[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Το δικο μου ναι. Υο MI4 LTE-CU ειναι φιλου που και αυτο εχει Ελληνικη ρομ. Λογικα σκεφτηκα εφοσον ειχε παρει την ελληνικη τοτε(5.3.1 νομιζω) θα μπορει να παρει και την ΜΜ τωρα. Εεεε??
-
Καλησπέρα παιδιά!!
Έχω το mi4 και μετά την 7.2.08 πέρασα την 7.2.11 εδώ και 3-4 μέρες και μπορώ να πω ότι λειτουργούν όλα άψογα!! (μόνο χθες μου ζήτησε pin χωρίς λόγο δεν το είχα κλείσει ούτε είχε κάνει επανεκκίνηση μόνο του) η διαχειριση μπαταρίας είναι πάρα πολύ καλή!!! με λελογισμένη χρήση άνετα 2 μέρες.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που γνωρίζουν.. αν για καποιο λόγο θελήσω να επιστρέψω σε μια παλαιότερη έκδοση stable πάντα θα χάσω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει?? -
-
-
Ο/H pavkarip έγραψε:
Καλησπερα, εχω το Mi4 με τον ελληνικη stable V7.0.5.0. Για να περασω την V7.2.11.0 ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?
-
Ο/H aloutos έγραψε:
Καλησπέρα, μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα, σχετική με τη stable rom.
Ποια η διαφορά της stable από τη developer σε γενικές γραμμές; Εννοώ όχι το προφανές η μια είναι stable και η άλλη developer.
Πχ η stable δεν έχει τα ίδια updates με μια developer; Τα προβλήματα που παρατηρείτε είναι περισσότερα σε μια developer;
Έχω developer μέχρι τώρα 2 χρόνια που το πήρα.
Φίλε μου
Stable το λέει και το όνομα, είναι ρομ που δεν ακολουθούν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αναβάθμισεων, αλλά οταν μαζευτούνε ενας αριθμός ρομ χωρίς πολλά προβλήματα, βγαίνει update..
Στην θεωρία η Stable έχουν πιο λίγα προβλήματα, αλλά στην θεωρία πάντα
Και τέλος πάντα ανολα... -
Ο/H aloutos έγραψε:
Πχ η stable δεν έχει τα ίδια updates με μια developer; Τα προβλήματα που παρατηρείτε είναι περισσότερα σε μια developer;
Και ναι φυσικά υπάρχουν περισσότερα προβλήματα σε μια developer. Αυτός είναι και ο σκοπός της, οι δοκιμές. -
Οταν έχουμε απορία για κάποιους ορους και λέξεις, υπάρχει το λεξικό (Lexicon διπλα στο Galery) του φόρουμ που μας δίνει μια πρώτη απάντηση άμεσα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλημέρα σε όλους. Όταν βάζω usb stick δεν μου παίζει τα αρχεία ( έργα ). Παλαιότερα θυμάμαι σε κιτκατ τα έπαιζε. Μου λέει ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να τα αναπαράγει. Επίσης όταν θέλω να βγάλω το stick γράφει αγγλικά ( unmount usb) και φυσικά mount usb όταν το βγάζω, αυτά. Επίσης όταν γράφω ( τώρα το είδα πάλι) ενώ έχει δόνηση το πληκτρολόγιο μετά από περίπου 80 πατήματα δεν έχει δόνηση. Μπέρδεμα...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά ένα θέμα που προέκυψε μετά από καθαρή εγκατάσταση της stable μου ζητάει ενεργοποίηση τον σιμ. Το έχει σθναντισει κάποιος άλλος?
-
Μετά από κάθε επανεκκίνηση το βλέπω και απλώς το σβήνω. Δεν βλέπω να επηρεάζει την λειτουργία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0