Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ από την εμπειρία μου με το micloud είναι ότι σε μεγάλα αρχεία όπως βίντεο φωτό κτλ υπάρχει πρόβλημα.
      Για αρχεία όπως επαφές-μηνύματα κτλ είναι οκ.
      Πάντως δεν νομίζω ότι μπορείς να βασιστείς ότι θα σου επαναφέρει το κινητό σου όπως ήταν πριν.
      Αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισα,δεν ξέρω οι υπόλοιποι χρήστες τι γνώμη έχουν.
      Και τελικά είναι η μοναδική λύση για να μου επαναφέρει το τηλέφωνο όπως το είχα στημένο?
      Δεν υπάρχει εναλλακτική εάν κατάλαβα καλά? :( :(
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ από την εμπειρία μου με το micloud είναι ότι σε μεγάλα αρχεία όπως βίντεο φωτό κτλ υπάρχει πρόβλημα.
      Για αρχεία όπως επαφές-μηνύματα κτλ είναι οκ.
      Πάντως δεν νομίζω ότι μπορείς να βασιστείς ότι θα σου επαναφέρει το κινητό σου όπως ήταν πριν.
      Αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισα,δεν ξέρω οι υπόλοιποι χρήστες τι γνώμη έχουν.
      Και τελικά είναι η μοναδική λύση για να μου επαναφέρει το τηλέφωνο όπως το είχα στημένο?
      Δεν υπάρχει εναλλακτική εάν κατάλαβα καλά? :( :(
      Εγω το εβαλα απο micloud και αφου ξεκινησε και ειδα οτι αργει παρα πολυ κατεβασα μονος μου τις εφαρμογες σε 15-20 λεπτα ετοιμο το κινητο.
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο χρόνος είναι ανάλογος με τις εφαρμογές και πως είναι στημένο το κινητό.
      Εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον 2 ώρες.

Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Δεν υπάρχει εναλλακτική εάν κατάλαβα καλά?
      => Settings/Additional Settings/Backup & Reset/Local backups

Υπάρχει και αυτό αλλα επειδή δεν το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να σου πω πόσο αξιοπιστο είναι..
    • Καλημέρα! Για GTV stable 7.2.1 redmi note 3 pro.. 1)Πώς βγαίνει το ψηφιακό ρολόι από την status bar στην αρχική οθόνη και 2)Πώς μπορώ να βάλω την προηγούμενη έκδοση του app του καιρού..? Ευχαριστώ...
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Μία ερώτηση.
      Όταν θέλουμε να πάμε από Dev σε Stable πρέπει να κάνουμε Factory reset και εγκατάσταση από recovery με wipe cache & dalvik.
      Με τα προγράμματα και όλα αυτά που έχουμε εγκατεστημένα όπως αρχική οθόνη κτλ και γενικά το στήσιμο του τηλεφώνου όπως το είχαμε ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να το κάνουμε όπως ήταν με την Dev η το αντίστροφο?
      Εγώ όταν είχα το Mi3 ήμουνα πάντα με Dev και δεν άλλαζα.Τώρα όμως με το Redmi 3 Pro που ψάχνομαι λίγο που θα καταλήξω και χρειάστηκε να αλλάξω από Stable σε Dev και το αντίστροφο,μου παίρνει πολλές ώρες να στήσω το τηλέφωνο όπως το είχα και με κουράζει,άσε που χάνεις πολύ χρόνο.
      Είναι εύκολο κάποιος που το κάνει να μου υποδείξει τον σωστό τρόπο για να γλυτώσω κόπο και χρόνο?
      Από dev σε stable και το αντίστροφο θεωρώ πως το καλύτερο είναι να μη χρησιμοποιείς restore για τα προγράμματα.
      Μπορείς από google play να πας στο λογαριασμό σου εκεί που λεει για εγκατεστηνένες εφαρμογές και να επαναεγκαταστήσεις όποιες θέλεις. Τώρα για τους φακέλους, η μπακάλικη λύση είναι είτε να κρατήσεις μερικά screen shots και να δημιουργήσεις και πάλι (10 λεπτά max) ή ακόμα πιο μπακάλικο να τα σημειώσεις σε χαρτάκι και να κάνεις το ίδιο (πάλι κανα 10' max)
      Από τη στιγμή που επιλέγεις την αλλαγή από dev -> stable ή το αντιστροφο το τίμημα είναι περισσότερος χρόνος για το στήσιμο του κινητού. Οπότε υπομονή.

και να επαναλάβω την ερώτηση που είχα κάνει νωρίτερα.
      Από 6.1 Stable σε 7.0.5 ή 7.2 (για Redmi Note 4G) ακολουθούμε την διαδικασία από dev -> stable ή τη διαδικασία stable -> stable όσον αφορά το καθάρισμα του κινητού πριν την εγκατάσταση της νέας rom?

