Διαφήμιση

Παραγγελία Redmi note3 pro χωρις tracking number

• Παραγγελία Redmi note3 pro χωρις tracking number

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα , δεδομένου πως πρόκειται για την πρώτη μου δημοσίευση. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη , εάν θέτω το ερώτημα σε λάθος σημείο. Παρήγγειλα την Τετάρτη στο minideal eu warehouse το redmi note 3 pro , ωστόσο ως και σήμερα δεν έχω tracking number της παραγγελίας. Όταν τους ρώτησα σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου , μου απάντησαν σε 2,5 εργάσιμες ημέρες.Γνωρίζετε μήπως πόσες μέρες θα χρειαστούν?

ΥΓ Προ ολίγου, διαπίστωσα ότι , ενώ έχει γίνει δέσμευση του ποσού στο λογαριασμό μου, δεν έχει εμφανιστεί η χρέωση πλήρως. Έίναι δυνατόν να έχει σχέση αυτό με την καθυστέρηση?
    • Το γεγονός πως δεν έχει γίνει πλήρης χρέωση, δεν έχει σχέση με την καθυστέρηση.
      Απλά, όλες οι τράπεζες δεν δίνουν κατευθείαν τα χρήματα στον πωλητή, ώστε σε περίπτωση λάθους να προλάβει ο αγοραστής να ζητήσει ακύρωση της συναλλαγής.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: Παραγγελία Redmi note3 pro χωρις tracking number

Ο/H Sarakatsanos έγραψε:

Παρήγγειλα την Τετάρτη στο minideal eu warehouse το redmi note 3 pro , ωστόσο ως και σήμερα δεν έχω tracking number της παραγγελίας. Όταν τους ρώτησα σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου , μου απάντησαν σε 2,5 εργάσιμες ημέρες.Γνωρίζετε μήπως πόσες μέρες θα χρειαστούν?

Η ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal είναι στην Ελλάδα..λογικός είναι ο χρόνος παραλαβής. 8-)
    • Ο/H Sarakatsanos έγραψε:

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα , δεδομένου πως πρόκειται για την πρώτη μου δημοσίευση. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη , εάν θέτω το ερώτημα σε λάθος σημείο. Παρήγγειλα την Τετάρτη στο minideal eu warehouse το redmi note 3 pro , ωστόσο ως και σήμερα δεν έχω tracking number της παραγγελίας. Όταν τους ρώτησα σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου , μου απάντησαν σε 2,5 εργάσιμες ημέρες.Γνωρίζετε μήπως πόσες μέρες θα χρειαστούν?

ΥΓ Προ ολίγου, διαπίστωσα ότι , ενώ έχει γίνει δέσμευση του ποσού στο λογαριασμό μου, δεν έχει εμφανιστεί η χρέωση πλήρως. Έίναι δυνατόν να έχει σχέση αυτό με την καθυστέρηση?

Κι εγώ την Τετάρτη παρήγγειλα το Redmi Note 3 Pro από Minideal EU. Χθες μου έστειλαν το tracking number το οποίο ξεκινούσε από Αιγάλεω. Λόγω Σ/Κ - Καθαράς Δευτέρας, θα αργήσει λίγο, οπότε όντως 2-3 εργάσιμες πρέπει να κάνει.

Άντε να δούμε τι λέει και η Multilanguage που μας έχουν φορέσει...