν το κατεχω και πολυ το θεμα και φοβαμαι μην του αλαξω τα φωτα αντι να το φτιαξω.

• Ο/H longus έγραψε:

κατεχω και πολυ το θεμα και φοβαμαι μην του αλαξω τα φωτα αντι να το φτιαξω.
      τα xiaomi ειναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν διάβασε τους οδηγούς καλά για factory reset και τα wipes , κοιτα και τα video μηπως δεν έκανες κάτι σωστά , αν και κατά την γνώμη μου εάν τα έκανες όλα σωστά είναι θέμα ρυθμήσεων και φυσικά θέλει τον χρόνο του για να στρώσει μην βιάζεσαι !!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Οκ φιλος ευχαριστω πολυ. Μολις σχολασω θα το κοιταξω παλι απο την αρχη μηπως εχω κανει καμια #@#@κια και θα επανελθω με τα αποτελεσματα. Καλημερα σε ολους.

• Διαφήμιση
    • Ο/H longus έγραψε:

dnomikos :πριν βαλω την ελληνικη ρομ εκανα factory reset. Επειτα εβαλα την ελληνικη αφου εκανα τα γνωστα wipe ...Τωρα να κανω παλι factory reset; δεν θα με παει παλι στην παλια; τι να κανω ρε παιδια;

Αν εκανες factory reset και δεν μπήκες καθόλου στο UI αλλά πέρασες κατευθείαν την GTV, τότε άστο δεν χρειάζεται. Δώστου λίγο χρόνο ( να γίνουν 2-3 πλήρεις φορτίσεις) για να φτιάξει τα στατιστικά και να στρώσει η μπαταρία. Αν μπήκες στο UI και μετά πέρασες την ROM, ναι πάλι factory reset τώρα που την πέρασες και δώστου πάλι λίγο χρόνο πριν βγάλεις συμπεράσματα...

Ο/H longus έγραψε:

... δεν το κατεχω και πολυ το θεμα και φοβαμαι μην του αλαξω τα φωτα αντι να το φτιαξω.
      Μην το φοβάσαι δεν παθαίνει τίποτα. Τα δικά μου τους έχω αλλάξει τα φώτα και ειδικά το Mi-3 και είναι μια χαρά! :D