ευχαριστώ
    • Καλημέρα και καλώς σας βρήκα :) επειδή είμαι σχετικά άσχετος... αν κάνω αναβάθμιση στην νέα έκδοση stable v7.2 rom θα χάσω ότιέχω στο τηλέφωνό μου ; Πραγματοποιείται μέσω του mui install ; Αν και συνηθισμένες ερωτήσεις για μένα είναι σημαντικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή
    • Διαφήμιση
    • Re: [Ενημέρωση 30-3-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Λοιπόν μετά από 2 μέρες χρήση, κατέληξα στα εξής για την νέα stable 7.2.8.0 έναντι της παλιάς... Δλδ ΜΜ vs KK

Το κινητό μου είναι ΜΙ4

Μπαταρία
      Ελαφρώς καλύτερη διαχείριση στην νέα stable

Ταχύτητα κολλήματα
      Νομίζω δεν είδα διαφορά σε τέτοιο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά νομίζω η παλιά ήταν πιο σταθερή

Dolby Atmos
      Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα
      Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα

Keyboard
      Είχα πρόβλημα με το SwiftKey αλλά μετα από ξανά εγκατάσταση και δικαιώματα έφτιαξε..
      Ομως η ενοχλητική ειδοποίηση αν θέλω να αλλάξω keyboard υπάρχει

Νέο πρόγραμμα καιρού
      Πολύ καλό

User Interface
      Το παλιό μου άρεσε περισσότερο, τώρα δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλα όλα φαίνονται πιο exposed...

Προς το παρόν σε 2 μέρες μόνο αυτά.. :P
      Θα επανέλθω :P

Μιλάμε πάντα για προσωπική εκτίμηση και εμπειρία
    • καλημέρα , έχω την stable 7.2.1.0 από την αρχή με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας (αναρωτιέμαι γιατί γίνεται αυτή η φασαρία για την μπαταρία), έκανα calibration εδώ και δυο ημέρες και η μπαταρία συμπεριφέρεται σαφώς καλύτερα .Είμαι στην δεύτερη ημέρα δίχως φόρτιση και το κινητό είναι στο 68% .

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

καλημέρα , έχω την stable 7.2.1.0 από την αρχή με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας (αναρωτιέμαι γιατί γίνεται αυτή η φασαρία για την μπαταρία), έκανα calibration εδώ και δυο ημέρες και η μπαταρία συμπεριφέρεται σαφώς καλύτερα .Είμαι στην δεύτερη ημέρα δίχως φόρτιση και το κινητό είναι στο 68% .
      πώς κάνεις το calibration της μπαταρίας φίλε ???
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

πώς κάνεις το calibration
      υπάρχουν αντίστοιχα θέματα στο forum, κάνεις ανεύρευση πάνω δεξιά. Εγώ χρησιμοποιήσα το app advanced battery calibration και πριν και μετά έτρεξα το repair battery.Το έκανα προχτές το βράδι και αφησα το τηλέφωνο στην αναμονή , το πρωί που ξύπνησα ήταν στο 100% και απο τότε δίχως φόρτιση με ανοικτό wifi , πολύ ομιλία στο κινητο λόγω επαγγέλματος μιά φορά έτρεξα το antutu που τρώει μπαταρία και είμαι ακόμα στο 68%.Βέβαια το έχω μόνιμα ρύθμηση στο 2G.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

πώς κάνεις το calibration
      υπάρχουν αντίστοιχα θέματα στο forum, κάνεις ανεύρευση πάνω δεξιά. Εγώ χρησιμοποιήσα το app advanced battery calibration και πριν και μετά έτρεξα το repair battery.Το έκανα προχτές το βράδι και αφησα το τηλέφωνο στην αναμονή , το πρωί που ξύπνησα ήταν στο 100% και απο τότε δίχως φόρτιση με ανοικτό wifi , πολύ ομιλία στο κινητο λόγω επαγγέλματος μιά φορά έτρεξα το antutu που τρώει μπαταρία και είμαι ακόμα στο 68%.Βέβαια το έχω μόνιμα ρύθμηση στο 2G.
      Ζητώ συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας.. αλλά είναι κάποια νέα που εχω σχετικά με την βαθμονόμηση.
      Είχαμε μία συζήτηση πρόσφατα με ένα αρκετά γνωστικό μέλος και το πόρισμα ήταν ότι για να γίνει calibration θα πρεπει μία εφαρμογή να έχει προσβαση root.
      Τώρα αν και οι εφαρμογές αυτες λενε ότι κανουν calibration τότε πως το πετυχαίνουν σε μια stable έκδοση χωρίς root;;
      Πιθανών να βγάζουν ψεύτικα μηνυματα ότι το έκαναν...
      Έτσι λοιπόν για εσάς που δεν είστε root σας έχω μία λύση που δεν θα χρειαστείτε ούτε να ροοταρετε τα κινητά σας αλλα και ούτε να κατεβάζετε περιττές εφαρμογές ..
      Η λύση βρίσκεται ΕΔΩ στο post 9 εφόσον όμως έχετε ακολουθήσει το post 1 σχετικά με την φόρτιση
      Εγώ που δεν είμαι root έτσι το κάνω..

Να θυμάστε ότι απο το recovery έχετε πάντα προσβασιμότητα
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)