[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Πρεπει να περιμένεις κάνα δύο λεπτακια για να ανταποκριθεί.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H djtutis έγραψε:
-
-
Καλημέρα!
Αυτή τη στιγμή φοράω σε Mi Note Pro τη stable 7.1.5.0. Είχα δοκιμάσει βάλει την 7.2 αλλά όπως έγραψα εδώ μετά την εγκατάστασης της δεν είχα πια recovery, εξαφανίστηκε το twrp. Μετά από πολύ κόπο ξαναγύρισα στην 7.1.5.0 αφού δεν είχα κρατήσει backup.
Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να βάλω την 7.2.4.0 χωρίς να έχω περάσει την 7.2, απευθείας ή πρέπει να μπει πρώτα η 7.2 και στη συνέχεια η 7.2.4.0; Επίσης ο τρόπος που το κάνουμε είναι μέσα από το twrp αφού πρώτα σβήσουμε dalvin cache και system cache αφήνοντας ανέγγιχτο το system?
Φοβάμαι μη χάσω πάλι το recovery-δυνατότητα να ξεκινάω με twrp. Το τηλέφωνο μου έχει ξεκλείδωτο bootloader και δεν είναι rooted.
Τέλος από εδώ και μετά υπάρχουν τα μηνύματα μου σχετικά με το πρόβλημα περισσότερο αναλυτικά.
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι μπορείς να πας κατευθείαν στην τελευταία Version, και δε θα χάσεις το TWRP Recovery...
Υποψιάζεσαι τι μπορεί να πήγε στραβά στην εγκατάσταση της προηγούμενης rom (stable 7.2.0) και να μην έκατσε σωστά το twrp. Διευκρίνηση ότι τώρα φοράω το twrp2.7 for mi note pro ενώ το zip της stable 7.2.0 είχε μέσα το twrp3. -
Εχω το Redmi Note 1 3g. Περασα την ρομ 7.2.1 stable και δεν ανοιγει καν; το εχει δοκιμασει κανεις αλλος; Τι πρεπει να κανω για να ξανα ανοιξει;
-
Ο/H Spy767 έγραψε:
Εχω το Redmi Note 1 3g. Περασα την ρομ 7.2.1 stable και δεν ανοιγει καν; το εχει δοκιμασει κανεις αλλος; Τι πρεπει να κανω για να ξανα ανοιξει;
Λογικά εννεοίς το redmi note 3G.
Ποια rom είχες πριν;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Για πολλοστή φορά δεν κατάφερα κι εγώ να περάσω τη νέα stable στο redmi note 3g.
Μπαίνω σε recovery, ξεκινάω το Install και πάντα λέει failed.
Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα αλλάξει ποτέ rom αυτό το κινητό.
*μέχρι τώρα έχω την μέχρι πρότινος stable
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkWon't Back Down -
Σε όσους έχουν Παλιά ROM στο RedMi Note 3G θα πρέπει πρώτα να περάσουν το τελευταίο TWRP Recovery για να μπορέσουν να βάλουν μία από τις Stable ROM.
Δοκιμάστε να κάνετε flash αυτό το Recovery => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…47-twrp-redminote-3g-zip/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0