ευχαριστω παρά πολύ για την άμεση απάντηση.ειστε οι καλύτεροι .
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Σε συνέχεια των προηγούμενων μου post να σας πω οτι το Mi-4S είναι πλέον στα χέρια μου ! Το τηλέφωνο ήρθε με multi language rom από το Vickmall (Android: 5.1.1 LMY47V
MIUI: MIUI Global 7.2 Stable 7.2.3.0.0). Ηταν στα αγγλικά με περασμένο το Playstore και απαλλαγμένο από οτιδήποτε κινέζικο. Γύρισα τη γλώσσα στα ελληνικά, συγχρόνισα με google account και προς το παρών όλα δείχνουν να κυλάνε σωστά. Τί με συμβουλεύετε να δω σχετικά με την rom και τη συμπεριφορά του τηλεφώνου ? Υπάρχει τρόπος να κάνω κάποια μέτρηση για να μετρήσω επιδόσεις σε cpu και μνήμη ώστε να δω αν λειτουργεί στο μέγιστο ? Τί άλλο θα πρέπει να τεστάρω ? -
Απλά αυτή τη στιγμή έχεις στα χερια σου μια ωρολογιακη βόμβα τυχαίας σναφλεξης. Πας στο παρακάτω λινκ κσι ξεκινας. Χρειάζεσαι αλλαγή ρομ γιατί αυτή που φοράει η "βόμβα" είναι του ποδαριου και καμία σχέση δεν έχει με την xiaomi
Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ακριβώς ενα μήνυμα πιο πάνωΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
οκ αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα. Μια ερώτηση. Για να περάσω καταρχήν την official κινέζικη rom (ώστε μετά να περάσω την ελληνική) μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό ή δεν κάνει για το Mi-4S ??
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) -
Ναι εφόσον εφαρμόσεις ενα βήμα την φορά σωστά χωρίς παραληψεις και κατεβάζοντας την official fastboot rom για το δικό σου τηλέφωνο.
Υπάρχει κι αλλος φίλος που το παλεύει εκεί με το ίδιο τηλέφωνο, αλλά κόλλησε στο βήμα του fastboot mode.
Αν εσύ τα καταφερεις μπορείς να του δώσεις τα φώτα σου.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
-
Ο/H Left Koyl έγραψε:
Εγώ που εχω το Redmi 3S ποια πρεπει να περάσω;
=> Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Και όλες οι ROM για την συσκευή σου είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/ -
Καλησπερα εκανα αναβαθμηση εχτες την Stable V7.5.2.0 απο την Stable V7.5.1.0 που ειχα σε Xiaomi Redmi Note 3 και μετα την εγκατασταση δεν ειχε το SwiftKey το κινητο
-
-
Ο/H Gonzo έγραψε:
μπορεί να μου πει κάποιος αν τα stable rom είναι στα Ελληνικά? Ευχαριστώ.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0