Φίλε μου επειδή θεωρώ ότι άδικα ταλαιπωρείσαι ακολούθα τον παρακάτω οδηγό να μπει μια official rom και να αναστηθεί το κινητό και μετά ξαναπερνάς την Ελληνική αν θες. Μιας και έχεις περάσει την Miui 8 ίσως έχουν αλλάξει όλα τα partitions κλπ γιαυτό δεν μπαίνει σωστά η Miui7 Ελληνική!
Έχει βγει και Miui 8 πλέον Ελληνική οπότε μήπως δοκίμαζες να περάσεις αυτή μπας και ανοίξει!!! Προσωπικά όμως θα πήγαινα με τον παραπάνω οδηγό να ζωντανέψει το κινητό και μετά θα έβλεπα. Δεν υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει πάλι οπότε προχωράς άφοβα!! Δεν ξέρω βέβαια με το γεγονός ότι έβαλες miui 8 πιο νωρίς αλλά οκ!!Δοκίμασε και βλέπεις! Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις την εγκατάσταση της ρομ με sideload μιας και το stickάκι είναι usb 3. μην γίνεται εκεί καμιά βλακεία!!
Την περασα με usb2 και ναιιιιιι ολα καλα. Miui 7.2.2.0 παιδια χιλια ευχαριστω, και παλι λιγο ειναι. Να ειστε ολοι καλα. Αυτο ειναι forum με @@#δια. Καλημερα σε ολους και παλι.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χμμμ, έχω θέμα. Κλείδωσε η οθόνη και στο swype to unlock, το δέχτηκε ως ναι στην ερώτηση που πάλι ήταν με swype. Τι κάνω;
Από αυτά που βρήκα σε άλλο θέμα, λέει μέσα από τις ίδιες του τις ρυθμίσεις να το σβήσω. Άρα το κάνω πρώτα πλήρη εγκατάσταση από το playstore και μετά το σβήνω;
Ή να ξαναπάω από την αρχή της διαδικασία με το flash της ROM απλά στο τελευταίο βήμα να το κάνω σωστά;
Κατα το πέρασμα απο 7.2.2 σε 7.3.2 μέσω twpr στο τέλος του φλασαρισματος εγγραφε με κοκκινα γραμματα για error 7, τι σημαινει αυτο? Παντως η 7.3.2 εγκατασταθηκε κανονικοτατα το τηλεφωνο λειτουργει πολυ καλα
Καλησπέρα,
παιδιά λίγη βοήθεια εως πολύ ετσι που τα κανα!!πήγα να περάσω την τελευταία ελληνική stable και μου βγαλε file corrupted ή zip ή κατι τετοιο,το παράτησα στον πανικό μου και αφού ειχα ήδη στα αρχεία του κινητού την τελευταία ελληνική developer πέρασα αυτή(και καλά)Το πρόβλημα είναι οτι μετά το reboot, το κινητό δεν ανοίγει και μένει με το εικονίδιο της ΜΙ.Σίγουρα κάτι παρέλειψα να κάνω την δεύτερη φορά ή το κανα εξαρχής λάθος!
τι κάνω τώρα η πανικόβλητη??χελπ
Κατέβασε ξανα την Ελληνική και βάλτην στο κινητό. Μπες twrp και ξανα φάλσαρε την/
Πριν το φλασάρισμα θα κανεις wipe/advanced wipe/ cache,dalvik cache, data.