Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Σήμερα που έκανα factory reset από την ώρα που μπήκα στο miui σε μισή ώρα είχα περάσει όλα τα προγράμματα και μετά με 5 λεπτά μετακινήσεις είσαι οκ

Άρα... δεν είναι και τόσο όσο το λες. Απλά σε αγχώνει
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Σήμερα που έκανα factory reset από την ώρα που μπήκα στο miui σε μισή ώρα είχα περάσει όλα τα προγράμματα και μετά με 5 λεπτά μετακινήσεις είσαι οκ

Άρα... δεν είναι και τόσο όσο το λες. Απλά σε αγχώνει

Ακριβώς :P με αγχώνει και πολύ μάλιστα :P

Με τι backup πέρασες τα προγράμματα?
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει τις διαδικασιες και εχεις εγκαταστησει παλι το titanium.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

4. Έχει ενσωματωθεί σε όλες τις ROM το SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos)

κανουμε κατι για να το ενεργοποιήσουμε? δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει τις διαδικασιες και εχεις εγκαταστησει παλι το titanium.

Αυτό κάνω αλλά επαναφορά δεν μπορώ να κάνω με το titanium παρόλο που βρίσκει τα backup όταν τα επαναφέρω...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Καλησπερα, ακόμα ένας άσχετος ζητάει τη βοήθεια σας: mi note 4.4.4. GTV 7.1 stable 7.1.3.0

Για να περάσω την 6.0.1virgo stable 7.2.4.0
      τη περναω κατευθείαν; Γιατί δεν περνάει με τίποτα ιδρωσα για να ξαναφερω το τηλ. στ ίσια του.

Μήπως πρέπει να περάσω πρωτα τη marshmallow 6.0.1
      από αυτόν τον οδηγό Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi Note κ μετά την 7.2.4.0;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

ναι φίλε το εκανα export μεσο mi suit

Ο/H djtutis έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Αυτό κάνω αλλά επαναφορά δεν μπορώ να κάνω με το titanium παρόλο που βρίσκει τα backup όταν τα επαναφέρω...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
      φιλε δοκίμασε να τα επαναφέρεις στον φάκελο του titanum μεσο misuit μπορεί να μην τα βλέπει γιατί στο κινιτό είναι hidden
    • καλησπερα θελω να κανω fastboost στο mi3w ! αυτην ειναι
      cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz ?
      για να μην κανω κανενα λαθος!!! απλα κανω flash με το προγραμμα miflash.?και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο?εχω την 7.1.3.η υπαρχει και κανενας πιο ευκολος τροπος μεσα απο το update τις συσκευης?
      ακολουθω αυτον τον οδηγο
      Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")?
      και αν κανω flash τα χανω ολα μεσα απο το τηλεφωνο?δεν με ενδιαφερουν τα προγραμματα οσο η φωτογραφιες.πρωτη φορα κανω καθαρη εγκαταστασή. συνηθως το εκανα απο το update της miui.ευχαριστω!!! και sorry ειμαι πολυ ασχετος!! ?(
    • Έχω "ρίξει" αρκετό διάβασμα, και τώρα κάπως μπαίνω στο "κλίμα". Πιο άσχετος από μένα, πεθαίνεις..... Εγώ έχω MIUI 7.1 stable Ελληνική 7.1.3.0 ΚΚ 5.0.2 Για να πάω σε ΜΜ πρέπει πρώτα να περάσω την 7.2 rom, ή μπορώ κατ'ευθείαν να το κάνω MM;;; Τι θα ήταν προτιμότερο Να πάω σε 7.2 ή σε ΜΜ. Κάτι άλλο, αν αναφέρομαι σωστά. Στην χρήση της οθόνης στην κατανάλωση, σπάνια βλέπω πάνω από 3 ώρες, πρέπει να κάνω κάτι. για να το αυξήσω τον χρόνο ή παίζει ρόλο και η ρομ;;; Με το μαλακό παίδες...
    • Ο/H fotis έγραψε:

και αν κανω flash τα χανω ολα μεσα απο το τηλεφωνο?δεν με ενδιαφερουν τα προγραμματα οσο η φωτογραφιες.πρωτη φορα κανω καθαρη εγκαταστασή. συνηθως το εκανα απο το update της miui.ευχαριστω!!! και sorry ειμαι πολυ ασχετος!! ?(
      Ναι, Φώτη, θα χάσεις ανεπιστρεπτί ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την συσκευή σου, εάν χρησιμοποιήσεις το MiFlash. Οπότε κράτα back up ότι σε ενδιαφέρει...
      Αν θα το κάνεις, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την ρομ που αναφέρεις και θα ακολουθήσεις μόνο το ΒΗΜΑ 1 του παραπάνω οδηγού.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tackleberry έγραψε:

Έχω "ρίξει" αρκετό διάβασμα, και τώρα κάπως μπαίνω στο "κλίμα". Πιο άσχετος από μένα, πεθαίνεις..... Εγώ έχω MIUI 7.1 stable Ελληνική 7.1.3.0 ΚΚ 5.0.2 Για να πάω σε ΜΜ πρέπει πρώτα να περάσω την 7.2 rom, ή μπορώ κατ'ευθείαν να το κάνω MM;;; Τι θα ήταν προτιμότερο Να πάω σε 7.2 ή σε ΜΜ. Κάτι άλλο, αν αναφέρομαι σωστά. Στην χρήση της οθόνης στην κατανάλωση, σπάνια βλέπω πάνω από 3 ώρες, πρέπει να κάνω κάτι. για να το αυξήσω τον χρόνο ή παίζει ρόλο και η ρομ;;; Με το μαλακό παίδες...
      Marshmellow δεν υπάρχει για την συσκευή σου ακόμα.. Οπότε μένεις με την ήδη υπάρχουσα Lollipop και ακολουθείς τις ενημερώσεις της Stable που ήδη έχεις. Όσο για τη χρήση της οθόνης... χρησιμοποιήσέ τη όσο αντέχεις (εσύ και η μπαταρία σου...)!